2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cogu yazdigin seye katiliyorum annem eskiden dogumlari ebeler yaptiriyordu simdiki ebeler cocugu tutmaya korkuyorlar diyor. Annem 6 dogum yapmis bir kadin gecen sene rutin kontrol icin birlikte kadin doguma gittik ordaki uzman her seyin cok iyi gozukuyor demis. Yani anlicaginiz normal dogum doganin sana verdigi bir mucize yok yirtilma kesilme falan oyle kolay kolay olan seyler degil acilman oldugu zaman zaten vucut esniyor tabi doktorlarda bir iki kesi atiyor olabilirler ama hic kimse normali varken ve yapabiliyorken bicak altina yatmamali cocugunda mucadele etmesine izin verilmeli. Ama suda var mecburiyet varsa normal yollarla gelmiyorsa doktor neyi uygun goruyorsa o olmali

aslında ben de biraz ufak gittiğini düşünüyorum canım ama öyle cılız hastalıklı anlamında değil çünkü ablası da 2900gr 49 cm doğdu hani 4 kilolara varabilicek bi bebek olmadığını düşünüyorum ve sağlık açısından bence çok iyiler bu şekilde devam eder inş

uyumlu renk bi müslin bez iş görür canım ya fiyatı ikiye katlamaya bencede hiç gerek yok zaten ben almıcam kendim dikcem ücretsiz izne falan ayrıldım çünkü

benim almayı düşündüğüm marka modellerden birisi buydu ama ben siyahını düşünüyordum, olsun laciverti kalmış sıkıntı değil bayağı indirime girmiş kaçıramazdım :)
ben ilk baktığımda sarı da vardı ama yemek falan yiyip sonra alırım dedim laciverte kaldım ben de

Danış canım benim öyle oluyordu kasılma çıktı ilaca başladık

benim ilk aslında ama
eşim 5 kilo ben 3,75 falan doğmuşum o yüzden herhalde cılız olmaz diye düşünüyordum hep
tabii daha doğan eden yok nedense öyle ufak gibi geldi işte
böyle olursa aslında doğum da daha kolay olur sanırım

uyumlu renk bi müslin bez iş görür canım ya fiyatı ikiye katlamaya bencede hiç gerek yok zaten ben almıcam kendim dikcem ücretsiz izne falan ayrıldım çünkü

ben hiç beceremem annem sen modeli bul tarif et dikerim dedi ama babynestle takım olacak ya
kumaşı süngeri uğraşması derken
aynı yere gelir diye hazır alayım dedim
sen dikince yorum yapar mısın kolaydı zordu diye belki almam diktiririm

Selam kızlarrrrr Kaç gündür yazamıyordum şiştim valla dışardan okudum sizi takip edebildim sadece ikizlerin sağlıkla gelmelerine çok sevindim wintersun canım gözün aydın Güzel anne Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda evine yavrularınla dönersin.

Slm alt kemeri gobeginin ustunde degil altinda tut canim.ben oyle yapiyorum.

Ben
ben de oluyor simdi bi arkadasima sordum bende cuma.kontrolum var dr ne dicek bakalim bu haftalarda yalanci kasilmalar baslarmis

Benim ay sonu kontrolüm en son 10 gün önceydi napsam bilemedim bi wutsuptan yazayım bakalım dün cok oldu bugün 2-3 kez oldu ama hafif hafif hepsi

Danış canım benim öyle oluyordu kasılma çıktı ilaca başladık

Ay tırstım sanirim

Benim ay sonu kontrolüm en son 10 gün önceydi napsam bilemedim bi wutsuptan yazayım bakalım dün cok oldu bugün 2-3 kez oldu ama hafif hafif hepsi

Ay tırstım sanirim
Tırsma kuzum benimkiler ikiz belki ondan birazcık endişe ettik ama sen ihöal etme tabiki yinede dontorum bilsin

Çok çok geçmiş olsun canım senden de Irak olsun

Bende o durumdayım işte. Aslında sezeryanda çok kçtü bir durum değil sadece iyileşme süreci uzun o çok sinir. Daha evvel kist ameliyatı oldum açık ameliyat sezeryan gibi dikişim var. Çok acı çektim sonrasında ayağa kalkmak yürümek işkenceydi. Başkası daha çabuk iyileşti ama ben çok geç iyileitim yapı meselası heralde. O yüzden korkularım

Şekerliler beni de alın aranıza
1. saat tokluk 168 çıkmış aşırı bişi yemediğim halde normalde yaptığım kahvaltıyı yapsam herhalde 500 çıkacaktı
haftaya dahiliye doktoruna randevu aldım

ben de iri yarıyım çocuk doğunca bu ne dedim minicik bişey açıkçası ama normal doğum için çok iyi bi kilo eğer sağlığı gelişimi yerindeyse

resim atıp yorum yaparım canım ben kıza takımyastoğı bez torbası pike takımı vs. dikmiştim seviyorum zaten buna da bişey yapmış olurum dedim ben emzirme yastığıyla takım yapıcam puset örtüsünü çünkü onu 6 aylıkken oturtmak için çok işe yarar diye düşünüyorum almadığıma pişman olduğum bi eşya oldu çünkü yastık dayama işi yerine ona yuva gibi oturtup yerleştircem bu sefer daha kolay ve güvenli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…