2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet hamilelik herkeste farklı birsey oluyor. Benim goguslerim küçüktü hiç hoşuma gitmiyordu şimdi biraz büyüdüler hoşuma gitti bu durum :) ama gebelik bende tüylenme yaptı göbek bölgem çok tuylendi doktora gittiğimde karnımı açmaya çekiniyorum cok sinir bozucu ya eşime bile karnımı göstermiyorum bazen ağda yapasım bile geliyor valla

Ben mecburen gòbek cevremi doktora giderken aliyorum doktor erkek olunca insan cekiniyo kadin bòyle durumlarda halden anliyo ama yapacak bisey yok

Ben daha alışveriş yapmadım annemle gitmek istiyorum annem bu ay ameliyat oldu sonra ramazan girdi bayramdan sonraya bıraktım. Bebek odasını aldık puset aldık annem de küçük sallanan beşik aldı gece yanımda yatırabilmem için. Zıbınlarını çamaşırlarını falan annem aldı battaniyeleri ördü. 8 10 tane falan yelek ördü ama daha Alacak çok şey var deterjan olarak ne önerirsiniz kızlar

Varsın olsun canım boşver ya, kim görecek senin çatlaklarını zamanla geçecek elbet sen iyisini yapmışsın valla ard arda,cinsiyetiniz ne ?

Ben mecburen gòbek cevremi doktora giderken aliyorum doktor erkek olunca insan cekiniyo kadin bòyle durumlarda halden anliyo ama yapacak bisey yok
Doktorlar neler goruyorlar eminim gobegine bile bakmiyordur. Benimde hafiften oldu ama napiyim dogumdan sonra dokulecek diye avutuyorum kendimi

Ben yaptırıyorum ağda canım öyle uzayınca Beyazta teniz hiç tahammül edemiyorum şu bebikleri bir doğularım heryeri bir toplatmak lazım:)

Çok şükür canım. Bebiş kaldı bir tek desene :) ben de bugün geri kalan eksikleri aldım, bir tane kendime kısa gecelik bir şeyde alsam hazırlık bitiyor. Sırada yıkayıp ütüleme var
Ama o yatak var ya , evin içinde durunca insan bir hoş oluyor

Canım iki tane normal Doğum yaptım hatta ikincide baya da yırtıldım ama ne kesmeyi ne yırtılmayı ne dikişi hiç birşeyi hissetmedim o yorgunlukla :))

Canim bende daha hicbisey almadim annem saolsun hastane cikisini bornoz takimini yún yorganini nevresim takimini zibin takimlari yani ilk 3 ay giyecegi herseyi almis bana bisey kalmadi biberonuydu besigiydi cantasiydi bunlarida bayramdan sonra alayim siyorum

Ben yaptırıyorum ağda canım öyle uzayınca Beyazta teniz hiç tahammül edemiyorum şu bebikleri bir doğularım heryeri bir toplatmak lazım:)
Benimki bana dogumdan sonra seni sanayiye gòtúreyim diyo anca dùzeltiriz diyo bende diyorumki hadi ben hamile oldugim icin aldim kilolari sen niye aldin diye susuyo bisey diyemiyo

Canım kesinlik kesildiğini ve dikili hissetmiyorsun zaten Doğum yaptığın için onun rahatlamışlığı oluyor benim makatıma kadar dikiş vardı ama hiç kesilirkende dikilirkende anlamadım

Hic birsey hissetmiyorsun canim. Lokal anestezi yapiliyor ki igneyi bile hissetmiyorsun. Dogumda korkulacak en son sey rahat ol

Canım iki tane normal Doğum yaptım hatta ikincide baya da yırtıldım ama ne kesmeyi ne yırtılmayı ne dikişi hiç birşeyi hissetmedim o yorgunlukla :))
Çok teşekkğrederim kızlar kesin uyuşturuyorlar değil mi doktora sorcam zaten ama korkmayayım diye kandırabilir diye düşünüyorum :) Birde epidural denilen olay uyuşturuyor ağrı hissedilmiyor diye yazıyor bazı yerlerde hiçbir işe yaramadığı yazılmış baya cesaretlendiriyordu epidural beni taa ki yorumları okuyana kadar

Gunaydin herkese:) bende dun bebek kiyafet alisverisini bitirdim banyo kuveti puset kaldi sadece onuda bir daha ki ay alacagiz. Deterjan olarak ne aldiniz onerileriniz varmi
Alış veriş sitesinde puanım olduğu için ariel bebek sıvı deterjanını aldım ama devamında unibaby kullanmayı düşünyorum.

Evet içim rahatlatı resmen bakıp duruyorum bende beşiğe yatağa rabbim sağlıkla hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşllah

Benimki bana dogumdan sonra seni sanayiye gòtúreyim diyo anca dùzeltiriz diyo bende diyorumki hadi ben hamile oldugim icin aldim kilolari sen niye aldin diye susuyo bisey diyemiyo
Ben de sayıyorum Doğumdan sonra saçımı şöyle yapayım dudağımı az büyüteyim emzirmeden sonra göğüs yaptırayım ancak toparlanırım

Canım bende normal doğum istiyorum Allah kısmet ederse. Kız kardesimin doğumunda ben vardım herseyi gördüm canlı canlı izledim yigenimin kafasının çıkmasıyla kardesimin rahatlaması bir oldu ilk doğumuydu tecrubesizdi. Bebegi kardesimin kucagına verdiler ve o sırada dikiş atıldı hiç sesi çıkmadı sordum ablam acımıyormu diye abla şu kucagımdakine baksana bu bebek benim dikiş yapılıyor hiç hissetmiyorum tek hissettiğim bu guzel şey ve mutluluk dedi benide aglattı ve ogun karar verdim aynı duyguları yasamak istiyorum birgun çocugum olursa normal doğuracagım diye.

Kızlar dün yol felaket yordu beni bilmiyorum psikolojik mi ama bebek çok hareket etmiyor gibi endişelenmeli miyim

canım çıkmadan son muayenede doktor iyi dedi dimi ?
sağlık ocağı yakınsa oraya gidip kalp atışını dinle istersen

3 gündüe benimki de hareketsiz güniçinde belli belirsiz vurdu o kadar
dönemsel olabilirmiş

o da yorulmuştur bleki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…