2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Te rübeli anneler
Bebek suyu akıntıdan nasıl ayrılıyor tamamen saf su mu oluyor
Hepsi birden gelirse zaten böyle su gibi balona su doldururusn patlar hepsi birden dökülür benim suyla beraber nişanınmda gelmişti Herkeste farklımı olur onu bilmiyorum işte evde böyle gelmişti hastaneye gitmiştik orda kalanı gelmişti hatta ben idrarda kaçmıştım biraz

Dunden beri oglusumun hareketlerini hissetmiyorum az az hissettiriyor ama normalde yemekten sonra patir kutu olurdu simdi hic sesi cikmiyor
Benimde 2 gündür tekmelerı daha hafif gibi ama sürekli yer degistiriyo onları daha çok hissediorum karnım bi yukselio bi iniyo yerleride yavaş yavas daralmaya başladı sanırım

Anammm tekrar dökülmeye başladık ağustos anneleri balaayı bitti tabii
Bende ikidir kusuyorum ama safra yani sıfır yiyecek
Hamileliğimde ilk defa kustum nedeni nedir acaba ?
Reflü varmiydi oda kusturmaya kadar goturuyor bu haftalarda bende reflü azdı midem ağzımda geziyorum

musmutlu günler annişler.agustos annesi görünümlü temmuzlu annesi olacagım inşallah. buraya pek yazmıyorum ama sizleri takıp ediyorum. gecen sene temmuz annelerinde aktiftim fakat bebegimi kaybettim belki hatırlarsınız. nazar korkusumu, aynı seyleri yasamak korkusumu bilmiyorum ama bu hamileliğimde nedense bişeyler paylaşmaya korkuyorum.geen sene 30 haftalık dogum yaptım preeklampsi yüzünden oglum 2 ay kuvezde kaldı fakat kaybettim. 30. haftaya girmenin bi sakinliği ile yazıyorum. bu haftayı göremem zannettim cok şükür skınıtısız gördüm.erken dogum riski olanlar var gördüğüm kadarıyla sakın kendnizi üzmeyin stres yapmauın ve özellikle gereksiz hiçbir konusmayı kafanıza takmayınrabbim inşallah bebeişlerimizi sagsalim kucagımıza almayı nasip eder.inşallah bundan sonrada buraya daha cok yazmaya calışacagım

Kızlar acil yardim benim suan acayip bigdem mulaniho basim dònúyo gòzlerim karariyo heran oldugum yere dùsecek.gibiyim bu neyin gòstergesi olabilir doktorumu aramalimiyim
Dün ben oyleydim ama sadece başım donuodu sanirim yine tansiyonum dusmuş tuzlu ayranla kendime gldim. Bi ölçtur istersen..

Te rübeli anneler
Bebek suyu akıntıdan nasıl ayrılıyor tamamen saf su mu oluyor
Benim ilk bebeğimde doğum o şekilde başladı, 39+3te akıntı desem değil idrar desem değil ama çamaşırımı ıslatan su geldi bir kaç gün. Doktor suyun gelse bir anda boşalır yoğun bir şekilde vs dedi ama gel bir kontrol edelim dedi, sonra trnusol kağıdı koydu şuan için suyun normal ama gelen su da bebeğin sıvısı, doğumu başlatalım dedi zaten 1-2cm açıklık vardı ve oldu

Canim 3 tane delik diye duyduğun idrar deliği vajina girişi ve anüstür bunlar 3 tanedir belki onu soylemeye calismislardir ama fitil vs giriş yeri herzaman vajina deliği dir ama bu tabi evliler için geçerli bekarette anusten sokulur.

Merhaba anneler;
Bizde dün gece acillik olduk,akşam aniden oluşan kaşıntı gece dayanılmaz hale geldi,herhangi bir kabarma yada döküntü yok sadece kaşıdığım yerler kızarıyor,özellikle el ayak göbek bölgem alerjen iğne yapıldı birde serum biraz azaldı ama şuan yine neredeyse ilk başladığı kadar kaşınıyor yarın kontrolüm var yine bakalım ne olacak

Anüs olmadığını biliyorum kabızlık durumunda ordan kullanılır ama birkaç okuduğum yanlış yorum kafamı karıştırdı açıkçası gece gece, ondan yazdım burdan, olabilir insanlık hali, ilk bebeğimde bu foruma yüklemiştim hatta tahlilimi tsh yüksekmiş ben 10hftlık gebeydim doktorum da gözden kaçırmış! Sağolsun burdaki arkadaşın uyarısıyla farkettik ve gebelik boyunca endokrine devam ettim ki benimle üç arkadaş daha farketti

Nasılsın canım agrin sizin lekelenme falan yok dimi aksiyonlu oğlan rahat duruyor mu??
Lekelenme yok canım bebiş aşağıda olduğu için ağrım var sadece ayağa kalkınca sanırım oda artıkağırlaştı drda dedi zaten olacak diye onun dışında yatıyorum çok sağol sorduğun için sen nasılsın bu arada

Başın sağolsun bu bebişinide Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…