2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnde bugün gittim kontrole dönmüş dedi doktorum belki sende kontrole gittiğinde dönmüştür canım bn anlamadım hissetmedim ama cevremdekiler karnimin asagida olduğunu söylemişlerdi :)
Benim hep aşagıda karnım ya herkes söylüyor Hatta erken doğuracaksın diye ifrit oluyorum :)

Şekerini sordum yükselmiş biraz
suya pazartesi bakıcam demiş nst devam

en son yazdığı bu kızlar
büyük ihtimalle su oranı riskli durumda olmadığı için bekleyecekler
içerde durduğu 1 gün kar
Kortizon cikarmistir sekeri. Doktor da ne rahat suya p.tesi bakacam ne demek. Bi uyuz oldum o doktora. Dun az kalsin sanci var diye hemsire rahim acilmasini kontrol edecekmis. Allahtan serklajli diye kendisi durdurmus. Ya durdurmasaydi. Bu kadar basibos birakilmaz ki. Hem tup bebek hem kiymetli bebek hem riskli. Suan hamilelik hormonlarim tavan yapti doktoru bogabilirim

Bi arkdas vsrdi çorapları ters giydirirdi.

İnşallah emeklerinin karşılığını alır Allah gönlüne göre versin istediğini alır inşallah

Yani bende korkmuyor değilim çok rahat cidden ama bir bildiği vardır inşallah baştan beri sızıntı şeklindedir belki suyı

ya belki ben yanlış anlamışımdır ya da doktor bakmıştır
o yanlış anlamıştır
mutlaka kontrol ediyorlardır diye düşünüyorum

Nasıl ip canım anlamadım

Ay 3 yaş sendromu var bide o felaket inşllah rahat geçer ben büyük oğlanı hatırladıkça yatıp kalkıp dua ediyorum uysal bir çoçuğum bebeğim olsun diye
Sendromunu yiyim onun bizimkide girdi sendrıma bebek gelincede artacağından endişeliyim aslında ne yaparsam ben bu oğlanlarla bilmiyorum

Dun Istanbullu gelini izleyen oldu mu. Ay dogumu ne guzel islemisler. Aglaya aglaya izledim...
Ben dün izleyemedim işim vardı ama şimdi izliyorum daha gelmedi Doğuma yalnız gaz Dedi teyze sonra akşama doğuracak galiba bende hep öyle gaz geldiğinde kıvranıyorum tırstım bi an :)

Sabahlığından hoşlanmadım. Birde kendimi bu güzel mankenden sonra bu pijamanın içinde görmek iyi gelmemiş olabilir :)
Görüntü güzel ama bazıları göründüğü gibi olmuyor maalesef. Yaramı deştin onlar ince dal gibi ben içinde oldum fıçı gibi ama belliydi zaten o yüzden büyük beden aldım hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…