2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uyku setlerindeki yorganların boyutları standart mı oluyor biliyor musunuz? Annem almış uyku setini henüz gelmedi bana ebatlarını bilmiyorum. Standart mı merak ettim
Canim benim aldigimin olcusu asagidaki gibi
Denokids Sevimli Hayvanlar Uyku Seti

%100 Pamuk 8 parçadan oluşmaktadır: Nevresim Kılıfı (100X150cm) Yorgan (145X95cm) 2 Yan Korumalar (140X45cm) Baş Koruma (80X45cm) Çarşaf (100X150cm) Yastık Kılıfı (45X35cm) Süs Yastığı

Chia tohumu cok fazla sisiyor ama. Tok tutsun diye verilir genelde. Mide problemi yasayanlar cok dikkatli kullansin refluden siskinlikten hayatta yatamazlar haberiniz olsun
Yaa benim midem ömrü billah değirmen taşından farksız olmuş, bayat falan demeden herşeyi yemişim hayatta rahatsız olmamışım. Bu son dönem çokk kötüü

Evett 40 gün kullandım . Mutlaka öneririm.
Bu da geçen seneki halim.
Eki Görüntüle 2150006
Tü tü tü tüüüü kız maşallah hiç doğurmamış gibisin kiloyu iyi veriyorsun demekki inşallah darısı sanada bizede. 2019 a hepimiz böyle girelim. İlk 6 ayda dikkat edersen çok rahat kilo verebiliyormuşsun

Evett 40 gün kullandım . Mutlaka öneririm.
Bu da geçen seneki halim.
Eki Görüntüle 2150006
Tü tü tü tüüüü kız maşallah hiç doğurmamış gibisin kiloyu iyi veriyorsun demekki inşallah darısı sanada bizede. 2019 a hepimiz böyle girelim. İlk 6 ayda dikkat edersen çok rahat kilo verebiliyormuşsun

40+4 de dogurdum ilkini ama sicaklarda daha erken gelebilirler tahminimce.

Ayni ben bende ev tasiycam sonrasinda sehir disina cikicaz falan sandim ki beni yaziyo
Durduk durduk demekki doğuracağımız zaman aklımıza geldi :) çok gözümde büyüyo ev taşımak falan ama mecbur evi taşımadan çocuğun eşyalarını da alamıyorum hep iki ayağım bi pabuçta

As az kaldı gececek ve bebişler kucagımızda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…