2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dünkü pijamanın markası britaymış fiyatı 160
sabahlığın da haluk &bayram markası fiyatı 70 yanında da çorap hediye etmişler

Eklentiler

• B307341C-9EC6-4820-B83C-C0287FAFC4D3.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 85
  • D005F81B-8747-445D-A17D-ADD9ADBB3A1D.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 106
  • 365A2A59-AF16-4681-A9EF-ED9FDC15C68E.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 87
annede varsa bebekte de olur diyor doğumda d vitamini eksikliği. valla internetten okumamak lazım aslında ama dayanamıyoruz işte

aslında süt peynir yumurtada çok yiyorum ama sanırım kilo dolayısıyla yeterli gelmiyor. bide odamda cam yok molalar harici gün ışığı alamıyorum. sanırım bu tetikledi biraz.

annede varsa bebekte de olur diyor doğumda d vitamini eksikliği. valla internetten okumamak lazım aslında ama dayanamıyoruz işte
Hamile olupta d vutamini eksikligi yasamayan duymadım desem yeridir en yoksullugu çekilen o :) bebek dogunca takviyeye baslaniyor zaten. İnternete dalinca cikamiyorsun takilma o kadar ama madem eksikliginden haberdarsin takviyeye basla. Hunesten kollarini acikta birakarak faydalanmaya calis ama cam onunden degil diretk temasla :)

cuma günü gideceğim bakalım doktora. illa ki bişey verir artık. izne ayrılınca da bol bol güneşlenirim balkonda

Bendede var cnm ki vitaminin içinde olmasına ragmen düşük çıktı ekstra dvit verdi hergün 5 damla damlatıyorum. Güneşe çık dedi ama işte ne ara çıkayım zaten yüzümde lekeler başladı güneşten kaçıyorum aslında

G
Hayırlı olsun iyi olmanıza çok sevindim. Bebişlerde toparlar biran önce inşallah. Sizin haberden sonra panik yaptım bende başlıycam artık hafta sonu hazırlıklara

hemen bir solante pregna almalısın tam bir hayat kurtarıcı. doğumdan önce var olan lekeleri bile geçirdi benim

Gúnaydin tatli annislerin gùzel ve yakisıkli bebisleri ben dún gece acildeydim kasiklarda adet olacakmis gibi bir agei bide vajinamda baski hissi yani kafasi cikacakmis gibi bir agri ve nefes darligiyla neseteye baglandim hic birsey yok kalp atisi gùzel birde agri esigimi òlcmusler onu anlamadim ne oldugunu ama oda iyiymis idrar testi iyi kan testinde bisey yok ulturasonda su iyi uzunliuk 3 cantimden fazla kafasi asagida ama dogum pozisyonunda degilmis sol kasigimda kafa sagda sirt sag gògsumun alrinda popo sol gögsùmùn altinda da ayaklar bu kiz benim icimde nasil suruyo anlamadim kilomuz 1 700 haftamia 31 +1 gózúktìlú vel hasil agrinin sebebi rahimi tutan kaslar yapabilirmis magnez yum eksikligind3n olabilirmis serum taktilar rahatladim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin canlar

Geçmiş olsun canım. Senin cimcime çok cimcime cadı yerim onu bennn.

Geçmiş olsun canım. Senin cimcime çok cimcime cadı yerim onu bennn.
Sorma canim allahin izniyle bi doguraydim bu sipa simdiden dokuz soguruyo cok hareketli oldugu icin oluya sanirim zaten diyorumya bu hareketlilikle bi kiz zamanindan ònce dogar gibime geliyo

Günaydın annişler. 28. Haftayı bitirdik kontrolümüz vardı şükürler olsun herşeyimiz yolunda. 1200 gram ve 32 cm dedi doktor kızım için normal mi bana düşük geldi. 28+0 olduğumuz günkü değerlerimiz bu.

seninle günlerimiz aynı
benim dün muayenede 28+6 çıktı 1260 gram dedi 36 cm boyu dedi
bence kilosu normal ya da benimki az :)

Kizlar bide ben çatlak kiremi olarak incia kullaniyorum cok memnunum ama disari cikarken kullaniyorum diyosunuzya devamli nemli duracak diye ben devamli nemli dursun diye ne súrmeliyim ekstradan

Canımm çok geçmiş olsun. Cimcimeye bak sen hele, o pozisyonda tabiki canına okuyor senin, kafayı diretmiş yumurtalıklara. Çok geçmiş olsun canım benim

seninle günlerimiz aynı
benim dün muayenede 28+6 çıktı 1260 gram dedi 36 cm boyu dedi
bence kilosu normal ya da benimki az :)
Ben boyuna takıldım canım seninki gayet iyi maşallah, pazartesi günüydü kontrolümüz haftasıyla uyumlu dedi, ama 32 cm bana kısa geldi acaba bi doktora daha mı görünsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…