2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kasılma önleyici ilaç yapabilirmiş ama diğer dozu almaya yakın kalıntı geçmiş olmalı eğer ilaçtan oluyorsa dedi ama bende durum aynı umarım karaciğerle alakalı nişey değildir
İnşallah değildir canım iyi düşün kötü hiçbirşeyi getirme aklına. Son 3 ay zormuş sağlıkla doğursak biran önce

Sabahdan beri uyuyorum kalkmaya halim yok. Yüzümun şekli semali kaymis durumda. Doktorum minosey vermsti onu mu kullanayim.

Merhabalar güzel hamişler. Nihayet üye olmayı başarıp mesaj yazabiliyorum. Hamileliğimin en başından beri sizleri takip ediyorum şimdide aranıza katılmak istiyorum müsadenizle. Ben 2. kızımı bekliyorum nasipse Sena olacak ismi. Rabbim sağlıkla mutlulukla kavuşmayı hepimize nasip etsin İnşAllah

Masallah canim. Hem boyu hem kilosu bayagi ilerde. Doktor buna yorum yapti mi? Sekerle alakali degildir insallah
Şekerden olabilir canım ama burdaki dktr bir yorum yapmadı önde olduğunu söyledi ama bence hem erken yumurtlama hem de şekerden dolayı sanırım önde dktr Doğumun erken olacağını söyledi temmux 13 verdi tarihi bu gelişimde devam ederse

Hoş geldiniz aramıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşllah

Merhaba hosgeldin saglikla dogsun bebeginiz

O zaman senin istanbul a gelmek icin hizli davranman lazim. Herhalde 35 ten sonra ucaga almiyorlar. Cok gecikme derim

Peki sekerin hangi seviyede devam ediyor ki. Sen bayagidir diyet yapiyordun kontrollu gidiyordun sanki. Cok yukselmedi diye hatirliyorum ben

Hg aramıza. Allah kızını saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Neyse iyi olmana sevindim cnm ztn bastan beri alt tarafta agrin vardı kendinı yormayarak atlaticaksin inş. Bende iyi diyelim iyi olsun genitaldeki varis arada ağrı yapiyor oda yetmiomus gibi genitalimin varisli olan kısmında kahverengi ben gibı bısi çıkti oda acıtıyor yani gebelik disinda hayatimda yasamadigim şeyler bu gebelikte başıma gldi bunada şükür ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…