2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gayet guzel onde bile. 28+0 de 1250 idi oglum. 29+1 de 1550 :) bizde cihaz farkı da oldu ama normal yani artik bundan sonra hizlanacak kilo alimlari zaten.
Baktım baya internetten, Kilo değil de boy çok kafama takıldı canım. Yarın da devlette randevu aldım gidip sorayım iyice doktora da içime dert olacak yoksa.

canım inşaallah bir mani çıkmazsa işten ayrılacağım en az iki sene kendim büyütmek istiyorum bebeğimi. Rabbim yardım eder inşaallah ve durumlar değişmez tekrar işe dönmek zorunda kalmazsam
cok guzel olur canim gercekten anneyle çocuk arasindaki bag acisindan cocugun gelişimi acisindan onemli oldugunu dusunuyorum cinar dogdugundan okulumda oyle yogun değildi birlikte cok vakit geçirdik hala da masallah ustumde ziplaya hoplaya vakit geciriyoruz :) :) eltim oglu 4 aylikken ise basladi kv bakti ona hala bakiyor cocuk bildigin Allaha emanet yasiyor bazen cinara kizinca diyorum senide biraksaydim ben boyle nazli olmazdin uykun duzenli olurdu sonra oglumun gelisimine hareketlerine bakinca yok diyorum iyi ki kimselere birakmamisim :) ama bu bebegimde o kadar evde duramicam galiba biraz toparlayinca calismak istiyorum hem maddi anlamda hem manevi anlamda buna ihtiyaç duyuyorum tabi bunlar su an ki fikrim dogunca değişir mi bilmiyorum :)

ne güzel anlattın inşaallah ben de pişman olmam, çünkü 2 sene sonra tekrar iş bulup bulamayacağım muamma bir de ikinci çocuğu yapmayı düşünürsem hiç dönemem bakalım.
eğer maddi çok ihtiyaç yoksa en azından yaşına kadar anne bakmalı diye düşünüyorum ben, ama maddi durum el vermiyorsa yapacak bir şey yok elbette. Allah herkesin yardımcısı olsun

Sorma canim allahin izniyle bi doguraydim bu sipa simdiden dokuz soguruyo cok hareketli oldugu icin oluya sanirim zaten diyorumya bu hareketlilikle bi kiz zamanindan ònce dogar gibime geliyo
Banada öyle geliyo kıpır kıpır maşallah durmaz fazla bunalır içerde :)

Oyy canım neden okadar çok misafir geliyor Allah kolaylık versin çınarı bana postala derdim yakın olsaydık :)

Oy kuzum benim cok gecmis olsun prensese uzak dursun hastaliklar kuzulardan.. Masallah artik yer daraliyor pata kute daliyor bebeler :) simdi hastane cantasi dedin aldi beni bi telas benimde saglam pijama camasir alisverisi yapmam lazim kendime :) oglumda cok almistim idare etti bu zamana kadar ama simdi almam gerek esimin de isleri su ara yolunda degil almaktan bahsedince adam canimi alsaydin bakisi atiyor :) o da hakli :) bekliyorum artik bu gidisle doguma yakin alirim :)

Aaa o ne ilaçmı hamileyken sürülüyormu yoksa sonramı başlayayım ay inşallah işe yarar taa ilk kızımdan kalan leke var
güneş koruyucu canım. hamilelikten önce solante pigmenta kullanıyordum. hamile kalınca solante pregna aldım. o kadar krem kullandım güneşten koruyucu ciddi anlamda aralarındaki en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…