2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy bıtmez o söylemler herkeste aynı olacak dıye bıse yok canım
iyi diyelim hep iyi şeyler olsun ınsallah:)

Çok huzursuzum en baştaki halime geri döndüm ne yana dönsem bir türlü uyku tutmadı sinirlerim çok bozuk

canım ben de de var huzursuzluk ama bende şöyle
mesela uyuyacagım ya bacagım belim sırtım uyusuyo ve heran kramp gırecek gibi bi gerginlik tüm vucudumda
yatakda dön sağa dön sola sınırlerım bozuluyo
bı de ben 6 da kalkıyorum iş için, ve normalde uyumayı seven biriyim
hayırlısıyla gecse de gunlerımız ınsallah

hafta sonu da bi geçsin de bakalım. hiç hareket etmezse gidicem. şimdi iş yerinden izin istemek ölümden beter
Allah korusun, hiç hareket etmezse ne demek, düşünme öyle şey. 2 saatte 10 hareket hissediyorsun değilmi? Ben için rahatlasın diye dedim, bende de olduğu için endişe etmedim. Endişe etme inşallah bebişin keyfi öyle istiyordur.

kızlar dun uzanıyodum yataktan kalkınca kasıgıma agrı gırdı ama kaldım öyle hareket edemedık
ıkı 3 dk sonra gectı
hala rahım buyuyo mu ondan mıdır acaba? size de oluyor mu

yalan yok ilkinde erken dogsun istiyordum 37den sonra kabulumdu bunu da gec istiyorum oglum icin.yasanacak kiskancliklar bunalimlar slklntilar.. hele ki o uzulmesin diye ikinciyi onunde cok sevemeyecem nasil dengeliycem diye korkulardayim.
seni anlıyorum benim de bir kedi oğlum var oda çok kıskanç. eşimi çok seviyor onda bile tembihleyip duruyorum bak sakın bebeği sevcem diye oğlumu ihmal etme. yine işte gelir gelmez ilk onunla oyna diye

Kizlar gunaydin sizlere, benim meme de arada islaklik oluyordu ama demin baya baya ikisindende beyaz sari karisimi aktigini Gordum. Sudyen evde hic takmiyodum simdi sudyen taktim , gogus pedi ile birlikte. Bir de ikisinin uclari fena kasiniyor, sut geldigi icin mi , yoksa catlayacaklarinin haberimi bu.

ya hareket ediyor ama böyle minicik minicik. geçen gün karnımı parçalayacaktı nerdeyse çok hafifledi hareketi üç gündür. bi sabah bi akşam net hissediyorum. zaten işyerinde çok hareketli değildi hiç ama yine de o sert hareketlerden sonra hafiflemesi üzdü beni.

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, 1 Felak, 1 nas, 3 ihlas, 1 fatiha, bakara suresi, haşr suresi, amenerresülu, ve 100 rabbi hebli minessalihin kimin ne dileği varsa.Kabulu için fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah cumanız mübarek olsun ☺

bende hiç sıvı gelme olayı olmadı ama sağ göğsümde acaip sızı oluyor arada. ama normalmiş bu haftalarda sıvı gelmesi. kaşınması da çatlamadan dolayı oluyor bence. sürekli kremleyip duruyorum ben

allah kabul etsin canım. amin inşallah

huzursuzluk havalardan dolayı bence ya. dün herkes çok mutsuzdu uykusuzum diye geziyordu ortada. ben de hamileyim diye bir tek bana oluyor sanıyordum ama herkes aynı durumda bu aralar

İşte aynen bende ötleyim bu kez uyuyamıyorum diye snirim bozulıyor bu kez çişim geliyor iyiyce uyku kaçıyor oh mis işte gerisi

Canım süt gelebilir yazıyor nette normal ancak o kaşıntı pedden olabilir öncesinde var mıydı.

sana derken bende 3 ünde gidicem diye hesap ediyordum
o da pazara geliyormuş
pazartesi de ben gidemiyorum 5 ine randevu aldım

hem şeker kontrolü yapılacak hem rutin kontrol :)
Ay benim dr sık çağırmıyor beni her zaman en son şeker için 3 haftada çağırdı hep 5 haftada bir çağırıyor o yüzden pazartesiyi bekleyemicem

moralim çok bozuk dün kontrolden çıktık kilomuz 1400 gram olmuş suyumuz beyin gelişimimiz iyi..ancak boyu kısa 34 cm..doktor eşimin boyunu sordu uzun dedim beslenmemde iyi yoğurt süt vs tüketiyorum..problem yok dedi ama ben takip kartında FL 27w !! yazısını görünce çöktüm..yani bebeğimin bacak gelişimi nerdeyse iki hafta geride doktor sıkıntı yok desede o ünlem benim dünden beri kabusum oldu

Kızlar dün rüyamda yenidogan bebekler gördüm doğum yapmışım bana kumral mavi gozlu bi bebek getiriolar çok güzeldi cam gibıdı gozleri. içimden diorum aynı ismı gibi gozleri ben esmerim eşimde esmer bu çocuk bizden nası cikti sonra kayinvaldemin sarışın yeşil gozlu olduğu gldi aklıma onami benzicek benim oglum acaba

Bir hamileye bunları anlatmak.... Zaten psikoljimiz hormonlarımız allak bullak. Gereksiz konuşmuş canım hiç takılma öyle şeylere Allah korusun. Sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha emanet. Bir bakıyorsun 500 gramlık doğuyor yaşıyor, 9 ayını dolduranın nasibi yoksa nafile. Hiç.düşünme öyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…