2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah zamanında gelirler kuzucuklar. Bende temmuzda hazırlıklara baslıcam ama bi taraftanda korkuyorum ya erken gelirse ne yaparım diye
Canım bnm bende aynı düşünüyorum o zaman kimseye minnet etmek istemiyorum o yüzden yapmaya karar kıldım sağ olsun arkadaşlar oneride bulundular yarın aşkı alıp utuleyip pisetletip dilaba atacağım bavul hazirlayacagim kose de dursun agirlasinca zor olur bide bnm aile hatay da

Niveanın bebe yağı var ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum kaşıntıya çok iyi geliyo, bide eskiler kaşımayın çatlak oluşur ovalayın derler ne kadar doğrudur bilmem ama ben yağla ovalıyorum sıkıntı yaşamıyorum

Yaa benim midem ömrü billah değirmen taşından farksız olmuş, bayat falan demeden herşeyi yemişim hayatta rahatsız olmamışım. Bu son dönem çokk kötüü
Chia tohumunun miktarı iyi ayarlanmazsa saglam olan midede bile davul gibi şişlik yapiyor. Bir kase yogurda bir tatli kasigi ekleyip yemistim beni fena yapmisti. Yediklerimin hepsi yemek borumda birikmis gibiydi. Hamilelikte chia yediğimi dusunemiyorum

Chia tohumu cok fazla sisiyor ama. Tok tutsun diye verilir genelde. Mide problemi yasayanlar cok dikkatli kullansin refluden siskinlikten hayatta yatamazlar haberiniz olsun
Bende var reflu ve mide yanmasi canim ama rahatsiz etmedi hatta iyi bile geldi evet cok sisiyo onun icinde tok tutuyo surekli acikiyom cunku ne yesem diye dusunmekten gina gelmisti degisiklik oldu bana. Dr. Mehmet oz varya oda cok tavsiye ediyo

Gerci benimki korse degil kemer seklinde kiyafet ustunden takilabiliyor. Korse zor olabilir, her seferinde cikarip giymesi vb.

Ben hamile oldugumu öğrendıgımde dıyetısyene gıdıyordum ve hamile oldugumu soyledıgımde bana chıa tohumunu hemen bırakmamı soyledı. Neden oldugunu sormadım ama onlem amaclı herhalde

Bende de mide sorunları başlattı yaramazım. Karnına ne sürüyorsun canım? Arada bende de kaşınıyor yağlıyorum geçiyor.
ben bebe yağı sürüyorum canım ilkinde hiç çatlamamıştı ama her yerime sürmüyorum öle laf olsun diye tam göbeğe sürüştürüyodum şimdi taa yukarlar kaşınıyo göğse kadar olan bölge

ben johnsons baby kullanıyorum canım ondan da memnunum bide hindistan yağı kullandım daha önce çok iyi besliyo tam bi tabaka oluşturuyo ve çabuk emiliyo bitince almadım üşendim çatlamadığım için angarya geliyodu ama kaşıntı başlayınca korktum şimdi çatlıcam heralde bu sefer

kızlar günaydın, üç gündür benim minnoşun hareketleri çok güçsüz. hiç hareket etmiyor değil ediyor ama bundan 4 gün önce beni sarsıyordu hareketleri. üç gündür hem çok az hemde çok güçsüz. normal midir ki bu randevuma da var daha ama izin alıp sağlık ocağına da gidemedim. aynı durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…