2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende biraz arastirdim kolaymis yastik yapimi bende yapmaya karar verdim aslinda hic aklimda yoktu

Yapısal herhalde kiminin acayip deforme oluyormuş esneklikle alakalı sanırsam. Ne güzel senin çok acı çektin mi canım?
Yok canım hiç öyle dayanılmaz birşey değil biraz ağrı eşiğine bağlı çok korkuyorsan yapma tabi normal kendini zorlamana gerek Yok sağlıkla doğsunlar farketmez

Yapısal herhalde kiminin acayip deforme oluyormuş esneklikle alakalı sanırsam. Ne güzel senin çok acı çektin mi canım?
Doktorla alakali canim. Benim de hic deforme olmadi dikisi cok estetikti hic belli etmiyordu. Dikerken estetik dikiyorum demisti zaten. Ayni gun ayaga kalkıyorsun, ertesi gun normal ayakta islerini yapip gezebiliyorsun, dikislerin bir hafta icinde kayniyor, hemen korse kullanabiliyorsun 20 gun icinde ne gobek kalıyor ne birsey. 40 gun sonra da eger hamileyken cok kilo almadıysan bi bakiyorsun eski haline dönmüşsün. Benim oyle oldu. Ne alttan ne ustten ne gobekten 40 gun sonra benden cocuk çıktığını kimse anlamazdi yani.

Maşallah tosun paşaya. Rahim ağzı çok iyi değil mi serklaja göre sanki uzamış mı ne yapmış
Evet gayet iyi olmasi gereken buymus bu haftalarda zaten 2.5 alti sikinti bizim icin dedi. Kilosu gelisimi gayet iyi ciger gelistirici her anlamda iyi ancak su durumda yapip yok yere gelisimini yavaslatmayalim dedi. Agrim olursa yaptiracagiz.

Sezeryan doğum da normal doğum da bir doğum şekli ikisinin de kötülenmesi çok saçma bence , E Egepam çok güzel açıklamış bir bebeğin doğum kanalından geçmesi onun için bir nimettir ,bağışıklığı güçlendirir, akciğer gelişiminde önemlidir, okuduğum bir kitapta çocuğun psikolojik gelişiminde de etkili olduğunu söylüyordu. Doğru şekilde ve zamanda yaptırılan normal doğum bana göre en sağlıklısı ama tabi ki tıbbi durum buna imkan vermiyorsa ben de sezeryanla doğuracağım. Sezeryanı da kötülemek doğru değil çünkü gerektiğinde hem annenin hem bebeğin hayatını kurtaran doğum şekli. Sezeryan ya da normal Allah hepimize kolay doğumlar versin

Canım ürünler gelince bi değerlendirelim sence ilk gün hastaneden çıkış içinde kullanılır mı
değerlendirelim canım ya zaten ben hastaneden bunla çıkarız diye doğmadan aldım canım 3 günlük kontrolüne işitme testine 10-15 günlükken sarılık kontrolüne bir aylık aşısına hep bunla götürürüz sonra da yarı kırk ve kırk uçurma falan gezmeler başlar

Seninle ilk çocukta tanışsam kesin normal doğururdum hiç canı kıymetli biri değildim ama cahilliğimden üniversitede ebe arkadşımla sırf doğum görmek için gittim sonuç sezaryen oldum

Oh oh iyi canım bende onun için bu olsun istwdim doğru tercihtir umarım

P Pikapii canım senin kanama alanı var mı hala
Canım dün gittim kontrole bebiş iyi çok şükür haftasıyla uyumlu ama maalesef kocaman kanama alanı var hala , öncekine göre daha iyi dedi ama raporumu uzattı sonra da doğum iznine ayırırız seni doğurtalım öyle çalış dedi , istirahate devam yani

Evet gayet iyi olmasi gereken buymus bu haftalarda zaten 2.5 alti sikinti bizim icin dedi. Kilosu gelisimi gayet iyi ciger gelistirici her anlamda iyi ancak su durumda yapip yok yere gelisimini yavaslatmayalim dedi. Agrim olursa yaptiracagiz.
Çok sevindim canım inşallah zamanını bekler bebişin zorluk atlattın ama neyseki şimdi iyisin

Doğurduk doğuracaz bi türlü geçmedi bu kanama alanları neyse sağlıklı olsunlarda buda biter inşallah bende de vardı en son bakalım bi daha ki kontrolde var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…