2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eger nts ozelde cok ucuk bir miktarsa doktorunda bir baska yerin grafigini kabul ederse git canim ama yok cuzzi miktarsa 10 tl gibi biseyse gerek yok bence tabi sen bilirsin
Hiçbir fikrim yok canım. Ayrıntılı ultrasonda devletin raporunu kabul etti, bu yeterli dedi. Herhangi vit şüphe saptsnmış olsaydı özele gönderirdim ama yolunda gidiyorsa gerek görmüyorum fazla abartmaya dedi. 10 tl ye selam vermezler ))) ama 30-40 kadar özelde girerim bizim burdakı devlette çok başdan savma çalışıyorlar

Ben yazcaktım aynı şeyi böyle bir durumda benim doktorum hemen hastaneye gelirdi nasıl bir rahatlık anlamadim cidden

Nie herseye para aliyolarki sonucta sen oranin surekli hastasisin hatta dogumuda orda yaptirmayi dusunuyosun sizin bir ayricaliginiz olmali

Duymustum bende aslında bir yönden iyi sık sık girmenin faydası yok nihayetinde zararlı. Ama baktılar sende ilknetapta ses yok o anda girseler ya dakikalarca stres yaşamışsın.

Doktora gittim bugün bebeğimin kilosu 1500 gram boyu 39 cm olmuş. Yalnız ben son 1 ayda 6 kilo almışım. Gerçekten ne abur cubur yiyorum ne çok yağlı ne de karbonhidrati abartmıyorum. Doktorum artık dikkat et dedi. Kilo dogumdan sonra verilir ama tsh'ım falan da normalken bu kadar kilo neden aldım anlayamadım .yürüyüşü rutin haline getirmem lazım artık yediklerime de çok daha fazla dikkat edeceğim

Masallah kuzuya. Hareketsiz mi kaliyorsun acaba. Ben 23. Haftaya kadar 6 kilo aldim. Ama son 5 haftada 6 kilo daha almisim yattigim icin normal karsiliyorum. Birde meyveyi fazla tüketiyor olabilir misin oda kilo yapiyor.

Masallah kuzuya. Hareketsiz mi kaliyorsun acaba. Ben 23. Haftaya kadar 6 kilo aldim. Ama son 5 haftada 6 kilo daha almisim yattigim icin normal karsiliyorum. Birde meyveyi fazla tüketiyor olabilir misin oda kilo yapiyor.

Canım sabahtan akşama kadar oturarak çalıştığım için çok hareketsiz kalıyorum .Bir de ben peynire ve yogurda çok sardim bu aralar canım sürekli süt ürünleri çekiyor. Doktorum abartma bunları da yemeyi dedi .meyve haftada 3 gün falan yiyorum o da şekerli meyveler değil erik yiyorum genelde ama bakalım dikkat edeyim bir sonrakine ne durumda olacağım . ben ilk 3 ay hiç almadım 12-15 arası 3 kilo 15-21 arası 3 kilo 21-24 arası 3 kilo simdi 24-29 arası 6 kilo istikbalim parlak değil

Ben yattigim icin saldim zaten bende sadece erik yiyorum ama insan gibi degil :) burda şu var bu haftalarda artik kilo alisi cok hizlaniyor. Doktorlar bazen cok abartiyorlar zaten yeterince sey icin kaygi ve stres icerisindeyiz aldigim kiloyada laf edip beni germesinler bir zahmet. Seninde onceki haftalarda kilo alimin cok degilse takilma ama dikkat et yinede. Kizimi 15kg ile dogurdum bunda 20 ye razi geldim yapacak bisey yok veriliyor sonrasinda biraz iradeli olunca.

Bu arada bugün medical park'a doğum fiyatı sorduk önünden geçerken. Normal doğum 5600 tl sezeryan 6500 tl dedi. Bir de bunlar 2017 fiyatları temmuzda 2018 fiyatlarına geçeceğiz dedi.
Bana çok yüksek geldi şok oldum

Vallahi elimden geleni yaparım artık ne olursa napim doğum sonrası veririm ınsallah dedigin gibi canım

Canim bana diyetisyenim òglen ve aksam yemeklerinden 1 saat sonra yûrû kilo almazsin dedi

Bu fiyatlar venim hastanemden bile çok yyksek canim òzel sigortaniz varmi

Canim bana diyetisyenim òglen ve aksam yemeklerinden 1 saat sonra yûrû kilo almazsin dedi

Öğlen yürümem mümkün değil iş yerinde ama akşamları yürüyüşe başlayacağım canım Insallah daha kilo almam

Bu fiyatlar venim hastanemden bile çok yyksek canim òzel sigortaniz varmi
Yok canım ama zaten ben bu hastanede doğum yapmayacağım sadece eve yakın diye sorduk aldık ağzımızın payını

Ben izledim canım sancı geldiğindede doktor çok güzel sakinleştirdi güzeldi gerçekten bizde öyle atlatırız inşallah.
Degil mi sanci esnasinda soyledigi cok guzeldi. Sakin ol bak bakalim ne kadari korku ne kadari sanci diye. Doga sana dayanamayacagin aci vermez. Bursadakiler o doktoru ve o hastaneyi bulun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…