2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu lohusa takimi guzelmi bi kaç modele baktım alcam internetten hic dışarı cikcak dolancak halim yok

canım bence çok hoş ama beyaz oluşu beni korkutur açıkçası çok temiz ve tertipli tutabileceğimiz bir durum olmayabilir hastanede

Ben aldim bunu :) ama aksam ancak yorum yapabilirim dun komsum teslim aldi kargoyu o cok beğendi dokusu malı cok guzel esnek dedi. M beden aldim ben kaynanamdayim aksam eve donecegiz net yorum yaparim sana :)
Aa superrr senin alman cok iyi olmuş modeli ztn çok bgendim ama nasıl kumaşı falan diye dusunuodum bana hbr verirsin cnm

Ben aldim bunu :) ama aksam ancak yorum yapabilirim dun komsum teslim aldi kargoyu o cok beğendi dokusu malı cok guzel esnek dedi. M beden aldim ben kaynanamdayim aksam eve donecegiz net yorum yaparim sana :)

beyaz biraz riskli değil mi senin ikinci doğumun bilirsin canım, lohusa olunacağı için sızma falan olur mu :/ ben regl olurken çok yoğun olurum da lohusa olunca da gelecek kanla sanki üstüm başım batar gibi geliyor.

Aa superrr senin alman cok iyi olmuş modeli ztn çok bgendim ama nasıl kumaşı falan diye dusunuodum bana hbr verirsin cnm
Evet bende cok begendim hem ustunun uzun olmasi hemde göğüsler buyuk olumca gogus kismi icin ayrilan yerin genis durmasi ve yaka detayi cok hoşuma gitti mamkende durdugu gibi bende durmayacak o kesin ama en azindan icinde icinde siritmam umarim aksam yazicam sana :) usenmezsem giyer resimde atarim:))

Allah bebişleri sizlere bağışlasın , çok çok sevindim iyi olmanıza daha da iyi olacaksınız inşallah :)

Valla çok iyi olur çok sevinirim cnm :))

Beyazda tek kosul daha dogrusu resim cektirmeyi ziyarete gelenleri karsilamayi planladigin kiyafette tek dikkat etmen gereken sey dogumhane yada ameliyathane sonrasi once basit birsey giymen lazim ayaga kalkana kadar cunku temizlenip silinmeden giyersen batikon su bu bulasip rezil oluyor. sonrasinda ben sezeryan olmama ve kanamam epey olmasina ragmen depend kullandim ne sizinti ne akinti akinti hicbirsey gecmiyor camasira cok guzel emiyor disari tasirma falan olmuyor. Ama ped dusunursen riskli olur dedigin gibi.

Benım daha önceki gebeligimdekide beyazdi ama sıkıntı yaşamadim bigün pijama bi gün gecelik giydim

Maalesef çok yaygın d vitamini eksikliği ben gebelikten önce tesadüfen bakmıştım kendime 6 çıkmıştı sonra tedaviye başlamıştım. Gebelikte de doktorum aile hekimlerinin verdiklerinden kullanabilirsin demişti günlük

biraz okudum netten bebekte raşitizm falan diyor. çok korktum

Benım daha önceki gebeligimdekide beyazdi ama sıkıntı yaşamadim bigün pijama bi gün gecelik giydim

hmm anladım, dikkat edeyim o zaman ben de teşekkür ederim kızlar

Yanlissam duzeltir arkadaslar. Bebek anne karninda eksiklik duymaz senden kullanir. O yüzden senin mevcutta iyice yerlerde gezinir. Bizim aldigimiz vitaminler omega3 dışında bizim depolara takviye amacli. Bahsettigin durum dogum sonrasi icin gecerli. Sonrasinda bebege kullandirtmak gerekiyor kan ilacindan once ilk baslatilan takviye d vitamini oluyor.

Canım panik yapma bebek daha çok senden alıyor senin depolarını boşaltıyor ama onun da ihtiyaçları artıyor artık , doktorunla konuşup ilaç desteğine başlayabilirsin bir de yiyecekle desteklemek önemli tabi peynir yumurta süt gibi , gün içerisinde de kollarını falan açarak güneş almaya çalış ama dikkat et güneş çarpmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…