2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum öncesi tatil planı olan varmı arkadaşlar? Benim sorunsuz bi hamileliğim var ama yinede korkuyorum . 8 saat git gel yapacağız eğer olursa . 33 haftalık olacağız ozaman. Git dermisiniz yada siz gidermisiniz?
Valla canim ben 34 de evi tasiycam 35 de tatile cikmis olucam 36 ya da 37 dede donmus olucam ev yerlestirmeye devam tabi hastane cantasini yanimda tasiycam nolur nolmaz diye

Doğum öncesi tatil planı olan varmı arkadaşlar? Benim sorunsuz bi hamileliğim var ama yinede korkuyorum . 8 saat git gel yapacağız eğer olursa . 33 haftalık olacağız ozaman. Git dermisiniz yada siz gidermisiniz?
Canım bende 35 hafta falan Gürcistan’dan İstanbul’a arabayla gidicem gerçi benim oğlan 2 hafta önden gidiyor 37 miş gibi olabilir bende hastane çantamı yanımda taşıycam heran heryerden doğurabilirim Dktrn bir risk görmüyorsa gidebilirsin ayaklar şişiyor ama sçyliyim ben geçen hafta 6 saatlik yol yaptım git gel bayağı şişti

Evet benimde biraz ònce ilk kasilmam oldu bebek sertlesti hic kipirdamasi yanindada hafiften adet sancisi gibi sancim oldu tirsmaya basladim rabbim sonumuzu hayir etsin bebislerimizi saglikla zamaninda kucaklarimiza alalim insallah
Bugün benimde oldu canım korkma artık yalancı kasılmalar olabilşr

Ben deniz Kum güneş yapmadım ama 30. Haftada gözümü karartıp Roma'ya gittim. 4 gün deli danalar gibi gezdim. Çok şükür bir şey olmadı. Şimdi iyi ki gitmisim diyorum. Gittiğim için ben çok mutluydum beboş da çok şükür hiçbir sıkıntı çıkarmadı

Bizde bayramda memlete gidelim diyoruz ama bakalim nasil olacka doktorcugumada bi soralim ne diyecek

Bende dusunuyorum ama 34 haftada falan oluyorum doktorla daha konusmadim ne der bilmiyorum o yuzden sadece plan asamasimda

Evet benimde biraz ònce ilk kasilmam oldu bebek sertlesti hic kipirdamasi yanindada hafiften adet sancisi gibi sancim oldu tirsmaya basladim rabbim sonumuzu hayir etsin bebislerimizi saglikla zamaninda kucaklarimiza alalim insallah
Ben bu kasılma işlerinden hiç anlamıyorum kendimi dinlemiyorum hiç sanırım

Ben kasılma işini çözdüm Kızlar galiba ama onun dışında çok fena bi şancı giriyor ya altımdan yada karnımın alt kısmından kaşıklarımdan kalıyorum ama bi an ve bu sancılar giderek sayısını artırdı önceden çok nadir olurdu bugün bile beş altı defa oldu var mı böyle bişey yaşayan

Ya devlet hastaneleri korkutuyor beni canim yaa ama yine de giris yaptiririm kime yaptirayim dr olarak 19 haziran diyarbakir finito 20 si insallah malatyaliyiz
Canim bende gitmiyorum ama benim dr bile dedi kuvez oldugu icin oraya bir giris yaptir kalsin diye direk arastirmayi ara gebelik polk randevu istiyorsun dr secme sansin yok 2 tane zaten donusumlu bakiyorlar

Bende kesin gidicem diyordum bayramdan sonra ilk gebellik dönemlerimde ama riskli olduğum için laşdıö böyle bebek doğunca gidicem dr git dese bende hastane çantamı alıp giderdim açıkçası

Valla canim ben 34 de evi tasiycam 35 de tatile cikmis olucam 36 ya da 37 dede donmus olucam ev yerlestirmeye devam tabi hastane cantasini yanimda tasiycam nolur nolmaz diye
Benim kafadasın normalde benimde yapacağım oydu ama evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef

B
Kasilma yasarsan eğer kendinı zaten dinlemene gerek kalmadan o sertliği hissedince anlarsin heleki gerçek kasilma ztn nefesini keser
Enimki vercek kasilma olmuyo sanirim nefesim falan kesilmedi sadece hafif bi addt sancisi gibi oldu oda hemen gecti buseferde kasilmalarla yedik kafayi

wintersun çok geçmiş olsun gözlerin aydın. Bebeklerin ömürlü olsun allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı vaktiyle hepimizin başına olsun.
Bu gün gene görümceyle dışarı çıktık. İnşallah bugün doğurursun bir an önce kısımızı severiz dedi. Benim sigortalar attı. Daha 6 ayımız yeni bitmiş. Saçma sapan konuşma dedim. Bebekmi sevdirirler bize kuvezde büyümesi beklenir. Bu şekil konuşma lütfen dedim. Sonra bu tür şeyleri aklına alma diyerek nasihat veriyo. Ölimmi öldürimmi karar veremedim. Şimdi eşime anlattım. Canın ne isterse yap diyo. Onun çenesi durmaz. Tavrını koy konuşmasın öyle dedi. Biledim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…