2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana busefer 3hafta sonra gel dedi ondan sonrada 2haftaya dúsùrecez kontrolleri dedi b3nimde cok isime geldi zaten sıpayi 1 hafta gòrmesem òzlüyom
Ay benim dr sık çağırmıyor beni her zaman en son şeker için 3 haftada çağırdı hep 5 haftada bir çağırıyor o yüzden pazartesiyi bekleyemicem

kızlar dun uzanıyodum yataktan kalkınca kasıgıma agrı gırdı ama kaldım öyle hareket edemedık
ıkı 3 dk sonra gectı
hala rahım buyuyo mu ondan mıdır acaba? size de oluyor mu

sağ kasıksa apansidist olabilir mi ki
evham yaptırmak istemem ama tekrarlarsa bi doktora danış istersen
rahim büyümesinden de olabilir
sonrasında geçmiş ama

Ay benim dr sık çağırmıyor beni her zaman en son şeker için 3 haftada çağırdı hep 5 haftada bir çağırıyor o yüzden pazartesiyi bekleyemicem

benimki de izne çıkacak bayram girecek diye 3 hafta dedi sonra şeker yüksek çıkınca 2 haftaya çekti :)
zaten son kontrole aç gittiğim için bir şey anlamadım hareketli değildi
tokken ne güzel 4 dönüyor her yerini görüyoruz

o ünlem işaretini kendi koymamıştır makina otomatik koymuştur
sorun olsa derdi zaten gelişimi çok geri kalmış takip edelim diye
sonuç olarak bizim boylarımız nasıl farklıysa çocuklarınki de öyle farklı oluyor

bu arada bu yazı ultrason görüntüsünde mi yazıyor ben hiç bakmadım doktor boyunu söylüyor o kadar

ultrason görüntüsünde değil canım obstetrik varya takip kartımız oraya haftamın altına not düşmüş..hafta olarak 28+3 üz ama FL yani uyluk kemiği 27 haftada

Aminn. Allah razı olsun canım.

kızlar dun uzanıyodum yataktan kalkınca kasıgıma agrı gırdı ama kaldım öyle hareket edemedık
ıkı 3 dk sonra gectı
hala rahım buyuyo mu ondan mıdır acaba? size de oluyor mu
O bende dün de oldu bugün de. Bazen de sanki ezilmiş gibi ağrılarım oluyor sağda veya solda.

Sağol canım. Valla sevindim bugün takvimde 30 görünce. Senin de bugün 29 doldu. Yarın 30 olacak takvimin. Çok şükür bu günleri de gördük
Evet valla nerden nereye çok şükür geçiyo günler bebişler artık gelecek aydan sonra gelmeye başlarlar çok guzell

ultrason görüntüsünde değil canım obstetrik varya takip kartımız oraya haftamın altına not düşmüş..hafta olarak 28+3 üz ama FL yani uyluk kemiği 27 haftada
Canım usgde flnin yyazdığı yerin altında +- şu kadar olabilir yazıyor mesela onu geçmediyse sıkıntı olmaz korkma hem dr elle ölçüyor onu belki ondandır iyi düşün iyi olsun

Kasinti sutle birlikte basladi, pedi daha yeni kullanmaya basladim, kasinti oncesinde var yani. Bende okudum biseyler simdi, sudyen onemliymis, ben takmiyordum evde.
Bende evde takmam sütyen salına salına geziyorum. Dikkat et canım enfeksiyon kapma. O pedleri sevmiyorum ya oğlumda uyuz gibi kaşındırdı memelerimi ama mecbur kullanıcaz

ne bilim kısa olması problem değil ama gelişimde problem varsa fark dahada açılırsa niye ünlem işareti koydu problem değilse uff

canım doktor yanlış bile ölçmüş olabilir lütfen içini ferah tut, çocuğun bacak boyu vücüduna göre kısa olacak da olabilir bu fiziksel bir değişiklik olabilir eğer sıkıntı olsa doktorun anlatırdı.

Benim yaramazda nasıl biliyor aç olduğunu kız bunlar kocaman oldu ya başımıza

Kendini korkutma canım 1 önceki kontrolünüzde boyu kaçtı hiçmi uzamamış ? Benim kardesimin kızında 1 bacagı diğerinden biraz daha uzundu doktor normal demişti bi sonraki kontrolde 2 bacak boyuda eşitlenmişti. Yigenim şimdi 5 yasında cimcimem ve çok şükür herseyi gayet iyi. Olabiliyormuş öyle şeyler kardesimde kendi kendini yiyip bitirmişti. Doktor sıkıntı yok demişse sıkıntı yoktur canım rahatla.

Benim annem ve kardeslerimde mavişler canım ben babaya benzemişim ama olur belki maviş bebek bilemeyiz :)

Canım sıkma canını doktoruna güven, ters bişey olsa paylaşırdı bencede.

Oyle seymi olur tobe tobe bende gece cok guzel uyuyorum haaa ruyada goruyorum ama gormedigimdede cokta derin uyuyorum sacmalamasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…