2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anam kaç sayfa gevezeler sizi

wintersun

Sabirsiz61 bekle doğurma bak
herkes burada 9 doğurdu az daha bekle bayramı atlatalım en azından

biz yarın dr gidicez hem şeker için umarım düşük çıkar
bu akşam salaata yiyip günü kapatıcam bol da su yarına bişi kalmasın
artık bi sonraki randevu ne zaman olur bilmem
bu kez şekere sebep 15 günde gitmiş olcaz

şu hala dayı muhabbetine de uyuz kapıyorum
benim kardeşim şükür dayıma benzemiyor
bir de kaç tane erkek var hiç biri benzemiyor dayıma

biz kızlarınhuyu azıcık halama benziyoruz o da ketumdur bizde başka ne boyumuz ne tipimiz bişey benzediği yok

birinin patavatsız görümces i vardı boşboğaz ne olacak duymazdan gel eşinde salla demiş fazla görüşme gerek yok

bizde bi teyze olmayacak

amca da olmasa olur zaten görüşmüyoruz :)
halamızın güler yüzünü alsın çok pozitif bir insan ama saflığını almasın çok kullanıyorlar onu
Bnm cocuk amcaya mi dayima mi ceksn dersen. Amcaya ceksn derm :)) . TYze var 2 tane :) bn bugun bebeğimi cok ozledm ya sanki uzak bi yere gtmis gt burnumda tütüyor gibi. Bi dogum yapsam sımsıkı sarilcm.offffff

allah iyligini versn kiz. Bnm ailem 30 yildan fazla olmus izmire glmisler. Bnde dogma büyüme izmirliyim. 7 yasindaykn gtmstm Erzurum'a. Koken Erzurum anloyacagin. Ama Erzurum sivesine bayılıyorum
Bende Erzurumluyum ama hiç gitmek kısmet olmadı ya

Bnm cocuk amcaya mi dayima mi ceksn dersen. Amcaya ceksn derm :)) . TYze var 2 tane :) bn bugun bebeğimi cok ozledm ya sanki uzak bi yere gtmis gt burnumda tütüyor gibi. Bi dogum yapsam sımsıkı sarilcm.offffff

maşalalh demek ki amcanız iyi huyu suyu güzel olsun hepsinin inşallah

sus suss bunu duyarsa bebiş gel dedin zanneder
daha gelmesin annesi :)

şimdi sana bi tekme atar kendine getirir :)

Hafta sonu odamızı da kurduk bazı eksiklerimiz var onları da gönderince tamamlıcaz artık
bayrama yıkarım sanırım eşyaları üşenmezsem

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-06-03 at 18.28.07.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 116
  • WhatsApp Image 2018-06-03 at 22.03.36.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 119
  • WhatsApp Image 2018-06-03 at 22.57.41.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 114
maşalalh demek ki amcanız iyi huyu suyu güzel olsun hepsinin inşallah

sus suss bunu duyarsa bebiş gel dedin zanneder
daha gelmesin annesi :)

şimdi sana bi tekme atar kendine getirir :)
Amca cok zeki . 30 yasnda hem orgun hem aciktan okuyor. Kac tane diplomasi var sayisini bilmiyoruz yani.huyu suyuda masllahh cok iyi. Dun hareketi azdi elim karnimda uyuya kalmisim. Moralim bozulmstu. sukur az once tepinmeye başladı :). Bu kadar cok soz dinler mi kiz glmk icin. bn konusuyom bocugumle ins bni dinliyordur. Smdiye kadar bir sıkıntısı olmadi cccok nrmal gecerdim gebeligi tek korkum dogum

Hafta sonu odamızı da kurduk bazı eksiklerimiz var onları da gönderince tamamlıcaz artık
bayrama yıkarım sanırım eşyaları üşenmezsem
Güle güle kullandın miniğin odasını inşallah,bizim odada bu haftasonuna kadar geliyormuş değişik bir duygu gerçekten hayal gibi

uyu desen uyumaz
yemek ye desen yemez
ama gel desen gelesi tutar bu zamane bebeklerinin güvenmiyorum ben onlara

benim gebeliğim de çok rahat geçti bi bu aralar mide yanmam var ama ben doğumdan da pek korkmuyorum ya bi şekilde doğacak diye düşünüyorum küçücük kızlar doğuruyor biz mi yapamıcaz

Güle güle kullandın miniğin odasını inşallah,bizim odada bu haftasonuna kadar geliyormuş değişik bir duygu gerçekten hayal gibi

oyyy inşallah gününde gelir

çok acayip gece yatarken eşim açtı odanın lambasını iyi geceler kızımın odası dedi kapattı gelip gidip çok güzel oldu diyor

Bnm esim odun gibi :) mutllugunu huznunh belli etmez içinde yaşar ama bn gözlerindn anlıyorum. Bebek ilk bebegemz ve kac yıl snra gldi . Hic boyle sevindrik haretleri yok. Dedm sen hicbirsey anlamıyorsun kucagina al o zmn anlicksn dedm o zmn dankkk etcek :) bnm hissettiklerimi hissetmiyor. Odun kocam bnm

Bizimkisi ailesinden fazla sevgi görmemiş o yüzden sanırım gösterir elinden geldiğince
birde bizim bebek planlı değildi ama o çok istiyormuş ben tabii gebe kalınca öğrendim
o yüzden bu coşkusu aynı performansı doğunca da bekliyorum tabii

emin ol seninki de doğunca odunluk falan kalmaz

Canım işte hızlandıracam bayram sonrasına kalacak mecbur arabayla ama 2 3 güne geliriz dinlerek iki gün yollarda kalırız otellerde diye düşünüyoruz yoksa öyle 1 günde gidemem dayanamam herlade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…