2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yapamıyorum malesef canım maddi imkansızlıklardan dolayı anca temmuz sonuna doğru baslayabiliyorum. Elimize gecer gecmez hemen baslıcam oğluşumun hazırlıklarına. Bakalım inşallah beklediğimiz erken gelir hemen baslarız çok korkuyorum zaten erken gelir diye ruyalarıma giriyor artık.

Çok huzursuzum en baştaki halime geri döndüm ne yana dönsem bir türlü uyku tutmadı sinirlerim çok bozuk
Kıyamam ya kafan karışık kuzum ondandır biraz rahatlasan bişey düşünmemeye çalışsan doktorun nezamandı çok varmı

Günaydınn hayırlı cumalar

ONTK oğlun bekler merak etme sen annişini üzmez o
son zaman olması şu açıdan güzel olacak
ben şimdi aldığım bazı şeyleri almasaydım daha güzellerini gördüm diyorum sen o anda beğenip aldığın için zevkin değişmeyecek

Minik kuzular akşam yatmadan tarçınlı ılık süt iç bir de duş al
derin derin uyursun

110 haziran pazara geliyor
genelde doktorlar 8 inde izne çıkıyormuş canım
bi bak istersen belki biraz geri çekersin randevunu

İnşallah canım bugün deneyeyim, evet ya onu pazartesiye yazmışlardır ben cuma giderim zaten

İnşallah canım bugün deneyeyim, evet ya onu pazartesiye yazmışlardır ben cuma giderim zaten

sana derken bende 3 ünde gidicem diye hesap ediyordum
o da pazara geliyormuş
pazartesi de ben gidemiyorum 5 ine randevu aldım

hem şeker kontrolü yapılacak hem rutin kontrol :)

Ufakta olsa hareket varsa merak etme canım benimkide öyle bu aralar kilo alma aşamasına gectiler vede yerleri daraldığı için böyle oluyormuş. Tombikleşip büyüyor kuzun annesi
ya tombikliklerini yerimm :) normalde hiç evhamlı değilimdir ama yani iki gündür abuk subuk şeyler anlatıyor karnımı görenler deli oldum. yok kadın 8 aylıkken uyuyamıyomuş da bi gece rahat uyumuş meğerse bebeği karnında ölmüş falan deli ediyorlar insanı.

kızlar jokerlerde falan sebamed indirimleri başlamış bilginize ben bütün yağını kremini şampuanını falan hep sebamed aldım. yenidoğan doktoru bir arkadaşımın önerisiyle. sizin de bilginiz olsun. ( kendisi mustela önerdi birinci olarak ama malesef bütçemi çok aşıyordu aynı segmentte sebamed var dedi onu aldım )

Bunun ruyasi degil ama gercek korkusu var bende.nedense heran gelecekmis gibi hissediyorum yavruyu.

Bende de ilkinde çatlamadı ama yanlara filan heryere sürüyorum susam yağı kullanıyorum kalsiyum çok olduğu için onda. İlkinde gençtim hem 25 yaş nereye ,32 nereye

allah korusun ya hemen gelmesinler zamanlarını doldursunlar öyle gelsinler. düşük korkumuz bitti erken doğum korkumuz başladı şimdide. hayırlısıyla bi 37 leri görseydik
yalan yok ilkinde erken dogsun istiyordum 37den sonra kabulumdu bunu da gec istiyorum oglum icin.yasanacak kiskancliklar bunalimlar slklntilar.. hele ki o uzulmesin diye ikinciyi onunde cok sevemeyecem nasil dengeliycem diye korkulardayim.

Yerleri daralıyor ya, geçen hafta bende de öyle bir durum oldu bir hafta falan, sonra yine güçlendi. İnşallah kötü birşey yoktur canım.ama insana ne oluyorsa stresten oluyor, istersen acile git bir bak rahatla gel.

Yerleri daralıyor ya, geçen hafta bende de öyle bir durum oldu bir hafta falan, sonra yine güçlendi. İnşallah kötü birşey yoktur canım.ama insana ne oluyorsa stresten oluyor, istersen acile git bir bak rahatla gel.
hafta sonu da bi geçsin de bakalım. hiç hareket etmezse gidicem. şimdi iş yerinden izin istemek ölümden beter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…