2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 35 olsa razıyım artık bide bir Türkiye gitmiş olsam sorayım cnaım bakalım aşağıdaysa bende takayım korse

Ayni ben bende ev tasiycam sonrasinda sehir disina cikicaz falan sandim ki beni yaziyo

Korse yukari cikmasinimi sagliyo canim

Hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Bi kısmını hazırlasan bi kısmı doğuma yakına kalsa olmazmı acaba erken gibi geliyor bana. Ben temmuzda baslayacam hazırlığa.
Sağol bitanem agirlasirsam yada erken dogurursam diye korkuyorum o sebepten hazirliyim dedim içime sine sine

selam kızlar napıyorsunuz
benim karnımın üst kısımları taa göğsüme kadar kaşınmaya başladı çatlıcak heralde bide kafası yukardadır diye düşünüyorum karnıma hiç yer yok nefes almaya hiç yer yok bana

bu haftalarda karnımız iyice yukarı tırmanışa geçicek 36 ya kadar sonra da aşağı doğru iniyo beni tırmanış nefes alma yönünden zorlamaya başladı hayırlısıyla geçicek bu günler bakalım

Benimkide tersine aşağıya iniyor resmen

Bende de mide sorunları başlattı yaramazım. Karnına ne sürüyorsun canım? Arada bende de kaşınıyor yağlıyorum geçiyor.

Uyku setlerindeki yorganların boyutları standart mı oluyor biliyor musunuz? Annem almış uyku setini henüz gelmedi bana ebatlarını bilmiyorum. Standart mı merak ettim
Ben funna baby den aldim canim standart degillerdi. 60×120 den basliyor en kucuk olcu 80×150 ye kadar vardi. Mantiken standart.olmamasi lazim beşikler de standrt degil cunki. Diger markalarda nasildir bilemiyorum. Urun aciklamasinda yazar ama. Siparis etmeden bakmak lazim

Chia tohumu cok fazla sisiyor ama. Tok tutsun diye verilir genelde. Mide problemi yasayanlar cok dikkatli kullansin refluden siskinlikten hayatta yatamazlar haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…