2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar cuma dr a gittim 30+2 sin dedi bebek 1500 g mış iyimi acaba ve çalışabilir raporu arefe gününe denk geliyor o yüzden bayramdan sonra gel dedi ama tereddüt etti gibi sekreteri bir gün önce alınmıyormuş sanırım sıkıntıda olaun istemiyorum ne yapsam acaba bilginiz varmı

Hakkımızda hayırlısı canım. Daha zaman var zaten doktorda düşünme şimdi bunu dedi. Çatı muayenesinden sonra bakarız duruma göre dedi. Hiç bir anneyi hırpalamayız dedi bakalım.

Bnm böcük 28.+0 da 1050 gramdi dr..kilosuna normal demsti.

Normal dogumda kontrolsuz yirtiga musade etmiyorlar canim. Ufak bir kesi atıyorlar. 3-5 dikisle atlatiyorsun ki kaynayan dikis atildigi icin dikis aldirma da yok. Sadece kabiz olmamaya ve tuvaletten sonra batikonla steril tutmaya dikkat ediyorsun. Ama dogumdan sonra hemen ayaga kalkabiliyorsun. Ben ilk gun ogluma kendim baktim kalkabildim ertesi gun ev icinde geziyordum. Dikisler kaynayana kadar dimdik oturamiyorsun bir de o kadar. Ameliyat ve sonrasindaki komplikasyonlari yasamiyorsun. Imkanin varsa bedenin musaitse normal dogur niye bos yere sezeryan olasin ki

Kirmizi dokuntulerin var mi sinek isirigi gibi? Eger varsa benimki gibi puppp olabilir

Bende bu aralar karpuza sardım yemeğe başlayınca bırakamıyorum
al benden de o kadar karpuz görünce bana birseyler oluyor aklimi yitiriyorum yerken

Bende çok yedim halada yiyorum koca karpuzu 1-2 günde yok ediyorum ama şekerde bi sorun çıkmadı gayet iyi dedi doktorum
bende öyleyim koca karpuz 2 gün gidiyo ama cok sekerli iste seker yuklemesi yaptırmadım.acikcasi yaptırmayi düşünmüyorum.zaten tam bugday ekmegi vs yiyorum.karpuzu da mecburen porsiyonunu kucultcem artik

ne kadar guzel aciklamissiniz canim benim,cok tesekkur ederim vakit ayirip acikladigin icin.seker yuklemesi yaptırmadım.belki hic yaptirmam ama yediklerime bundam sonra daha dikkat etmeye caliscam.en azindan porsiyonlarina.yeterki kuzuma bisey olmasin.

seker yuklemesini bende düşünmüyorum suan icin canim ama yinede emin degilim tabi.zaten kurabiye cikolata vs oyle seyler yemiyorum.hic bi tatliyi yemiyorum meyveden baska.tek sıkıntım karpuz :))

canım şeker olayını bi kenara bırakarak söylüyorum normal sağlıklı bi insan olarak ve ayrıca hamile biri olarak bence bi karpuzu tek başına bitirme sonuçta herşeyin fazlası da zarar
Haklisin canim suan kendimi yamyam gibi hissettim karpuzda bi doyumsuzluk var yedikce yiyesi geliyo insanin
ANLAMADIM CANIM BEBEGIN HAYATINI NE TEHLIKEYE ATMAZ ?
yani Allah korusun tansiyon gibi bebegin kalp atimini durdurur mu.Allah korusun yarabbim

Hakkımızda hayırlısı canım. Daha zaman var zaten doktorda düşünme şimdi bunu dedi. Çatı muayenesinden sonra bakarız duruma göre dedi. Hiç bir anneyi hırpalamayız dedi bakalım.
Canım bende normal Doğum yaptım keside dikişte fazlaydı ama hiç bozulma kötü durma olmadı Doğumdan 3 4 sonra bir dktr normal Doğum yaptığımı anlamadım okadar düzgün kaldı yani

