2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm inşallah sorunsuz atlatır

Canim bende 31+6 yim benim oğlumun harekerleri degisti gümbür gumbur tekme atmıyo artık yer degistirme dayama karnımı dalgalandirma şeklinde hareket ediyo bnce yerleri daralmaya basladi
Benimde dayanma dalgalanma sekline dondu hareketleri dun aksam yemeginden sonra dayandi elimdeki bulasigi yikayamadim

Kayinvalidem ve kayinpederim Ankara'da yaşıyor o yüzden eşimle birlikte hiç gitmedim.
Evlenmeden önce Erzurum'a gitmiştim. Şehri beğendim. Ayrıca Erzurum insanını da çok sıcak bulmuştum :))
Ben gidiyorum sık sık kayınvalidem kayınlarım orda bizim de var evimiz orda gidince orda kalıyoruz

Evet kuzum çok güzel bende çok beğeniyorum ama büyükler beğenmedi dalga konusu oldu sinir oldum bende asel zümra yerine şuan miray zümra yada eslem zümra düşünüorum sizce nasıl
Hifa . Alya . Erva .tuana nasıl

Bende hala kullaniyorum ama nde 1 e dusurdugu icin agizda aliyorum fitil seklinde cok koku yapiyor

allah iyligini versn kiz. Bnm ailem 30 yildan fazla olmus izmire glmisler. Bnde dogma büyüme izmirliyim. 7 yasindaykn gtmstm Erzurum'a. Koken Erzurum anloyacagin. Ama Erzurum sivesine bayılıyorum
Bende İstanbul’da doğdum büyüdüm evlendikten sonra Erzurum’u gördüm ama çözdüm bütün şiveyi kaynanamla direk o kanala bağlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…