2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bazen benim benişte öyle yapıyor yaramaz aklımdan olıyorum iki gün yaptı gidecektim biraz daha bekleyip ama pat küte başladı yine soğuk su içip sol tarafına yatmayı bi dene canım olmadı sonra gidersin

Kafaya takınca sanki inat yapıp daha da hareket etmiyor sanki inatçı oğlan biraz daha beklicem olmazsa gidicem aynen

Bebegin keyfiyle alakali acikcasi benimkiside hissetmeye basladigimdan beri iceride horon tepiyor resmen cok arsiz. Gunu gunlerini tutmayabilir. Eger huylandiysan sirt ustu uzan biraz rahatsiz olursa tepikler iyice.

Senin haftalarında doktor stabil hareket bekleme diyordu zaten ama 32 de fln değişken oluyor mu onu bilmiyorum ilk gebeligibde nasıldı hatirliyormusun

Kadın iki bebek sevecem Halaam diyecek diye o bebeğin ne zorluklar aşacağını, sizin neler yaşayacağınızı umursamıyor. Pess

Arkadaşlar ben bişey danışmak istiyorum. bugün sabah çok istifar Edip ardından kafamı kilozete vurunca hastaneye gittim acil doktoru da kadın doğumcu değildi serum taktı bebek beslensin diye bir gün istirahat verdi yarın gebe doktoruma gidicem diye. Mağaza müdürümden son anda raporlu olduğumu öğrenince bir daha bu mağazaya gelme dedi git 15 gün rapor al dedi. Ama benim içerde yıllık iznim de var. Sizce ne yapmalıyım. Sürekli istifar ediyorum reflum olduğu için zorlanınca kan kusuyorum artık ne yapacağımı yapacağımı sasirdim. 31. Haftadayim

Kafaya takınca sanki inat yapıp daha da hareket etmiyor sanki inatçı oğlan biraz daha beklicem olmazsa gidicem aynen
Benim bebiş harekete bailadığından bu yana öyle herkesteki gibi güçlü hissetmedim hareketlerini güçlğ hissedince aha dedim bu bebekte bir sıkıntı var şimdi de norml hareket ediyor az ederse yedirgin oluyorum ama hiç hareket etmemesinden ise böyle olması korkutmasın seni biraz dinlen sakin ol sende ha ikide ankara havası aç karnına tut bak bakalım oynuyor mu oynamıyor mu

Sacma sapan konusmus dedigin gibi allah gòstermesin bu ayda dogurtturupta neyapacak zamaninda dogsun yavrucuklar allahin izniyle ass
Benim son bir kaç gündür öyle. Sanırım yerleri daralmış. Deli danam kuzu olmuş
Benim cimcimemde dún sakinde bugún fena kuduruyo anasina hic acimiyo bu sipa

Hahahah anneanneside ankaralı zaten iyi fikir ya ben şeyden dolayı taktım hanı diyolar ya herzamankinden bir azlık hissetseniz bile doktora başvurun oyuzden endiselendim

Hahahah anneanneside ankaralı zaten iyi fikir ya ben şeyden dolayı taktım hanı diyolar ya herzamankinden bir azlık hissetseniz bile doktora başvurun oyuzden endiselendim
Şaka bi yana ankara havasını bi on dk dene. Sırtüstü uzan mozart dinliyor edasıyla sakinleş bebeğinde kulağına daya bak bakalım ne yapıyor oğlumda çok yapardım şimdi bile sever ankara havası ohh ohh diyerekten oynar sıpam. O azalma uzun süre olursa kaygı et canım bu kadardan bişey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…