2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sagol canim benim.zahmet verdim sizede eksik olmayin

Valla canim ben de hic bilmiyorum ama ceyda duvencinin Anne tvsi varya orda izlemistim onunda dikisi oldugu icin zorunlu sezeryan olacak falan diye konusuldugu kalmis aklimda..
Dikiste dogum sekli sezeryan olmak zorunda degil. Normal dogum yapilabiliyor ama acilma oncesinde dikislerin alinmasi lazim yoksa rahimi parcalayabilir. Dikisler alinip dogum akisina bırakılıyor. Sezeryanda ise ameliyat sirasinda aliniyor dikisler.

Nasıl tırstıysam bugün bütün 0-3 ay arasını renk renk yıkadım, kaldı ütü. Yani zamanın azaldığı gerçeği dün bugün dank etti sanırım
Sen en azindan almissin benim daha malzemeler annemlerde bugtn bende annemi aradim aldiklarini bana yollasan erken falan dogar cantayi hazirlamam lazim dedim bemde cok tirstim dayansinlar sipalar zamaninda dogsunlar insallah

Siz şimdi konuşunca anladımki ben şuursuzca fazla almışım 0_3 aylık kadar olan bir sürü şey sanki hepsini giymeye vakit olacak gibi

Bende simdi cimcimeyle anlasma yapiyorum bak diyorum en erken 37 haftadan ònce gelmek yok diyorum insallah annesinin sòzûny dinler sipa haberi aldiktan buyana sanki benide bi heyecan korku sardi

Artık ağlıyorum korkudan mı heyecandanmı bilmiyorum deli gibi dua ediyorum, yiyorum, wc koşuyorum. Kızlar siz doğurmaya başlayınca ilk 3-4 e girerim ben. 2.olmazsam tabi
Bugyn haber alabilormiyiz acaba canim yoksa sabahmi haber gelir ben bugece uyuyamamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…