2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Artık ağlıyorum korkudan mı heyecandanmı bilmiyorum deli gibi dua ediyorum, yiyorum, wc koşuyorum. Kızlar siz doğurmaya başlayınca ilk 3-4 e girerim ben. 2.olmazsam tabi
Heyecandan en önce sen doğuracaksın bence sakin olalım ay dua edelim ya tüylerim diken diken inşallah bu gece haber alırız yoksa uyku yok bana annem bide bana şimdi şancı Nasıl olur ne zaman hastaneye gidiyim onları anlatıyor çok değişik

Artık ağlıyorum korkudan mı heyecandanmı bilmiyorum deli gibi dua ediyorum, yiyorum, wc koşuyorum. Kızlar siz doğurmaya başlayınca ilk 3-4 e girerim ben. 2.olmazsam tabi
Yani zamanımız geldigimde kk sen doğuracaksın yanlış anlaşılma olmasın canım :)

Nasil oluyormus canim bende hucbirsey bilmiyorum biraz bahsedermisin múmkynse

Bendeki sitres cimcimemede yansida hic durmayan sipa 1 saatir cok az hareket ediyo endiselenmeye baslayacam sanki

Doğuma giriyorum yazdı.
Allahım bu kadar hamilenin duasını duy nolur Üçünü de sağ salim yuvasına kavuştur.
Dünden beri dua ediyorum sürekli inşallah sağ sağlim kavuşur yavrularina. Allah yardımcısı olsun kolay bir doğum olur inşallah.

Bende serklajliyim ve sürekli yatıyorum İremi görünce heyecan yaptım dün bebeğin kıyafetlerini yıkadı annem bugünde eşim ütüledi.

Sağsalim kucağınıza alın inşallah. Seninki bekler inşallah gününü

Siz şimdi konuşunca anladımki ben şuursuzca fazla almışım 0_3 aylık kadar olan bir sürü şey sanki hepsini giymeye vakit olacak gibi
Bazen çabuk kirleniyor canım benim annem burda olacak o hergün bebğide kıyafetlerini de yıkar istisnasız o yüzden çabuk devir daim olacağı için çamaşır birikmeden gerek kalmaz. Birde kız kardeşim bi ay olmadı doğum yapalı maşallah olmuyor zıbınları diyor o yüzden çok miniklere gerek yok

Nasil oluyormus canim bende hucbirsey bilmiyorum biraz bahsedermisin múmkynse
Şakın hemen gitme hastaneye agrın ilk başladığında Dedi daha çok heyecanlanır korkarsın Dedi suyun gelse bile on dk olsun agrılarının arasında Dedi bide agrı geldikçe derin derin nefes al agrı öyle hafifler Dedi sonra hareket yap bacaklarını aç çömel kalk çok agrın yokken Dedi canım hatırladıklarım bunlar

Kaç saattir bakamamıştım hiç ama aklımda hep wintersun vardı , girip hızlı hızlı baktım ki doğuma giriyormuş. Allah üçünüzün de yardımcısı olsun, mübarek günlerin hürmetine dualarımız kabul olsun sağlıkla bebeklerini kucağına al inşallah..

Yani zamanımız geldigimde kk sen doğuracaksın yanlış anlaşılma olmasın canım :)
Doğuracam zaten wc den çıkamıyorum canım. Empati yapıyorum bu kadar özlem hasret, çabaları hissediyorum, kaç aydır her gün sabahtan akşama bütün hislerimizi paylaştık, tutamıyorum ki kendimi

Doğuracam zaten wc den çıkamıyorum canım. Empati yapıyorum bu kadar özlem hasret, çabaları hissediyorum, kaç aydır her gün sabahtan akşama bütün hislerimizi paylaştık, tutamıyorum ki kendimi
Bak bende tekim zaten bende çok duygulandım çöl etkiledi bu Doğum bizi mutluluk gözyaşlarımız olur inşllah güzel haberler alalımda

Evet canım eğer bir aksilik olmazsa 37 ye kadar çalışacağım. 3 gün kadar doktor önden takip ediyordu, 7 temmuzda izine inşallah...
Bende 8inde rapor alicam ne zamana ladar diye merak ediyordum o zaman ayni seninle
Ama.bana 8 inde gel 32. Sonunda dedi sen benden 1 hafta once almissin raporu o kafami.karistirdi

Kizlar ben eylül annesiyim ama beni de alır mısınız araniza? Burasi bana cok sicakkanli geldi diğer topiklere nazaran :))))
Tabiki canım, hoşgeldin. Biz de sözde ağustos annesiyiz, bak birimiz haziran annesi oluyor bile, daha kaçımız haziran, temmuz annesi oluruz o da meçhul Hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…