2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugúnde ben bi tanidikla karsilastim kadinin beni gòrúr gòrmez verdigi tepki karnin asagi inmis dogumun yakindir benim verdigim cevap benim bastan beri assagida kadini bir tùrlú inandiramadim piskolokimi bozdu ayak ústú
Bunun bi üst Leveli karnın çok büyük sen erken doğurursun var hayır biliyorlar zaten riskim var haftalarca yattım ilaç kullanıyorum yine dan dan söylüyor millet bide bunu diyen teyze de degil benden iki yaş büyük yuh dedim yani

Geçmiş olsun canım acaba bu aldığımız ilaçlardanmı oluyor

Bu kasılma önleyici ilaç yapabilirmiş ama diğer dozu almaya yakın kalıntı geçmiş olmalı eğer ilaçtan oluyorsa dedi ama bende durum aynı umarım karaciğerle alakalı nişey değildir
Geçmiş olsun canım bakıldı mı karaciğer fonksiyon testlerine inşallah değildir öyle bişey

Geçmiş olsun canım bakıldı mı karaciğer fonksiyon testlerine inşallah değildir öyle bişey
Yok kuzum bakılmadı belki yarın baktırır doktorum şuan biraz daha iyi. Ama gece resmen cehennem ateşi gibi yanıyordum bi taraftan ürperme geliyor değişik bi kaşıntıydı allahım kimselere vermesin

İnşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder. Ne güzel yazmışsınız ağustos görünümlü temmuz anneleri :) hakikaten öyle olacağız sanırım )))) en doğru zamanı Allah biliyor, sonunda hayırla kucağımıza alalım hepimiz inşallah.

Yok kuzum bakılmadı belki yarın baktırır doktorum şuan biraz daha iyi. Ama gece resmen cehennem ateşi gibi yanıyordum bi taraftan ürperme geliyor değişik bi kaşıntıydı allahım kimselere vermesin
Amin canım senden de uzak olsun ama sen ilaca başlayalı bi kaç gün geçti ilk gün olmaz mıydı acaba bilemedim

15bin adım mı inanmıyorum maşşallah ben 5 den fazla yürürsem çok kötü yoruluyorum ki düzenli yürüdüğüm yok

Aslinda duzenli yurudukce kolaylasir, aliskin olmayinca zorluyordur. Zaten hamilelikte alisik oldugunuzdan daha fazlasini zorlamayin deniyor. Ama tabi herkesin bunyesi farkli. Masa basinda calistigim icin, butun gun oturuyorum, aksam bacaklarim, ozellikte dizden ayaga kadar olan kisimlar davul gibi sismis oluyor. Yuruyus yaparsam sislik daha az oluyor. Tuzdan filan degil, kan dolasimiyla ilgili diye dusunuyorum.

Haftasonu baska bir sehre geziye gittik. Tarihi binalar vb. gezerken eski bir katedral varmis, hadi bunun tepesine cikip sehrin manzarasina bakalim dedik. Genelde minare gibi, dar dik ve done done cikilan merdivenleri oluyor boyle yerlerin. Yari yolda dank etti acaba hamile oldugum icin cikmasamiydim birsey olur mu diye. Dusunmezken herhangi bir sikinti yoktu :) Neyse ki esim "merak etme, ben seni tutarim" dedi, zaten kolayca ciktik.

Anammm tekrar dökülmeye başladık ağustos anneleri balaayı bitti tabii
Bende ikidir kusuyorum ama safra yani sıfır yiyecek
Hamileliğimde ilk defa kustum nedeni nedir acaba ?

Ben de gecen hafta oturdugum yerden kalkayim derken ustume kustum. Yeni yemek yemistim, sanirim bebek buyudugu icin mideye baski yapti bir anda kendiliginden kustum :) Bunlar normal sanirim...

Bir iki haftadir reflu ara ara yokluyor. Yemek borusunden yukari dogru bi sicakli cikiyor gibi oluyor ve yutkunma refleksini zorluyor. Sanki yemek borum daraliyormus gibi. Cozum olarak aksam yemeginde az yiyip, yatarken baslarda dik olarak yatiyorum.

Toplamda 4 kapsül kullandım bencede olsa ilk gün olurdu bencede,gebelik kolestazıda olabilirmiş daha neler görücez bakalım bu zillileri kucağıma alana kadar :))
Insallah kolestaz değildir. Ama olsa bile karaciger degerlerini düşürmek icin ilac veriyorlar. Ya da alerjikse benim gibi alerji ilaci kullaniyorsun. Ikiz gebeliklerde daha cok oluyormuş alerji. Umarim seninki dogumu gerektirecek kadar ciddi bir sey olmaz. Yoksa ben de kasiniyorum ve doguma kadar da cekecem. Allah daha beterinden korusun diyelim.

Amin canımm bunada şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…