2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun. Bilirim çok fena.Gece benim de göğsümün karnıma değen kısmı çok kaşındı böyle kızarıncaya kadar kaşısamda yok yani uyuyamıyorum uyuyamadıkça daha çok kaşınıyorum yanlış yapıyormuyum bilmiyorum ama kalktım böyle iki kere organik elma sirkesiyle ısladım yattım sabahtan yineledim ohh iyiyim şimdi. 22. haftalarda belki 10 gün sürmüşdür karnımın sağ tarafında başladı kaşıntı kaşınıyorum her geçen gün arttı bütün karnım kaşınıyor toplu iğne başı gibi kızarıklıklar oluştu nemlendirdim yağladım faydası yok sanki daha çok kaşındırıyorlar neyse çok uzatmayayım pamuğu org elma sirkesiyle ıslatıp kaşındıkça sildim tabi nasıl yakıyor sirke ama kurtuldum.

Canım doktoruna bahsettin mi ?

Çok şükür halimize ama bu gebelik beni de sarstı cidden ilkinde prenses gibiymişim haberim yokmuş

Canım doktoruna bahsettin mi ?
Evet. anlattım gösterdim bana karaciğerden kaynaklı olabileceğini karaciğer enzimlerine bakılması gerektiğini söyledi bir ilaç yazdı bunu kullan kaşıntı için dedi tamam. İlacı eczanelerde bulamadım piyasada yokmuş. O arada ayrıntılı ultrasondu sonuçdu tabi bunlar başka hastane başka doktor derken zaman geçti bi sonraki randevuya kadar da kaşıntım geçti

Merhabalar, bugun ütü yaparken aklıma geldi, hastane cantasını ne zaman hazırlamağa başlıycaksınız? ben 1-2 haftaya başlamak isderim yıkamaya falan diye düşündüm. Ama cokmu erken olur diyede düşündüm.

Simdi baktim ben de.cocuk felci, difteri ve tetenozu kapsiyormus.bebekleri 2 ayliga kadar koruyormus.sonra zaten kendi asilari oluyor.whooping cough vaccine diye geciyor burada.
Aynisi o zaman canim :) bana da whooping cough asisi dedi ne oldugunu bilmiyordurdum translateden baktim bogmaca diyodu cocuk felci yok benimkinde buyuk ihtimal...

ben bugün kıyafetlerini paketlerden çıkardım etiketlerini söktüm renklerine ayırdım yarın da yıkamaya başlayacağım daha dolabımız falan Yok beklesem mi diye düşündüm sonradan ama bi hurcun içine koyucam yıkayınca artık hafta sonu da odasını boşaltıcaz yeni taşınmıştık kitaplıklarımız onun odasında duruyor onları falan kaldırıcam

Peki sekerin hangi seviyede devam ediyor ki. Sen bayagidir diyet yapiyordun kontrollu gidiyordun sanki. Cok yukselmedi diye hatirliyorum ben
Şekerim düzene girdi aslında ben artık hafta bir iki kere ölçüyorum zaten normal şuanda ama anlık yükselip iniyormu onu bilmiyorum

Kızlar gebelikte oluşan vajinal varisim vardı soylemistim 2 gun once farkettim varisin olduğu kısimda kahverengi et beni gibi bişi çıkmış, gebelikte benlerin artabileceginı okumustum ama yine cnm skldı, varmı böyle genitalde beni falan cikan

Kolay gelsin canım biraz yorucu olucak senin için ama tatlı bir yorgunluk, boyle sonlara yaklaşdıkca insanı bi sabırsızlık basıyor her şeyi hemen haletmek isdiyor.

Tzadkiel benim de koltuk altımda kocaman bi et beni cikmis bağımsızlığını ilan etmesine az kaldı kızdan önce ona kimlik çıkartcaz tabii herşey olduğu gibi kime desem gebelikte normal diyorlar

Bizim doktor ilk önce göbek cevresine bakıyor sonra direk boyunu kilosunu söylüyor ben sizin dediğiniz fl olayını geçen duymuştum ilk defa hatta hiç bakmadım bile kayıtlara yazıyor mu diye

Bende bugün yıkamaya başladım yarın yada öbürgün ütülerim çantamızda Türkiye kargo yaptırmıştım bu hafta gönderirler hazırlarım

Ayh alemsin :)) ya benim vAris olan kısımda çıkmış dokununcada biraz aciyor genitalde de cikmasi biraz huzursuz etti ufff

Canlar ben dayanamayip doktora gittim bas dònmesi migde bulantisi ve göz kararmasi icin seker ve tansiyonla alakasi yokmus doktor cekerin dúserse basin dòner migden mulanir dedi sonra kbb vertigo icin gònderdi oda vertigo degil noroloji bakmasi lazim gebelikte kan pihti atabiliyo beyine giden damarlara pihti atmis olabilir ama senin muayenen normal gòzûkúyo bas ag4isi falan olmadigi icin ama beyinden emar cekmemiz lazim dedi bebege bir zarari olmaz dedi ben cektirmedim emari biraz kontrol edelim eger sikayetler gecmez ve daha kòtû olursam gelir cekeriz dedim neolursa olsun sonucta manyetik alan kizceme bisey olabilir diye cok korktum sizce hatami ettim suan evdeyim dinleniyorum ama sikayetlerim azaldi dinlenince

Hepimizin ama aynı ama ayrı sıkıntılarımız oluyor. Benim ileri yaş sebebiyle 2li kan sonucunun çok yüksek çıkması ve amniyosentez olmam. Zaten var olan varislerime vajinamdada varis oluşp ağrı yapması, şimdide kan düşüklüğünden az harekette nefes nefese kalıyorum. Ve sürekli uzanır haldeyim. Çoğu yapmam gereken işleri bile yapmıyorum yapamıyorum. Geçecek az kaldı diyerek bazen endişeliyim çoğu zaman mecburen sakinim yoksa azıcık düşünsem otur ağlayım halime. Rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…