2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Konuyu saptirmak yada seni uzmek istemiyorum ama gencecik kadinlarin hayati bu sekilde yasamasi benim icime oturuyor dunyada kimse sizden daha degerli olamaz insallah kendinize iylik yapar kurtulursunuz o hayattan
Bu hayatan kurtulmam imkansız canım, o iyiliği yapamıyorum, ana kocamıda cok seviyorum, mecbur gülün dikenine katlanıcam artık.

Bende geçtim seker testinden istediğim herseyi yiyebileceğim bende ama sana dedikleri gibi abartmadan karpuz kavun falanda serbest

Guzel anneler nasilsiniz? Ben icin dua eder misiniz, yarin Anatalyaya gidiyoruz, ucakla yolculuk edicem, hersey yolunda gitsin dua edin lutfen.
İnşallah sag salim gidersin canım dualarım sizin için.

Reactions: D-E
Kizlar benim bebegim fazla hareket etmiyor, hissediyorum ama bazilarinin dedigi gibi kadar cok degil, ama bugun cok fazlar hareketli, surekli hissetim, sizce ne oldu neden bugun bu kadar fazla hareket ediyor bilen var mi?

Kizlar benim bebegim fazla hareket etmiyor, hissediyorum ama bazilarinin dedigi gibi kadar cok degil, ama bugun cok fazlar hareketli, surekli hissetim, sizce ne oldu neden bugun bu kadar fazla hareket ediyor bilen var mi?
Benimde iki gundur az hareket ediyor. Uyku duzeni bozuldu cocugumun ramazandan dolayi heralde :))

Kızlar birsey sorcam bn her şeyi toparladim yani dolabimiz geldi besigimizde bebisimim kıyafetleri de tamam onları yıkayım dedim sizce erken mı ya bilemiyirum
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Bi kısmını hazırlasan bi kısmı doğuma yakına kalsa olmazmı acaba erken gibi geliyor bana. Ben temmuzda baslayacam hazırlığa.

Bazen öyle bıcır bıcır oldukları tutıyor canım bende her zaman öyle capcanlı hissetmiyorum bazende yerinde durmuyor değişik benim bebek diyordum ki sen de söyledin

Allah iyiliğini versin nerden aklına geldi bu kıyaslama
Kv ilede bas edilemiyo konuşsan konuşulmuyo anlamaya kalkışsan anlaşılmıyo hep zıt hep ters eee şekerde tatlı yesen yukseliyo yemesen yükseliyo hep şeker hersey şeker. Aynı karakterdeler 2 illetde haksızmıyım :) kv=şeker

Seker konusunda haklisin canim ama benim rahmetli kayinvalidemin agzi vardi dili yoktu resmen kadin hicbisey demez biseyede karismazdi biz ne dersek siz en iyisini bilirsiniz derdi kendi evliliginde cok cekmis bize cektirmek istemedi

Kızlar benim karnımdan bir şey yükseliyor sert, popo olamaz bu ya diz yada dirsek çok sert. Ara ara farklı farklı yerlerden kabarıp duruyor canımı da yakıyor, sizde de oluyormu?
Sırtı olabilirmi canım benimki kendini gerdiğinde sırtını karnıma dayıyo acıtıyo.

Seker konusunda haklisin canim ama benim rahmetli kayinvalidemin agzi vardi dili yoktu resmen kadin hicbisey demez biseyede karismazdi biz ne dersek siz en iyisini bilirsiniz derdi kendi evliliginde cok cekmis bize cektirmek istemedi
Ama iyi diye oda rahmetli olmuş canım ne güzel arkasından guzel konusuyorsun bu çok guzel birsey mekanı cennet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…