2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sorunlu dediklerin zaten cok normal değerler. Ama tabi sen sıkı diyet yapıyorsun dediğine göre dusuk çıkıyormuş hep. Ben yapmıyorum ölçmüyorum da doktorum bisey demediği icin. Bilmiyorum doğrumu.

E ben şey diye biliyorum; normal doğuma başlanınca benek kanala girdiği için sezeryana alınamıyor yanlış mı biliyormusum acaba? Bahsettiğin şeyler çok güzel seyler. Her kafadan bir ses duyunca insan iyice şaşırıyor canım. Ebe öyle dedi 2 farklı doktor normal olanilir dedi

maşşallah canım aynı günlerde birebir aynı boy kiloda çıkmıştı bizimki de

Kuzenim instgramdan bulmuş gönderdi canım 85 tl

Canım bende normal Doğum yaptım keside dikişte fazlaydı ama hiç bozulma kötü durma olmadı Doğumdan 3 4 sonra bir dktr normal Doğum yaptığımı anlamadım okadar düzgün kaldı yani
Yapısal herhalde kiminin acayip deforme oluyormuş esneklikle alakalı sanırsam. Ne güzel senin çok acı çektin mi canım?

Canim.sinir 130 benim 146 137 ler siniri asanlar ben bir aydir haftada 3 kere ölçüm yapıyordum bu ara faha sık yapiyorum korkudan

Canim sorunlu dediklerin zaten cok normal değerler. Ama tabi sen sıkı diyet yapıyorsun dediğine göre dusuk çıkıyormuş hep. Ben yapmıyorum ölçmüyorum da doktorum bisey demediği icin. Bilmiyorum doğrumu.

Bunu ilk kez senden duydum canim. Oyle olsa zorunlu sezeryan diye bir sey olmaz ki. Ayrica sadece doktorlarin gorusunu dikkate al bence. Dogumlari doktorlar yaptiriyor bu zamanda hangi ebenin dogru duzgun dogum tecrubesi var. Hemde saglik ocagindaysa salla gitsin.

Anneler bu ara karnım cok sertleşiyor bi tarafa yamuluyor kaşığıma agri giriyor o anda daha sonra karnım yumuşayınca geçiyor Ağrıda, dayanilmiycak bi agri değil ama tedirgin oldum sizinde ayni şekildemi oluyor ? Yalancı kasılma mi bu ? Doktora danışayım mi sizce ?

Canim yablis anladiysam duzelt sanirim seker yuklemesinin zafari olur mu diye soruyorsun bu konuda iki ayri fikir var ben iyili yaptirdim diyorum yaptirmayip yemeye devam.etseydim lotu sonuclar olabilirmis eger sen ben dikkatli yerim diyorsan yaptirma yada olcum aleti al kendini kontrol et

Ben
ben de oluyor simdi bi arkadasima sordum bende cuma.kontrolum var dr ne dicek bakalim bu haftalarda yalanci kasilmalar baslarmis

maşşallah canım aynı günlerde birebir aynı boy kiloda çıkmıştı bizimki de

Bende ufak mı gidiyor acaba dedim ama normal o zaman bu kuzular aklımızı alıyorlar bizim yaa

bende olursa normal olsun istiyorum
ama günü geldiğinde belli olur
doğuım şeklini hiç düşünmedim
çünkü öncesinde düşününce ve tersi olduğunda genel olarak bunalıma giriyor insanlar
o yüzden en iyisi akışına bırakmak
dr çatın uygun normal olsun derse normal olur
sezeryana alalım normal sıkıntılı derse öyle olur

placebo effect benim dediğim 45 olanların iç örtüsü yok sanırım
ama iç örtü gerekli mi ya
zaten kendi rengine uyumlu bişi seçicem

ay ben de ondan görüp aldım hiç aklımda yoktu şimdi resmi açıp açıp bakıyorum çok hoşuma gitti

benim almayı düşündüğüm marka modellerden birisi buydu ama ben siyahını düşünüyordum, olsun laciverti kalmış sıkıntı değil bayağı indirime girmiş kaçıramazdım :)

Yapısal herhalde kiminin acayip deforme oluyormuş esneklikle alakalı sanırsam. Ne güzel senin çok acı çektin mi canım?

Bence sen başkalarının düşüncesinden daha çok kendi psikolojini ve doktorunun tavsiyelerine uy canım.Normal doğum yapanlar sezeryanı, sezeryanla doğum yapanlarda normali kötülüyor çevremde.Sezeryanla doğum yapan sanki hiç doğurmuyor okadar kötü bişeymiş gibi bahsediyorlarki sanırsın sezeryan olan mafoldu.Bende 37 yaşındayım ve doktor normal doğum yapabilirsin dedi heee ama psikolojim normal doğumu kaldırırmı işte orası koca bir çıkmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…