- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #44.201
Ben boyuna takıldım canım seninki gayet iyi maşallah, pazartesi günüydü kontrolümüz haftasıyla uyumlu dedi, ama 32 cm bana kısa geldi acaba bi doktora daha mı görünsem.
Canimm cok tesekkur ederim sukurler olsun gozumuzu actik hastaliktan yana. Prensesin nasil senin durumun nasil bebisim iyi oglum oyle yaramaz oldu ki doktora hep elim yuregimde gidiyorum acaba kilosu suyu iyi mi diye sukurler olsun hersey yolunda :) ben bu ara gunlero hic takip edemiyorum dun hastane de sekreter sordu kac haftalik oldu diye bi afalladim zaman nasil boyle akti gitti anlamadim doguma saka maka 2ay gibi bi ay zaman kaldi saglikla zamaninda gelsin insallah kuzular erken gelenler de tez zamanda toparlasin kavuşsun anneler yavrularina :)Canım ne zmndir yoktun ama oğlun iyilesmis çok sevindim :) umarım bebişte iyidir zmn hızla gecio doğumlar yaklasiyor bazen şaşırıyorum bu haftalara gldigimize
Ben minyonum ama eşimin boyu iyi. Çok takarsam kafaya bi doktora daha gidip görüncem artık yapacak birşey yok :)bence çok da kısa değil 3-4 cm fark kapanır
birde sen eşin falan boylu musunuz çok minyon bir bebek olacaktır belki
bizimki düne kadar hep alt sınırda gidiyordu boy olarak
aslında eşim kv falan boyları iyidir
hep kesin sonuç vermiyor oynama payı da var ama
Bende senin gibiyim canim daha pek bi sey almadim bi kac bi sey aldim oyle duruyo daha bi suru eksigi var tabi ramazandan sonra tamamlarim insallah :) insallah teyzesi uyku duzeni iyice kafayi yedi onu da duzene soktuk mu gelebilir hanimefendiler :)canım ben işten ayrılmayı bekliyorum hazırlıklar için, aldım bir kaç şey köşeye yığdım 21inde çıkacağım işten sonra artık bebeğim gelene kadar inşaallah toparlarım her şeyi :) senin nasıl, çok sevindim oğluşunun toparlamasına artık kardeşi olacak hasta olmasın :)
ok saol canim benim bebekligimde bòyle degilmis cok akilli usluymusum bu kiz kesin babaya cektiCanımm çok geçmiş olsun. Cimcimeye bak sen hele, o pozisyonda tabiki canına okuyor senin, kafayı diretmiş yumurtalıklara. Çok geçmiş olsun canım benim
Bende senin gibiyim canim daha pek bi sey almadim bi kac bi sey aldim oyle duruyo daha bi suru eksigi var tabi ramazandan sonra tamamlarim insallah :) insallah teyzesi uyku duzeni iyice kafayi yedi onu da duzene soktuk mu gelebilir hanimefendiler :)
yok yok annesi bekler oglus zamanini sen rahat rahat hazirliklarini yap :) ben dogurmadiysam bu hafta sende dogurmazsin insallah canim ramazan diye cumartesi gunu 15 kisi agirladim iftara pazartesi günü de 28 kisiEvide boyatamadık hiçbir hazırlıkta yapamadım canım yabizim oğlan inşallah zamanında doğar diye dua ediyorum sadece. Allah izin verirse gelecek haftaya full başlıyoruz. Herşeyi birden yapar bitirir ertesi gün doğuma girerim kesin gurupta sonuncu doğurmaya talibim. Bugün kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek.
Cook minnos olmus canim, benim kapi susumde boyle birsey..gule gule kullanin.bu arada pek tatlisin.sende bnm gibi zayifsin
Çok şeker olmuş canım bi kızların gelesi kaldı. Hiç kilo almadınmı canım sen cimcimeler çok güzel büyümüş maşallah çok tatlı görünüyorsunuz maşallah
Ya o benim ilk göz ağrım birde tekirim var bu minnoş diğeri joker ölürüm ben onlara hep göbekte bunlar koca gün 2 oğlum var 2 kız gelecek ohh :))o kardeşlerini bekleyenin güzelliği ne olacak peki
Dimi yaaa :) zaman cok cabuk gecti ben oglumda utanmasam saat sayacaktim :) simdi haftalar karışıyor tutamiyorum oyle hizli akiyor hele bi de o doguma gitmelee bi baslasin oyle guzel bekleyis ki o anlar arkadasin yaziyor sancim 5dk 1 seni orda sariyor bi telas bir dua :) sonra bi yaziyor geldi bebis diye Allaaaaah seninde dogurasin geliyo :) cok guzel zamanlar bunlar :) sen ne zaman ayriliyorsun dogum iznine canimbebeğin kesedeki konumundan ve benim hislerimden cinsiyet tahmini yaptığımız günleri hatırlıyor musun ya aylar geçmiş ne çabuk geçti neredeyse doğacaklar, bu günler hiç gelmeyecek gibi hissediyordum.