Benim doktorum 32+0 da rapor verilecek dedi. Karindaki kilo olayina takilmayin. Hem tahmin ki wintersun dogum yapti karinda olculenden daha az dogdular mesela. Hem de dogumdan sonra sutun yaramasi onemli. Eltim 3000 gr dogurdu simdi 6 aylik kiz bebek 9.5 kilo. Kilo almasin diye dua ediyor. Asiri tombik bir bebek. Dogum kilosu degil saglikli olmasi onemli

Yaş itibariyla teredütlerim vardı açıkcası ben sizler gibi genç değilim. Yaş 39. Birde eğer dopru ıkınmazsan bebek içeride oksijensiz kalabilirmiş diye duydum ve açıkcası moralim bozuldu ne bileyim ısınmıştım normal doğuma ebe bunları anlatınca kokrtum

Karpuzun 100 gr minde 6 gr seker var. Sabah kahvaltida peynirin yanina yiyorum ve sekerimi cikarmiyor. Cok yedin diyelim seker cikmasindam korkuyon. Yemekten 1 sa sonra 20 dk yuru olan sekerin de duser. Dert etme

Bu arada D _Depply_ bizim doktor zaten annenin hırpalanmasına müsade etmez ya
burada mayıs ayında onda doğum yapmış bir arkadaşla görüşütm o da çok memnun
bence eben saçmalamış
keyfi sezeryana karşı çıkarken herkes zaten risk görürse denemez bile emin ol

gazelim_24 çokbeğendim örtü ne kadar
ben gg de buldum babynestle takım 110 tl mi neydi oraya yaptırcam sanırım

Ebeye bak sen seni korkutacagina tesvik etmesi lazim. Benim de yas 36 genc degiliz yani. Dogru ikinmak dedigin kabizmis gibi ittireceksin. Zaten doguramadigini gorurlerse acil sezeryana alirlar. Dogum basladiktan sonra yapilan sezeryan bebek hic kanala girmeden yapilan sezeryandan daha saglikli. Bununla ilgili arastirma okumustum. Sebebi ise dogum kanalindako faydali bakteriler. Sezeryanla dogumda cigerler dogum kanalindan gecerken ki gibi buzusup icindeki suyu atamiyor. Sonuc sezeryanli bebeklerin bir kisminda hiriltili solunum ve ilerleyen zamanlarda astim olabiliyor. Yine bakteri alamadigi icin bagisikliklari daha zayif oluyor ve yine bir kismi alerjik bunyeye sahip olabiliyor. Arastirmada ilerleyen yaslarda diyabet olma risklerinin fazla oldugu da yaziyordu. Simdi sen dusun sirf aci cekmemek icin bebegini bu olasiliklarla yuzyuze birakabilirsin. Sagligin el veriyorsa doktor zorunli görmedikçe normal dogumdan vazgecme canim

Karpuzun 100 gr minde 6 gr seker var. Sabah kahvaltida peynirin yanina yiyorum ve sekerimi cikarmiyor. Cok yedin diyelim seker cikmasindam korkuyon. Yemekten 1 sa sonra 20 dk yuru olan sekerin de duser. Dert etme
Sagol canim.iyi ki varsiniz hepiniz.iyi ki bu topige gelmisim harikasiniz valla Allah razi olsun hepinizden

senin bu bilinçli yazılarına hastayım
geçenlerde arkadaşımla atıştık bu konuda
ben sezeryanda olsa bebek kendi istediği zaman gelsin istiyorum dedim
ya kanala girince çok dikiş oluyor doğum zor oluyor bir sürü zırvaladı
bende senin dediğini dedim tabii bu kadar detaylı değil ama iddia edince sustum

kargon geldi mi bu arada sorunsuz değil mi
tek kapı süsünü ne kadara yapmıştı

Sagol canim ne yaparsin meslek icabi ha bire okuyoz. Kargom henuz gelmedi bugun teslim gorunuyor ama ise gitmedigim icim buyuk ihtimal sekreter teslim almistir henuz goremedim. Tek kapi susu 100 tl ydi canim

Canim kontrolden cikinca yaz sende olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…