- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #43.901
Canim sorunlu dediklerin zaten cok normal değerler. Ama tabi sen sıkı diyet yapıyorsun dediğine göre dusuk çıkıyormuş hep. Ben yapmıyorum ölçmüyorum da doktorum bisey demediği icin. Bilmiyorum doğrumu.Canım senın daha düşük benden ve bende ailede şeker var , o yüzden belkide
kaçamak yaptığımda hemen fırlıyor acıkcası normal diyetli gittiğimde 110u bile görmüyorum
ama geçen hafta bir kere tavuk yedim yağı ağır geldi sanırım snitzel tarzıydı 146 cıktı ilk defa
dünde ramazan pidesi ydim 137 çıktı birtek bunlar sorunlu günlerim yoksa hep düşük
ama bişeyde yemiyorum kaçamaklarım hep meyve oda artık ağzımın tadı kalmadı yemek yagsız tuzsuz olunca :)
E ben şey diye biliyorum; normal doğuma başlanınca benek kanala girdiği için sezeryana alınamıyor yanlış mı biliyormusum acaba? Bahsettiğin şeyler çok güzel seyler. Her kafadan bir ses duyunca insan iyice şaşırıyor canım. Ebe öyle dedi 2 farklı doktor normal olanilir dediEbeye bak sen seni korkutacagina tesvik etmesi lazim. Benim de yas 36 genc degiliz yani. Dogru ikinmak dedigin kabizmis gibi ittireceksin. Zaten doguramadigini gorurlerse acil sezeryana alirlar. Dogum basladiktan sonra yapilan sezeryan bebek hic kanala girmeden yapilan sezeryandan daha saglikli. Bununla ilgili arastirma okumustum. Sebebi ise dogum kanalindako faydali bakteriler. Sezeryanla dogumda cigerler dogum kanalindan gecerken ki gibi buzusup icindeki suyu atamiyor. Sonuc sezeryanli bebeklerin bir kisminda hiriltili solunum ve ilerleyen zamanlarda astim olabiliyor. Yine bakteri alamadigi icin bagisikliklari daha zayif oluyor ve yine bir kismi alerjik bunyeye sahip olabiliyor. Arastirmada ilerleyen yaslarda diyabet olma risklerinin fazla oldugu da yaziyordu. Simdi sen dusun sirf aci cekmemek icin bebegini bu olasiliklarla yuzyuze birakabilirsin. Sagligin el veriyorsa doktor zorunli görmedikçe normal dogumdan vazgecme canim
maşşallah canım aynı günlerde birebir aynı boy kiloda çıkmıştı bizimki deSelam kızlar
bizim de bugün kontrolümüz vardı 28+3 ilk kez önde çıktı 28+6 çıktık
36 cm 1260 gram olmuş bebiş
rahim boyu iyi dedi
hala kafası sol tarafta ayakları sağda
yüzünü tam göstermedi kolunu dayamış :)
şeker için kan verdim ama hiç dikkat etmedim bakalım nasıl çıkacak
kilo olayı sanırım her türlü alıyor
ben son 1 haftadır kızartma türü karpuz falan çok yedim
protein neredeyse hiç yemedim ramazan olduğu için süt de pek tüketmiyorum ama
18 günde 360 gram almış
tabii iyi bir örnek değilim
benimde toplam aldığım 4,8 kg
2 gündür wc sorunum var çıksaydım belki bi tık daha az çıkardı :)
Bu arada D _Depply_ bizim doktor zaten annenin hırpalanmasına müsade etmez ya
burada mayıs ayında onda doğum yapmış bir arkadaşla görüşütm o da çok memnun
bence eben saçmalamış
keyfi sezeryana karşı çıkarken herkes zaten risk görürse denemez bile emin ol
Sen nasıl düşünüyorsun canım?
gazelim_24 çokbeğendim örtü ne kadar
ben gg de buldum babynestle takım 110 tl mi neydi oraya yaptırcam sanırım
Kuzenim instgramdan bulmuş gönderdi canım 85 tlBu arada D _Depply_ bizim doktor zaten annenin hırpalanmasına müsade etmez ya
burada mayıs ayında onda doğum yapmış bir arkadaşla görüşütm o da çok memnun
bence eben saçmalamış
keyfi sezeryana karşı çıkarken herkes zaten risk görürse denemez bile emin ol
gazelim_24 çokbeğendim örtü ne kadar
ben gg de buldum babynestle takım 110 tl mi neydi oraya yaptırcam sanırım
Bir tane 100 birtanesine 85 dediler canımkaça yapıyolar canım internette 45 e de var 75 e de ama ben 45 olanlardan şüphe ettim iç kılıfı yoktur diye yoksa o kadar fiyat farkı olmazdı
Yapısal herhalde kiminin acayip deforme oluyormuş esneklikle alakalı sanırsam. Ne güzel senin çok acı çektin mi canım?Canım bende normal Doğum yaptım keside dikişte fazlaydı ama hiç bozulma kötü durma olmadı Doğumdan 3 4 sonra bir dktr normal Doğum yaptığımı anlamadım okadar düzgün kaldı yani
Güzel haberlerle gelmişsin canım gözünaydın. Doğum konusu kişinin kendisin karar vermesini gerektiren bi konu bence sen kendini dinle.
