- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #44.181
annede varsa bebekte de olur diyor doğumda d vitamini eksikliği. valla internetten okumamak lazım aslında ama dayanamıyoruz işteYanlissam duzeltir arkadaslar. Bebek anne karninda eksiklik duymaz senden kullanir. O yüzden senin mevcutta iyice yerlerde gezinir. Bizim aldigimiz vitaminler omega3 dışında bizim depolara takviye amacli. Bahsettigin durum dogum sonrasi icin gecerli. Sonrasinda bebege kullandirtmak gerekiyor kan ilacindan once ilk baslatilan takviye d vitamini oluyor.
aslında süt peynir yumurtada çok yiyorum ama sanırım kilo dolayısıyla yeterli gelmiyor. bide odamda cam yok molalar harici gün ışığı alamıyorum. sanırım bu tetikledi biraz.Canım panik yapma bebek daha çok senden alıyor senin depolarını boşaltıyor ama onun da ihtiyaçları artıyor artık , doktorunla konuşup ilaç desteğine başlayabilirsin bir de yiyecekle desteklemek önemli tabi peynir yumurta süt gibi , gün içerisinde de kollarını falan açarak güneş almaya çalış ama dikkat et güneş çarpmasın
Hamile olupta d vutamini eksikligi yasamayan duymadım desem yeridir en yoksullugu çekilen o :) bebek dogunca takviyeye baslaniyor zaten. İnternete dalinca cikamiyorsun takilma o kadar ama madem eksikliginden haberdarsin takviyeye basla. Hunesten kollarini acikta birakarak faydalanmaya calis ama cam onunden degil diretk temasla :)annede varsa bebekte de olur diyor doğumda d vitamini eksikliği. valla internetten okumamak lazım aslında ama dayanamıyoruz işte
cuma günü gideceğim bakalım doktora. illa ki bişey verir artık. izne ayrılınca da bol bol güneşlenirim balkondaHamile olupta d vutamini eksikligi yasamayan duymadım desem yeridir en yoksullugu çekilen o :) bebek dogunca takviyeye baslaniyor zaten. İnternete dalinca cikamiyorsun takilma o kadar ama madem eksikliginden haberdarsin takviyeye basla. Hunesten kollarini acikta birakarak faydalanmaya calis ama cam onunden degil diretk temasla :)
Bendede var cnm ki vitaminin içinde olmasına ragmen düşük çıktı ekstra dvit verdi hergün 5 damla damlatıyorum. Güneşe çık dedi ama işte ne ara çıkayım zaten yüzümde lekeler başladı güneşten kaçıyorum aslındakızlar d vitamini eksikliği yaşayan var mı? ben hamileliğimin başından beri kilolu hamile kaldığım için doktorum gereksiz kilo aldırmayalım diye hiç vitamin vermedi. magnezyum hariç. geçen haftadan beri kemik ağrıları çekiyordum hatta yürüyemeyecek duruma geldim ve tahlil yaptırdım. d vitaminim aşırı düşük çıktı. 30-100 arasında olması gerekirken normal değerleri benimki 5.25 çıktı.
Ben çalışıyorum. her öğlen saatimde mutlaka gider bakınırım. Bazen çok güzel indirimlere denk geldim mağazada bulamadığımı netten aldımBende gordum netten baktim malina guvenemedim bugun bizzat ziyaret edeceğim magazayi :) belki farkli seylerde gorurum:)
Hayırlı olsun iyi olmanıza çok sevindim. Bebişlerde toparlar biran önce inşallah. Sizin haberden sonra panik yaptım bende başlıycam artık hafta sonu hazırlıklaraGünaydın kızlar
Atlaya atlaya geçmiş yaptım
Sayemde yeğenlerime hazırlık yapmayı erteleyen güzel annişlerimizin totoları kalkmış hazırlıklara başlanmış :)
Şaka bir yana da ben çağırdım resmen ilk doğurcam dedim doğumgünümde doğurcam dedim önce normal sancı çekip sezeryan olanları inceledim bildiğiniz çağırdım dediğim gibi
Normal doğum sancı aralıklarım 5 dk oldu ve 60-90 sn arası sürüyor ben yemek yedim o kadar yalancı sancı veya bu sancı az diye düşündük ki ... 6 da başladı sancılar saat 8 de kan sulandırıcı vuruldu 11 de dr çatı muaynesi yaptı alıyoruz dedi epidural hemşire kan sulandırıcı söyledi hemen kan tahlilleri filan anestezi uzmanı dakika kaybedemeyiz ve de genel anestezi diyince panik başladı bende özellikle ailemde ama belki bizden çok hastane ekibinde
