2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde kan uyuşmazlığım var. Hamilelik öncesi herhangi bir şey yapılmadı. İlk bebeğim inşallah nasipse. Haziranın 14 ünde 28. hafta bitimine denk geliyo o zaman iğne vuracaklar. Sanırum birde doğum yapınca 72 saat içinde tekrar vurulacakmış. Kan uyuşmazlığında gebelik kaybı yaşandığını hiç duymamıştım. İnşallah bir sıkıntı yaşamayız

Kızlar benimki de çok hareketli ya ama öyle böyle değil hareketleri gün içinde sanki on dakika bile durmuyo, bide sakin hareketler değil çok seri hareketler n’oluyo diyorum artık dursun diye tutsam mı diyorum endişelendiriyor beni :)

Bide bebeğin geliş pozisyonu ters dedi doktorum ama değişirmi acaba bu haftalardan sonra, bu kadar harekete kaç şekil değiştiriyo acaba

S
on bikac gyndúr benimde òyle gòbisi bi hoplatiyo bi tepiyo canim aciyo cok nadir uyuyo sanki benim sipa

S

on bikac gyndúr benimde òyle gòbisi bi hoplatiyo bi tepiyo canim aciyo cok nadir uyuyo sanki benim sipa
Bide daha en az 10 hafta var şimdiden böyle zor sığıyorlarsa göbekleri havaya havaya kaldırıyolarsa sonlara doğru neler yapcak bunlar

Bildiğim kadarıyla ilk gebelikte uygulama bahsettiğin gibi oluyo,2.gebelikte değişiyor..benimde kan grubum biraz sıkıntılı 14 yaşıma kadar 2 ameliyat oldum b negatifti,evlenene kadar öyle sanıyodum.bir şey için kan grubu baktırmam gerekiyodu pozitif olduğunu öğrendim.hamileliğimi öğrenincede kab uyuşmazlığından korktuğum için birkaç kez baktırdım yine pozitif çıktı :/

Sağlıkla gelsin inşallah canım okadar bekledikten sonra annesine güzel pozlar vermiştir inşallah cimcime. Sağlığı herseyi iyimiydi ?
Sağol canım, dr dediğne gire iyi ama 10 yil önceden olan yontemlere dayanarak. Tabi.

Bide daha en az 10 hafta var şimdiden böyle zor sığıyorlarsa göbekleri havaya havaya kaldırıyolarsa sonlara doğru neler yapcak bunlar
Biraz harwketşer güçlenecek canım ama yerleri daralınca o kadarolmaz şimdi suyu bol yeri bol tepiniyor içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…