2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Acaba 40 haftaya kadar bekliyo mu bu bebişler ya , 37 38 de doğmaları normal oluyo değil mi, ev taşıycam bende sonrasında da il dışına gitmem gerekecek ama özel araçla yolda yolakta doğurmayım hesap yapıyorum öyle ne zamana olabilir diye

Bence onun hesabını kimse yapamaz,bebişler ne zaman isterlerse o zaman geliyolar :)

Benimkide tek bir yerde toplanıyor bide eşimde bugün dedi senin karnın aşağı inmiş annem diyor inmiş iyice korkurttular beni yarın dktr gidicem
Canim benim karnim bùyúmeye basladigindan buyana hep asagida banada diyorlar her soktora gittigimde soruyorum adam bana karnin asagida olmasi ònemli degil bebegin asagida olmasi ònemli bebegin yeri gayet iyi diyo sen telas etme bence

Canim benim karnim bùyúmeye basladigindan buyana hep asagida banada diyorlar her soktora gittigimde soruyorum adam bana karnin asagida olmasi ònemli degil bebegin asagida olmasi ònemli bebegin yeri gayet iyi diyo sen telas etme bence
Haklısın canım işte Benin telaşım ilk oğlanda bu zamanlarda gelmek İstedi durdular ikihafta ailede de hemen herkes 8. Aylık Doğum yaptı ben dahil oyuzden biraz tedirgin oluyorum yarın bakalım öğreniriz afacanın durumunu

Bu grupta benim gibi sekerden cok muzdarip oldugu icin sizede yazayim dedim chia tohumlari kan sekerinin duzenlenmesinde cok faydaliymis zaten superfood olarak geciyor ve hemilelikte guvenle kullaniliyormus hatta cok ta faydaliymis ben bugun basladim sutumun icine karistirip icmeye aklinizda bulunsun

B
Bemde biraz ònce túrúyúse ciktim adim attigim zaman bikackere sanki vajinadan kemik kirilacakta benim cimcime cikacak gibi oldu korktum bian gelsim eve

Benimkide tek bir yerde toplanıyor bide eşimde bugün dedi senin karnın aşağı inmiş annem diyor inmiş iyice korkurttular beni yarın dktr gidicem
Git canım. Bende de aşağıdaydı doktor ilk baş gözle bakıp demişti, yukarı çıkınca ds gözle kendim de anladım. Korseyi sor, benim kız 3 ay aşağıda gezdi işe gittim geldim korseyle. Şimdi de takıyorum okula götürüp getirirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…