Kan sılandırıcı kullananlar lütfen dikkat edin bu konuda
Ameliyat masası gerisi zaten faso fiso sonu safiii MUTLULUK
DEMİR VE BERKİN de iyiye gittikçe mutlulupumuz artacak süt sağma çalışmaları ve ev hazırlıklarından dolayı çok giremiyorum ama aklım sizde
Henüz sütüm gelmedi tek göğüsten bir damla bir damla inşallah o da gelecek
Ayy destan yazdım BURALARDAYIMM
hemen bir solante pregna almalısınBendede var cnm ki vitaminin içinde olmasına ragmen düşük çıktı ekstra dvit verdi hergün 5 damla damlatıyorum. Güneşe çık dedi ama işte ne ara çıkayım zaten yüzümde lekeler başladı güneşten kaçıyorum aslında
İyiyim bitanemmCanim bana da l gldi ama oldu ki ben iru kiyim biseyim 88 kilo 172 boy ki dusun. Yani
Nesrinay86 canim ckokk gecmis oolsin nasil oldun
Geçmiş olsun canım. Senin cimcime çok cimcime cadı yerim onu bennn.Gúnaydin tatli annislerin gùzel ve yakisıkli bebisleri ben dún gece acildeydim kasiklarda adet olacakmis gibi bir agei bide vajinamda baski hissi yani kafasi cikacakmis gibi bir agri ve nefes darligiyla neseteye baglandim hic birsey yok kalp atisi gùzel birde agri esigimi òlcmusler onu anlamadim ne oldugunu ama oda iyiymis idrar testi iyi kan testinde bisey yok ulturasonda su iyi uzunliuk 3 cantimden fazla kafasi asagida ama dogum pozisyonunda degilmis sol kasigimda kafa sagda sirt sag gògsumun alrinda popo sol gögsùmùn altinda da ayaklar bu kiz benim icimde nasil suruyo anlamadim kilomuz 1 700 haftamia 31 +1 gózúktìlú vel hasil agrinin sebebi rahimi tutan kaslar yapabilirmis magnez yum eksikligind3n olabilirmis serum taktilar rahatladim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin canlar
Sorma canim allahin izniyle bi doguraydim bu sipa simdiden dokuz soguruyo cok hareketli oldugu icin oluya sanirim zaten diyorumya bu hareketlilikle bi kiz zamanindan ònce dogar gibime geliyoGeçmiş olsun canım. Senin cimcime çok cimcime cadı yerim onu bennn.
Günaydın annişler. 28. Haftayı bitirdik kontrolümüz vardı şükürler olsun herşeyimiz yolunda. 1200 gram ve 32 cm dedi doktor kızım için normal mi bana düşük geldi. 28+0 olduğumuz günkü değerlerimiz bu.
Canımm çok geçmiş olsun. Cimcimeye bak sen hele, o pozisyonda tabiki canına okuyor senin, kafayı diretmiş yumurtalıklara. Çok geçmiş olsun canım benimGúnaydin tatli annislerin gùzel ve yakisıkli bebisleri ben dún gece acildeydim kasiklarda adet olacakmis gibi bir agei bide vajinamda baski hissi yani kafasi cikacakmis gibi bir agri ve nefes darligiyla neseteye baglandim hic birsey yok kalp atisi gùzel birde agri esigimi òlcmusler onu anlamadim ne oldugunu ama oda iyiymis idrar testi iyi kan testinde bisey yok ulturasonda su iyi uzunliuk 3 cantimden fazla kafasi asagida ama dogum pozisyonunda degilmis sol kasigimda kafa sagda sirt sag gògsumun alrinda popo sol gögsùmùn altinda da ayaklar bu kiz benim icimde nasil suruyo anlamadim kilomuz 1 700 haftamia 31 +1 gózúktìlú vel hasil agrinin sebebi rahimi tutan kaslar yapabilirmis magnez yum eksikligind3n olabilirmis serum taktilar rahatladim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin canlar
Ben boyuna takıldım canım seninki gayet iyi maşallah, pazartesi günüydü kontrolümüz haftasıyla uyumlu dedi, ama 32 cm bana kısa geldi acaba bi doktora daha mı görünsem.seninle günlerimiz aynı
benim dün muayenede 28+6 çıktı 1260 gram dedi 36 cm boyu dedi
bence kilosu normal ya da benimki az :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?