2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde karnımın asagida olduğunu söylüyorlar korkayım mi bende ? Meyden olabilir erken Doğum vs diye mi korktun sen?bende yarın kontrole gidiyorum sorayım bari
Doğuma yakın düşer diyorlar karın ama bilmiyorum ki bende canım bugün gidecektim dktrm yokmuş Pazartesi ye kaldı benimde

Çok güzelmiş canım. Ben kızımı aynı olduğu gibi görmüştüm doğmadan. Bunda da sarı bir oğlan gördüm. Büyük ihtimalle gördüğün gibidir canım.

Ay evet canım ya heyecan özlem sorma gitsin , birde yeni bişeyler öğrenmişler değişik bi hareketler falan yapıyor zilliler iyice merak ediyoruz
Benim oğlan suyundan içti yutkundu kerata iştahlı iştahlı sonrada parmağını agzına koydu öylece uyudu gözümüzün önünde yaramazım benim senin cimcimeler bakalım neler yapacaklar

Doktor ne dediyse o canım benim sen bakma ona bu arada benim büyük oğlumun bacakları vücuduna göre kısaydı teyzesi yeni uzuyor bacak boyu karekteristik şekilde olacak tipi belki niye hemen kötüye yoruyorsun

İnşallah canım sağlıkla gelsinde hepimizinki kokuları yeter herseyin bir çaresi bulunur

Doktor ne dediyse o canım benim sen bakma ona bu arada benim büyük oğlumun bacakları vücuduna göre kısaydı teyzesi yeni uzuyor bacak boyu karekteristik şekilde olacak tipi belki niye hemen kötüye yoruyorsun
ne bilim kısa olması problem değil ama gelişimde problem varsa fark dahada açılırsa niye ünlem işareti koydu problem değilse uff

Çok güzelmiş canım. Ben kızımı aynı olduğu gibi görmüştüm doğmadan. Bunda da sarı bir oğlan gördüm. Büyük ihtimalle gördüğün gibidir canım.
Allah Allah öyle diosun yani . eşimin anne tarafı hep renkli gozlu ama eşim esmer bnde öyle rüya tuhaf gldi renkli gozlu oğlan doğurursam sasiririm :)) ama rüyada da böyle görünce minnos minnos bebek hemen doğum zmnlari gelsin istiyorum

ne bilim kısa olması problem değil ama gelişimde problem varsa fark dahada açılırsa niye ünlem işareti koydu problem değilse uff
Şimdi önümüzdeki haftalarda birbiriniz tamamlar merak etme bazende mesala baş gelişimi önde oluyor vücütüna göre olabilir öyle tamamlar birbirini merak etme benim oğlan 42 cm doğdu teyzesi şimdi 11 yaşında biz 16 yaşına göre pantolon alıyoruz

Öyle dengesizler heryerde var hiç aldırma öylelerindende uzak dur. Ben geceleri şükür çok rahat uyuyorum gunduzleride ben uyudukça oğluşumda uyuyo kötü anlama gelmiyo bu töbe töbe sövdürecekler kendilerine..

R
abbim kabul etsin allah razi olsun

maşallah oğluna :) inşallah ya inşallah..nasıl sıkıntı yaptıysam rüyamda ağlıyordum gece boyunca

Amin Allah razı olsun

Bunun ruyasi degil ama gercek korkusu var bende.nedense heran gelecekmis gibi hissediyorum yavruyu.
Hazırlıklarını bitirebiliyorsan bitir canım hastane çantanıda hazırla ve bekle heran gelecekmiş gibi için rahat eder belki. Sağlıkla vede zamanında gelir inşallah yavrularımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…