2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben boyuna takıldım canım seninki gayet iyi maşallah, pazartesi günüydü kontrolümüz haftasıyla uyumlu dedi, ama 32 cm bana kısa geldi acaba bi doktora daha mı görünsem.

bence çok da kısa değil 3-4 cm fark kapanır
birde sen eşin falan boylu musunuz çok minyon bir bebek olacaktır belki
bizimki düne kadar hep alt sınırda gidiyordu boy olarak
aslında eşim kv falan boyları iyidir
hep kesin sonuç vermiyor oynama payı da var ama

Canım ne zmndir yoktun ama oğlun iyilesmis çok sevindim :) umarım bebişte iyidir zmn hızla gecio doğumlar yaklasiyor bazen şaşırıyorum bu haftalara gldigimize
Canimm cok tesekkur ederim sukurler olsun gozumuzu actik hastaliktan yana. Prensesin nasil senin durumun nasil bebisim iyi oglum oyle yaramaz oldu ki doktora hep elim yuregimde gidiyorum acaba kilosu suyu iyi mi diye sukurler olsun hersey yolunda :) ben bu ara gunlero hic takip edemiyorum dun hastane de sekreter sordu kac haftalik oldu diye bi afalladim zaman nasil boyle akti gitti anlamadim doguma saka maka 2ay gibi bi ay zaman kaldi saglikla zamaninda gelsin insallah kuzular erken gelenler de tez zamanda toparlasin kavuşsun anneler yavrularina :)

Ben minyonum ama eşimin boyu iyi. Çok takarsam kafaya bi doktora daha gidip görüncem artık yapacak birşey yok :)

Bende senin gibiyim canim daha pek bi sey almadim bi kac bi sey aldim oyle duruyo daha bi suru eksigi var tabi ramazandan sonra tamamlarim insallah :) insallah teyzesi uyku duzeni iyice kafayi yedi onu da duzene soktuk mu gelebilir hanimefendiler :)

Bende senin gibiyim canim daha pek bi sey almadim bi kac bi sey aldim oyle duruyo daha bi suru eksigi var tabi ramazandan sonra tamamlarim insallah :) insallah teyzesi uyku duzeni iyice kafayi yedi onu da duzene soktuk mu gelebilir hanimefendiler :)

bebeğin kesedeki konumundan ve benim hislerimden cinsiyet tahmini yaptığımız günleri hatırlıyor musun ya aylar geçmiş ne çabuk geçti neredeyse doğacaklar, bu günler hiç gelmeyecek gibi hissediyordum.

F
yok yok annesi bekler oglus zamanini sen rahat rahat hazirliklarini yap :) ben dogurmadiysam bu hafta sende dogurmazsin insallah canim ramazan diye cumartesi gunu 15 kisi agirladim iftara pazartesi günü de 28 kisi ee bi de cinar faktorunu eklersek ve hala yasiyorsam Allahin verdigi güçtendir :) ki normalde hic dayanikli biri degilim :) oyuzden gonlun rahat islerini yap tabi kendini cok zorlamadan ilk hamileliklerde beden daha narin oluyor herseyi kaldirmiyor ikinci de Allah ne verdiyse yapiyorsun :) :)

Gunaydin Ağustos aynin en tatli en pimpirikli en candan anneleri . wintersun senden bir mesaj almak bile cokkkk guzell arada bi mesaj sahsen bn cok mutlu oluyorum. Zor olani atlattin ins evede gtmenize cok az kaldi. Bidaki sene bunlari sadece ani olarak hatrliyacaksn... Kizlar Kizlar valla nete bakmayin oraya bakarsak biz kanseriz ölürüz ölüme kadar götürüyor . Canimizi guzel yavrularimizi sikmaya hic gerek yokk... Bnm bi dolap bide ufak tefek sylwşe kaldi... Yavrum glirse en kotu ihtimal yikanmamis kıyafetleri giyecek. saka naka Ağustoso surda ne kaldi ya rabbime sukurler olsun evlat isteyen herkese hyrlsi ile nasip etsn ins. Hepinizi cok seviyorum ben yaaa

