2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kayinvalidem ve kayinpederim Ankara'da yaşıyor o yüzden eşimle birlikte hiç gitmedim.
Evlenmeden önce Erzurum'a gitmiştim. Şehri beğendim. Ayrıca Erzurum insanını da çok sıcak bulmuştum :))
Ay canm cok mutavazi olamicam oyleyizdir bunu cogu kisiden duyuyorum. Allah hyrli insnlarla karsialstrsn

Ben gidiyorum sık sık kayınvalidem kayınlarım orda bizim de var evimiz orda gidince orda kalıyoruz
Yaşadığım şehirden memlekete gitmeye bayılırım. Şanslısın ; ) Bir de köy varsa çocukların çok çok şanslı. Doğa ile iç içe olur belirli dönemlerde. Benim yaz tatillerim hep koyde geçti. Beboşun da geçmesini isterdim ama benim kadar şanslı olmayacak

Aynen oyle canim.bizim sulale Ali kaynadigi icin sana 2. Isimleri yaziyim da fikir olsun.
Aslan, Riza, Medyan, Askin, Can, Cem, Zeynel, Haydar, Cemali,...
Eşimin ismi Ali Ekber oğlumuz olsaydı Ali İsmail Eşimin aileside hep ali şimdi kız olacak Eşim takılıyo Aliye Zeynep olsun falan diye. Aslan ismi güzel ve güçlü bir isim bence

Evet canım bu konuda şanslıyım çiftçiliğimiz var Erzurum’da tam doğa hayvanlar var çok güzel oluyor

Ben gidiyorum sık sık kayınvalidem kayınlarım orda bizim de var evimiz orda gidince orda kalıyoruz
Can baci kor olam gidende bene de söyle
Benim alt komşum erzurumlu. Allah razı olsun hamilelikte annelik etti bana. Bütün akrabalarına komşulara benim ikinci kızım diye tanıştırdı. Bensiz lokma yemedi hakkını ödeyemem.

gözün aydın cnm RABBİM ANALI babalı büyütsün sizlere ve vatanına hayılı evladlar olsunlar en kısa zamanda evınıze geçmeniz dileğiyle

Bak benim arkadaşıma hemen çözmüş iyi insanlar gerçekten sıcak kanlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…