2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hiç uzamamış değil haftasından geride geliyor inşallah sıkıntı yoktur

Benimde iki gundur hareketleri azaldi ama uzandigimda azda olsa hissettigim icin hic telaslanmiyorum bizim tarihlerde yakin belki bu ara uyku donemidir

Bana busefer 3hafta sonra gel dedi ondan sonrada 2haftaya dúsùrecez kontrolleri dedi b3nimde cok isime geldi zaten sıpayi 1 hafta gòrmesem òzlüyom
Artık 2 haftada bir görebilecezde ya ben bu sefer ayrılamadım oğluşumdan doktoruma lütfennn azıcık daha bakalım dedim beni kırmadı saolsun. Tombikleşiyolar ya küçük insan oldular yerimmmmmm

Artık 2 haftada bir görebilecezde ya ben bu sefer ayrılamadım oğluşumdan doktoruma lütfennn azıcık daha bakalım dedim beni kırmadı saolsun. Tombikleşiyolar ya küçük insan oldular yerimmmmmm
Aynen canim artik baya búyúdúler masallah

Ay yesinler o tombik adamı. Kız benim bebeğinde anası aldı başını gidiyor 78.5 olmuşum bu gidişle baytarı geçerim herhalde

Amin. Allah razı olsun canım.

Benim oğlan suyundan içti yutkundu kerata iştahlı iştahlı sonrada parmağını agzına koydu öylece uyudu gözümüzün önünde yaramazım benim senin cimcimeler bakalım neler yapacaklar
Ayyy bende heyecan yaptım okuyunca, o kadar güzel izledin demek. Benim Dr un ultrasonundanmıdır nedir , poposumu kafasımı hiçbirşey anlamıyorum )))

Evettt sabah 7de geldim klimayıda açtım iki saat uyumuşum artık zahmet olacak uyumasam o halle
Ben yatagıma geciyorum müzik açıyorum şarkının yarısında dalıyorum hemen uyandıgımda sabah olmuş oluyor. Müzikle denedinmi canım kız bol yastık müzik koltuk herseyi dene bakalım.

Ay yesinler o tombik adamı. Kız benim bebeğinde anası aldı başını gidiyor 78.5 olmuşum bu gidişle baytarı geçerim herhalde
Haha dikkat et canım ben 1 ayı gecti 61 kilo 400 de kaldım kilo almıyorum dikkat ediyorum. Ben zayıflıyorum oğluşumda tombikliyo. Sende basla kuzum doğuma az kaldı rahat kilo vermemiz için dikkat etmemiz lazım.

Tzadkiel ben hamile kalmadan önce rüyamda bir bebeğim olduğunu görmüştüm gözleri koyu kahverengi saçları siyah beyaz tenli çok tatlı iri gözlü bir bebekti bir kadın yanıma gelip bebeği kucağına alıp sevdi ne kadar güzel bir bebek böyle güzel bir çiftten bu kadar güzel bir bebek doğar dedi. Öyle görmüştüm. Hamileyken de oğlum olduğunu görmüştüm yine oyleydi bebek çok şirindi yüzü emziriyodum bebeği bakalım rüyamda ki gibi mi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…