2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

K

Masallah canim ben dayanamiycam 32. Haftada izne ayrilacagim
Canım ben bankacıyım, inanılmaz geriliyor Ve stres altında çalışıyorum ama bu 5 haftayı sonrasında değerlendirmek daha mantıklı geldiği için böyle karar verdim. Umarım bir sıkıntım olmaz da devam ederim :)

İş çıkışı az yürüyim hemde hastane için pijama takımlarına bakarım dedim 10 dakika yürüdüm bayılacaktım resmen artık normal heralde kiloda almadım fazla niye bu kadar etkileniyorum onuda bilmiyorum

Insalalh canim benim iste cok stresli ama benim diz kapagimdan alti cok sisiyor omasabasi olunca otur otur daha kotu oluyorum dogumdan sonra bisey olmazsa ucretsiz izinde alacagim birde cocuga annem banakacak insallah ondan 32. Hafta dolunca cikayim dedim

Kac haftalıksınız

Bızde dun gıdınce sordum benım gıttıgım hastanenın fıyatıda aynı sezeryan normal fark etmıyor nırmalde 6500 tl ama takıplı hastalarımıza 5500 tl dedıler. Bencede cok

Ben 4. Ayında yaptırdim özelde şeker yükleme yapilmdan normal cikmisti. Yükleme
Sonrası tekrar istedim yaptırmak olmazsa özele gidip yaptıracağım yine.

Kac haftalıksınız

29+4 çıktım bugün ultrasonda

Bızde dun gıdınce sordum benım gıttıgım hastanenın fıyatıda aynı sezeryan normal fark etmıyor nırmalde 6500 tl ama takıplı hastalarımıza 5500 tl dedıler. Bencede cok

Bence de çok fazla bu fiyatlar

@etka31112 ben de İzmir medikal parka gidiyorum ama Doğum 3300 sezeryan normal ikisi ayni.sen hangi sehirdwsin

Istanbuldayim, göztepe medical park'ın bugün verdiği fiyat canım

[QUOTE="etka31112, post: 56229643,
Istanbuldayim, göztepe medical park'ın bugün verdiği fiyat canım[/QUOTE]
@etka31112 acaba wip olabilir mi ? Yanı o kadar fark olması bana garip geldi ben yeni aldım fiyatları 2018 fiyatları yanı hatta kasımda zam olma ihtimali varmış en yakını tarih.

[QUOTE="etka31112, post: 56229643,
Istanbuldayim, göztepe medical park'ın bugün verdiği fiyat canım
@etka31112 acaba wip olabilir mi ? Yanı o kadar fark olması bana garip geldi ben yeni aldım fiyatları 2018 fiyatları yanı hatta kasımda zam olma ihtimali varmış en yakını tarih.[/QUOTE]
Sehirler arasi hastane fiyatlari degisiyo canim bende acibademe gidiyorum birda 5 kúsúr istanbuldaki acibademde daha fazlaymis gecen bi arkadas sòylemisti

Ben de Tokat Medical Parka gidiyorum. 1900 doğum ücreti. Bir de paketleri var süsleme vs Vip tercih edersen 600 tl. Toplamda 2500 oluyor. Şehirden şehire farklılık gösteriyor anlaşılan. Tokat' ta da kimse 5000 civarı bir ücret ödemez sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…