2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah zamanında gelirler kuzucuklar. Bende temmuzda hazırlıklara baslıcam ama bi taraftanda korkuyorum ya erken gelirse ne yaparım diye

canım sen hazıran sonu basla hazır et herseyı
esyalar senı beklesın sen onların stresıne gırme
benım de dogum eylul sonuydu ılkınde ama agustos sonu dogdu
ılla erken olcak dıye bıse yokda
bence herkes her ıhtımale karsı 32-33 de dogum cantasını mutlaka hazır etmelı
dıgerlerı sonradan da hallolur

Çoktan başladım canım şimdi iyim şükür benimde ilk gebeliğimdede vardı şekerim bende tecrübeliyim bu konuda bir süre sıkı diyet yap yürüyüş falan yap düzene girer inşllah
İMŞALLAH CNM benım başlıcam diyete surda ne kadar kaldı kı üç ay gibi süre atlatırız

ben de geçen hafta yaşamıştım aynı durumu sonrasında güçlendi tekrar, bebeklerin de bizim gibi dinlenmek istedikleri dönemler oluyor sanırım. eğer hareket varsa çok korkulacak bir şey yok canım yerleri çok daraldı eskisi kadar rahat hareket edemiyorlar.

vicdan azabı çekiyorum böyle olunca ya acaba yoruyorum kendimi ondan mı iyi mi beslenemiyorum diye içime dert oluyor

Bende var reflu ve mide yanmasi canim ama rahatsiz etmedi hatta iyi bile geldi evet cok sisiyo onun icinde tok tutuyo surekli acikiyom cunku ne yesem diye dusunmekten gina gelmisti degisiklik oldu bana. Dr. Mehmet oz varya oda cok tavsiye ediyo
canım şekerını dengelenemek ıstıyosan ve tatlı krızlerın varsa ıctıgın suya bı kabuk tarcın atabılırsın .süt falan içerkende tarcınlı ıc oda cok faydalı hemde şişirmıyo

Yooooo sen degilsin
Benimkide tek bir yerde toplanıyor bide eşimde bugün dedi senin karnın aşağı inmiş annem diyor inmiş iyice korkurttular beni yarın dktr gidicem
Benimde karnımın asagida olduğunu söylüyorlar korkayım mi bende ? Meyden olabilir erken Doğum vs diye mi korktun sen?bende yarın kontrole gidiyorum sorayım bari

vicdan azabı çekiyorum böyle olunca ya acaba yoruyorum kendimi ondan mı iyi mi beslenemiyorum diye içime dert oluyor
aaa düşünme öyle moralini iyi tut lütfen bunlar çok doğal şeyler.

Ca
Benimde karnımın asagida olduğunu söylüyorlar korkayım mi bende ? Meyden olabilir erken Doğum vs diye mi korktun sen?bende yarın kontrole gidiyorum sorayım bari
Nim benim hep assagidaydi banada dediler karnin assagida bebegi assagidami tasiyorsun diye ben her kontrole gittigimde sordum doktor bebegin yeri hayet iyi karninda normal dedi bemce benim gibi sitrese girmeyin derim

Kafaya takınca ruyana giriyor. Rüyamda gördüm oğluşum doğuyor ama bende bi telaş bi telaş çıkmasını istemiyorum odan hazır deil kıyafetlerin hazır deil bezin bile yok daha gelme oğlum diyorum ama geliyo bana inat ay sonra bi bez bulup sadece bezi bağlayıp öyle getiriyordum eve çok kötüydü bebek arabası hiçbişi yok. Ter içinde uyandım aglayarak

Merhaba kizlar, oglumun birkac gundur atesi yuksek.onu kontrole kalkmisken bakayim dedim size.yanlislikla 2017 agustosa girmisim.orada hasta bir bebisimiz varmis.biz de dua edelim de ins iyilessin Emir bebek.
Kıyamammm inşallah tez zamanda iyileşir kuzum ya.

Ufakta olsa hareket varsa merak etme canım benimkide öyle bu aralar kilo alma aşamasına gectiler vede yerleri daraldığı için böyle oluyormuş. Tombikleşip büyüyor kuzun annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…