2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz yúksek cikmis canim benimde aclik 97 tokluk 1 saat 177 2 saat 179 cikti diye diyete basladi 3 hafta diyet yaptim dùzeldi bana sinirda demisti

benımde birinci saat 190 çıktı canım cok sıkıntı yapmadan bıraz dıyet falan yürüyüş bol su çözer inşallah.streste cıkarır şekeri ona göre kasma kendını
haklısın cnm ben zaten hep yürüyüş suyumu eksık etmıyorum 5 kğ aldım bu zamana kadar ATLATIRIZ İNŞALLAH

haklısın cnm ben zaten hep yürüyüş suyumu eksık etmıyorum 5 kğ aldım bu zamana kadar ATLATIRIZ İNŞALLAH
atlatırız merak etme bak kıloda almamıssın pek ne güzel,bende almadımda genetık bendekı bıraz bılıyodum cıkcagını zaten ama olsun bebişlerimiz iyi olsunda şunun şurasında ne kaldıki

Canım tokluk 1. Saatin yüksek gibi. Benimde 89-154-166 çıktı ailede şeker öyküm de olduğu için diyet verdi. Tatlıyı çok sevmesem diyetle sıkıntım Yok, herşey bebişler ve bizim sağlığımız için diyetle toparlanır merak etme

Ben fazla olmamak kaydiyla dondurma yiyorum canim dústûgú icin doktor yiyebilorsin dedi ama sonra yúrûyúş ve bol su desi

Vala yok sanırım ağlanası halıme gülüyorum, sanırım deliriyorum
Konuyu saptirmak yada seni uzmek istemiyorum ama gencecik kadinlarin hayati bu sekilde yasamasi benim icime oturuyor dunyada kimse sizden daha degerli olamaz insallah kendinize iylik yapar kurtulursunuz o hayattan

Anneler Ağustos’un 10-17 arası görünüyor benim Doğum nasipse.
Kısa kollu 7-8 tane çıtçıtlı badi (1-3 ay)
7-8 tane alt patiksiz pantolon ve tayt (1-3 ay)
Uzun kollu alt üst takım 6 tane (1-3 ay)

Birde hastane çıkışı alacağım zaten uzun kollu oluyor
Sizce bu kadar yeterli mi başlangıç icin ? Mevsim geçişi olacağı icin neyi ne kadar giyer bilemedim ?

ya sürekli ağdaya gidiyorum zaten ama bu aralar çok tembelim. hiç içimden gelmiyor evde halletsem ne güzel olur diyorum :)

inşallah cnm bunlarda geçer tabıkı

Yok canim bana eve seker òlçüm cihazi aldirdi hergyn yemeklerden sonra ve sabah ac ölçüp yazdim sali gittim kontrole dúsmús ama yasaklılara devam ònlem amacli dedi
böyle daha iyi olmuş bence senınkı cnm evde ölçmek için rahatlar en azından ona göre yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…