Canlar bugún cok soru suruyorum ama ben dún ezzacima biberon markasi olarak avent mi bebedormu diye sordum oda avent dedi ama cok pahali dedi simdi kararsiz kaldim ben avent istiyorum ama pahali oluncada gerek varmi okadar masrafada siye dúsúnúyorum siz nedersiniz

Cook minnos olmus canim, benim kapi susumde boyle birsey..gule gule kullanin.bu arada pek tatlisin.sende bnm gibi zayifsin

Çook teşekkürler canım evet gören spor yads plates yapıyorum sanıyor halbuki çok zayıf gebe kaldım o yüzden :))

Çok şeker olmuş canım bi kızların gelesi kaldı. Hiç kilo almadınmı canım sen cimcimeler çok güzel büyümüş maşallah çok tatlı görünüyorsunuz maşallah

Saol canım benim,16 kilo aldım :))

o kardeşlerini bekleyenin güzelliği ne olacak peki
Ya o benim ilk göz ağrım birde tekirim var bu minnoş diğeri joker ölürüm ben onlara hep göbekte bunlar koca gün 2 oğlum var 2 kız gelecek ohh :))

O yenir yenir Gnrcnn maşallah size çook güzelsiniz

Saolasın annelik güzel şey :))

bebeğin kesedeki konumundan ve benim hislerimden cinsiyet tahmini yaptığımız günleri hatırlıyor musun ya aylar geçmiş ne çabuk geçti neredeyse doğacaklar, bu günler hiç gelmeyecek gibi hissediyordum.
Dimi yaaa :) zaman cok cabuk gecti ben oglumda utanmasam saat sayacaktim :) simdi haftalar karışıyor tutamiyorum oyle hizli akiyor hele bi de o doguma gitmelee bi baslasin oyle guzel bekleyis ki o anlar arkadasin yaziyor sancim 5dk 1 seni orda sariyor bi telas bir dua :) sonra bi yaziyor geldi bebis diye Allaaaaah seninde dogurasin geliyo :) cok guzel zamanlar bunlar :) sen ne zaman ayriliyorsun dogum iznine canim

okurken bile heyecanlandımmm inşaallah Rabbim kucağımıza aldığımız günü de gösterir. 21inde ayrılacağım bu ayın canım 32+0'da, inşaallah doğumdan sonra geri dönmeyeceğim için uzatmak istemedim zaten havalar çok sıcak bana azap oluyor artık işe gelmek.

O kadarda pahalı değil canım ya başlangıç için 120 ml olanı al 40 tl yok galiba belki gerek kalmaz biberona hem. Birde hindistancevizi yağı kullanabilirsin çatlak için ekstra zaten krem kullanıyormuşsun buda bitkisel olsun

Kızlar bwn var ya hic krem kullnmmadm smdiye kadar bisey olmadi bndan snrada olursa artik.

Amin canin hayirlisiyla gorelim o gunleri:) hadi bakalim az kalmis o zaman izne ve hazirliklara :) dogumdan sonra isten mi ayrilacaksin yoksa ucretsz izin hakkindan mi faydalanacaksin

Amin canin hayirlisiyla gorelim o gunleri:) hadi bakalim az kalmis o zaman izne ve hazirliklara :) dogumdan sonra isten mi ayrilacaksin yoksa ucretsz izin hakkindan mi faydalanacaksin

canım inşaallah bir mani çıkmazsa işten ayrılacağım en az iki sene kendim büyütmek istiyorum bebeğimi. Rabbim yardım eder inşaallah ve durumlar değişmez tekrar işe dönmek zorunda kalmazsam

Gayet guzel onde bile. 28+0 de 1250 idi oglum. 29+1 de 1550 :) bizde cihaz farkı da oldu ama normal yani artik bundan sonra hizlanacak kilo alimlari zaten.

Gecmis olsun canim

Canim dediğin gibi hastaliklar uzak dursun artık. benim kizimda 1 aydır alerjik nezleydi daha yeni geçti toparladi, oglumda hareketli özellikle şu sıralar gece karnimda at koşturuyor :)) bende yavaştan bebeğin kıyafetlerini falan yıkamaya basladim zmn kisaldikca sitres sarıyo daha almam gerekenler var en azından şu hastane bavulunu bi hazirlasam içim daha rahat edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…