Bunu aldım canım soo baby
https://www.babymall.com.tr/urun/so...MIs8vSzdC62wIVyo4YCh3kpgAvEAQYAiABEgIUq_D_BwE
Canim sorunlu dediklerin zaten cok normal değerler. Ama tabi sen sıkı diyet yapıyorsun dediğine göre dusuk çıkıyormuş hep. Ben yapmıyorum ölçmüyorum da doktorum bisey demediği icin. Bilmiyorum doğrumu.
Bunu ilk kez senden duydum canim. Oyle olsa zorunlu sezeryan diye bir sey olmaz ki. Ayrica sadece doktorlarin gorusunu dikkate al bence. Dogumlari doktorlar yaptiriyor bu zamanda hangi ebenin dogru duzgun dogum tecrubesi var. Hemde saglik ocagindaysa salla gitsin.E ben şey diye biliyorum; normal doğuma başlanınca benek kanala girdiği için sezeryana alınamıyor yanlış mı biliyormusum acaba? Bahsettiğin şeyler çok güzel seyler. Her kafadan bir ses duyunca insan iyice şaşırıyor canım. Ebe öyle dedi 2 farklı doktor normal olanilir dedi
çok güzeller canım güle güle kullan şimdiden ben de daha bugün puset aldım minik kuzuların aldığından ama örtüsünü kumaş alıp kendim yapcam heralde biraz uyguna gelir hem de uğraşmış olurumBir tane 100 birtanesine 85 dediler canım
Canim yablis anladiysam duzelt sanirim seker yuklemesinin zafari olur mu diye soruyorsun bu konuda iki ayri fikir var ben iyili yaptirdim diyorum yaptirmayip yemeye devam.etseydim lotu sonuclar olabilirmis eger sen ben dikkatli yerim diyorsan yaptirma yada olcum aleti al kendini kontrol etal benden de o kadar karpuz görünce bana birseyler oluyor aklimi yitiriyorum yerken
bende öyleyim koca karpuz 2 gün gidiyo ama cok sekerli isteseker yuklemesi yaptırmadım.acikcasi yaptırmayi düşünmüyorum.zaten tam bugday ekmegi vs yiyorum.karpuzu da mecburen porsiyonunu kucultcem artik
ne kadar guzel aciklamissiniz canim benim,cok tesekkur ederim vakit ayirip acikladigin icin.seker yuklemesi yaptırmadım.belki hic yaptirmam ama yediklerime bundam sonra daha dikkat etmeye caliscam.en azindan porsiyonlarina.yeterki kuzuma bisey olmasin.
seker yuklemesini bende düşünmüyorum suan icin canim ama yinede emin degilim tabi.zaten kurabiye cikolata vs oyle seyler yemiyorum.hic bi tatliyi yemiyorum meyveden baska.tek sıkıntım karpuz :))
Haklisin canim suan kendimi yamyam gibi hissettimkarpuzda bi doyumsuzluk var yedikce yiyesi geliyo insanin
yani Allah korusun tansiyon gibi bebegin kalp atimini durdurur mu.Allah korusun yarabbim
ben de oluyor simdi bi arkadasima sordum bende cuma.kontrolum var dr ne dicek bakalim bu haftalarda yalanci kasilmalar baslarmisAnneler bu ara karnım cok sertleşiyor bi tarafa yamuluyor kaşığıma agri giriyor o anda daha sonra karnım yumuşayınca geçiyor Ağrıda, dayanilmiycak bi agri değil ama tedirgin oldum sizinde ayni şekildemi oluyor ? Yalancı kasılma mi bu ? Doktora danışayım mi sizce ?
ay ben de ondan görüp aldım hiç aklımda yoktu şimdi resmi açıp açıp bakıyorum çok hoşuma gittisenden gördüm ben de aldım canım
maşşallah canım aynı günlerde birebir aynı boy kiloda çıkmıştı bizimki de
ay ben de ondan görüp aldım hiç aklımda yoktu şimdi resmi açıp açıp bakıyorum çok hoşuma gitti
cnm büyük ihtimalle mağnezyum eksıklıği kullan agrıların krampların azalır en azındanYok canım almıyorum bugün hastaneye gitcem idrar sonucumu gostercem bunu da söyliycem yazar heralde
Yapısal herhalde kiminin acayip deforme oluyormuş esneklikle alakalı sanırsam. Ne güzel senin çok acı çektin mi canım?
canım ben de sende gördüm çok beğendim hemen aldım mavisi kalmıştı tek sarı hoşuma gitti ama mecbur maviyi aldım
Hayırlı olsun kızlar inşallah pişman olmayızsenden gördüm ben de aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?