2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim iki gündür benden şokta. Bari ağzına götürdüğüne bak diyor ))))
Niye böyle olduk beraber açılıp kapanıyor bu iştahımız eşimde beni görüntülü aramada bugün gördü diyor 1 haftada yanakların tombikleşmiş bende çok yemeye başladım hiç ayarım yok ya çok yiyorum ya az yani bir ortasını bulamadım

Tansiyonu yükselene idrar söktürücü verirler ki düşsün diye o yüzden bol bol için ki vücuttaki tuz bi an önce vücudu terketsin

Birdey olmaz hemen kuzum ama devamli olmasin su ic odemi tuzu atarsin kuzum
Allah razi olsun canlarim cok sagolun.hemen su icmeye başladım bol bol.birde son olarak birr soru sormak istiyorum size.simdi ben hastane çıkışı falan alcam,birde bugun 0-3 aylik zibinlar pantolonlar falan aldim.3 aya kadar giyebilecegi büyüklükte.hastane çıkışları cok cabuk kuculuyomus.acaba bi kac tane de 3-6 aylik olandan mi alsam?hemen küçülüyor mu?sizin tavsiyeniz nedir siz ne kadarlik aldiniz

Biraz çabuk küçülüyor cidden tatlım bebeğe görede değişir tabi ama çok küçük ciciler almaya çalışma ama yine zıbınları olsun elinde tabi yıkayıp kurıyacak vakte kadar

Amin canım. Bilmiyorum ki. Dikişi sökülecek zaten doğumda değilmi?!
Valla canim ben de hic bilmiyorum ama ceyda duvencinin Anne tvsi varya orda izlemistim onunda dikisi oldugu icin zorunlu sezeryan olacak falan diye konusuldugu kalmis aklimda..

Canim ben 1 tane 10 lu hastane cikisi 2 tane zibin ve altlik aldim bunlar yenindogan dogerlerini 0-3 ve 3_6 ay aldim

Biraz çabuk küçülüyor cidden tatlım bebeğe görede değişir tabi ama çok küçük ciciler almaya çalışma ama yine zıbınları olsun elinde tabi yıkayıp kurıyacak vakte kadar
4 tane ic zibin aldim canim.3 aya kadar giyebilecegi.yeterli mi sence?sen kac tane aldin?acaba birde 3 ayliktan 6 aya kadar giyebilecegi olandan mi alsam diyorum.cok mu erken olir?sen neler aldin?

Normalde pek yemezdim tuzlu kuzu.insallah tansiyonum cikmaz.Allah korusun tansiyon bebegin kalbini durdurabiliyormus kötü oldum.bol su icince tansiyon düşüyor mu
Bende her gün tuzlu zeytin yiyorum ama bolcada su. Korkuyorsanız imkanınız varsa her gün sağlık ocagına yüriyün tansiyon ölçtürün. Ben öyle yapıyorum. Hem yürüyüş oluyor hemde tansiyonuma baktırıyorum

Sagol canim benim.olmazsa oyle yapayim.bol su icmek tansiyonu dusuruyormus bende basladim geceye kadar 2litre icerim artik :)) Allaha sukur tansiyon problemim olmasa bile tuzlu yemiyorum normalde.ama pizza cok tuzluydu korktum tansiyon cok kotuymus gebelikte

Öyle bir sefer yemeklede olmaz canım. Sürekli tuzlu yemek zararlı. Evet tansiyon çok tehlikeli ama sen rutine bağlamamışsınki

4 tane ic zibin aldim canim.3 aya kadar giyebilecegi.yeterli mi sence?sen kac tane aldin?acaba birde 3 ayliktan 6 aya kadar giyebilecegi olandan mi alsam diyorum.cok mu erken olir?sen neler aldin?
Ben şuan çok bişey almadım erken doğum rizkim olduğu için ama ikinci gebeliğim o yüzden biliyorum. Bi hastane çıkışı al onlu mini zıbın setleri al en az 4 veya 5 tane yine çıtçıtlı badi al farklı boylarda sıfır veya kısa kollu senin doğumun bize göre daha soğuk havaya gelir ona göre değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…