Dimi yaaa :) zaman cok cabuk gecti ben oglumda utanmasam saat sayacaktim :) simdi haftalar karışıyor tutamiyorum oyle hizli akiyor hele bi de o doguma gitmelee bi baslasin oyle guzel bekleyis ki o anlar arkadasin yaziyor sancim 5dk 1 seni orda sariyor bi telas bir dua :) sonra bi yaziyor geldi bebis diye Allaaaaah seninde dogurasin geliyo :) cok guzel zamanlar bunlar :) sen ne zaman ayriliyorsun dogum iznine canim
O kadarda pahalı değil canım ya başlangıç için 120 ml olanı al 40 tl yok galiba belki gerek kalmaz biberona hem. Birde hindistancevizi yağı kullanabilirsin çatlak için ekstra zaten krem kullanıyormuşsun buda bitkisel olsunCanlar bugún cok soru suruyorum ama ben dún ezzacima biberon markasi olarak avent mi bebedormu diye sordum oda avent dedi ama cok pahali dedi simdi kararsiz kaldim ben avent istiyorum ama pahali oluncada gerek varmi okadar masrafada siye dúsúnúyorum siz nedersiniz
Amin canin hayirlisiyla gorelim o gunleri:) hadi bakalim az kalmis o zaman izne ve hazirliklara :) dogumdan sonra isten mi ayrilacaksin yoksa ucretsz izin hakkindan mi faydalanacaksinokurken bile heyecanlandımmm inşaallah Rabbim kucağımıza aldığımız günü de gösterir.21inde ayrılacağım bu ayın canım 32+0'da, inşaallah doğumdan sonra geri dönmeyeceğim için uzatmak istemedim zaten havalar çok sıcak bana azap oluyor artık işe gelmek.
Amin canin hayirlisiyla gorelim o gunleri:) hadi bakalim az kalmis o zaman izne ve hazirliklara :) dogumdan sonra isten mi ayrilacaksin yoksa ucretsz izin hakkindan mi faydalanacaksin
Asıl bundan sonra olur canım en kötü bi vücut losyonuda olsa kullabmaya çalış özellikle krem almak istemiyorsanKızlar bwn var ya hic krem kullnmmadm smdiye kadar bisey olmadi bndan snrada olursa artik.
Gayet guzel onde bile. 28+0 de 1250 idi oglum. 29+1 de 1550 :) bizde cihaz farkı da oldu ama normal yani artik bundan sonra hizlanacak kilo alimlari zaten.Günaydın annişler. 28. Haftayı bitirdik kontrolümüz vardı şükürler olsun herşeyimiz yolunda. 1200 gram ve 32 cm dedi doktor kızım için normal mi bana düşük geldi. 28+0 olduğumuz günkü değerlerimiz bu.
Gecmis olsun canimGúnaydin tatli annislerin gùzel ve yakisıkli bebisleri ben dún gece acildeydim kasiklarda adet olacakmis gibi bir agei bide vajinamda baski hissi yani kafasi cikacakmis gibi bir agri ve nefes darligiyla neseteye baglandim hic birsey yok kalp atisi gùzel birde agri esigimi òlcmusler onu anlamadim ne oldugunu ama oda iyiymis idrar testi iyi kan testinde bisey yok ulturasonda su iyi uzunliuk 3 cantimden fazla kafasi asagida ama dogum pozisyonunda degilmis sol kasigimda kafa sagda sirt sag gògsumun alrinda popo sol gögsùmùn altinda da ayaklar bu kiz benim icimde nasil suruyo anlamadim kilomuz 1 700 haftamia 31 +1 gózúktìlú vel hasil agrinin sebebi rahimi tutan kaslar yapabilirmis magnez yum eksikligind3n olabilirmis serum taktilar rahatladim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin canlar
Canim dediğin gibi hastaliklar uzak dursun artık. benim kizimda 1 aydır alerjik nezleydi daha yeni geçti toparladi, oglumda hareketli özellikle şu sıralar gece karnimda at koşturuyor :)) bende yavaştan bebeğin kıyafetlerini falan yıkamaya basladim zmn kisaldikca sitres sarıyo daha almam gerekenler var en azından şu hastane bavulunu bi hazirlasam içim daha rahat edicekCanimm cok tesekkur ederim sukurler olsun gozumuzu actik hastaliktan yana. Prensesin nasil senin durumun nasil bebisim iyi oglum oyle yaramaz oldu ki doktora hep elim yuregimde gidiyorum acaba kilosu suyu iyi mi diye sukurler olsun hersey yolunda :) ben bu ara gunlero hic takip edemiyorum dun hastane de sekreter sordu kac haftalik oldu diye bi afalladim zaman nasil boyle akti gitti anlamadim doguma saka maka 2ay gibi bi ay zaman kaldi saglikla zamaninda gelsin insallah kuzular erken gelenler de tez zamanda toparlasin kavuşsun anneler yavrularina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?