2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

başladınmı diyete cnm nasıl gidiyor ben ılk bebekde yaptım hep ac gibi gezdim yanı öyle hissederdim hep kendımı
Çoktan başladım canım şimdi iyim şükür benimde ilk gebeliğimdede vardı şekerim bende tecrübeliyim bu konuda bir süre sıkı diyet yap yürüyüş falan yap düzene girer inşllah

Kızlar benim karnımdan bir şey yükseliyor sert, popo olamaz bu ya diz yada dirsek çok sert. Ara ara farklı farklı yerlerden kabarıp duruyor canımı da yakıyor, sizde de oluyormu?
Benimde o anda sancı gibi acıyor Şemsert oluyo ve karnım yamuluyor resmen kasılma olabilir mi açaba ama düzenli değil geçiyor sonra

Kızlar benim karnımdan bir şey yükseliyor sert, popo olamaz bu ya diz yada dirsek çok sert. Ara ara farklı farklı yerlerden kabarıp duruyor canımı da yakıyor, sizde de oluyormu?
Bende de oluyor çoğunlukla sağ tarafımda oluyor popomu dizimi be olduğunu bende anlamıyorum ne olduğunu ama acıtıyor çok kaburgamı

Meleğim kasılma bu kastettigin,bende de oluyor magnezyum aslında bunun için kullanılıyomuş ama hiç bi faydası olmadı bana hâlâ kasılma oluyor

Kızlar birsey sorcam bn her şeyi toparladim yani dolabimiz geldi besigimizde bebisimim kıyafetleri de tamam onları yıkayım dedim sizce erken mı ya bilemiyirum
Canım yıka, ütüle 3-4er buzdolabı poşetlerine falan poşetle koy, hijyenik kalır aynı. Elden çıkmış olur. Kollu bodi ve pantalonları da alıp tamamlamış olsayfım bende yapacaktım ama malum durumdan sonra evden çıkamadığım için kaldı.

Kasılma bütün karında olması gerekmezmi? Cevizden biraz büyük birşey bu, neresiyse artık bilemiyorum canım.
~canım benim şuan yok ama bebeğin ayağı yada dizi olabilir büyük oğlum sürekli yapıyordu yumurta kadar bişey kaydırıyordu karnımda çok tatlış hoşuma giderdi kasılma o denli küöük çaplı olmaz

Kızlar kasılmalardan çok korkmayın sürekli ve belli aralıklarla gelmezse..

Hazırlayıcı kasılmalar, rahimin doğum sancıları için yaptığı bir antrenmandır. Bu antrenman 20. haftadan itibaren başlar, ancak kadın bunu 28. haftadan sonra hissetmeye başlar. Rahim kasılmalarının diğer bir nedeni de rahimin nihai amacıdır. Olgunlaşmış olan bebeği dış dünyaya getirmek için kasılır.

Hala kullanmıyorum , 21 haftada bıraktım. Bir de dün biraz kahramanlık yapmaya kalkıştım da, bir şey olmasın diye önlem olarak içtim bir tane.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebeğin herşeyden daha önemli insanları takmamaya çalış herşey yerine gelir de bebeğe birşey olursa canı yanan sen olursun başkası değil

Takip ettiğim sayfalar da hiç denk gelmedim varmı bildiğiniz sayfa mesaj olarak bana yazsanız.

Canım benim ya hallolur her şey hiç kafana takma ankara da olsaydin bn alır getirirdim bebisler saglikli olsun da çok geçmiş olsun onerin için teşekkür ederim

Canım bende mağazalardan baktığımda genelde 100 liradan aşağı Yok hastane çıkışı ben öyle isimli istemediğim için mağazadan alıcam
Evet bi mağazaya sordum sade bişey 110 falandı süslü olanlar 125 130 du. Alsam mı dedim ama malını beğenmedim almadım ona verene kadar internetten yaptırırım daha iyi. Bi mağazada da 70 80 lira arası değişiyordu ama çok uyduruk du kullanılan kumaş yazık dedim bi yıkasam kullanılmaz bu almadım. Instagram dan sipariş edince de kargo da ödüyorsun valla çok kararsızım sonuçta bi yere almaya gitsem oraya da yol parası veriyorum fark yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…