- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #44.261
SENI öyle iyi anlıyorum kı bende 4 aylık bıraktım işe dönmüştüm suan ıkı bucuk yasında karsının sözünü daha da dınler vazıyette cocugum bu hamılelığim plansız oldu işe ara verıcem uzun bır süre şimdi diyorumkı bazen ıyıkıde hamıle kalmısım cocugum yenı yenı anne bılıyor benı özlediğini işe gitme diyor benle uyu dıyor şöyle geriye bakıyorumda nasıl büyümüş bensız ilk anne der çeker vidosunu atarlar hep videolardaBen oglum 2 yasindayken ise basladim.kendi isimiz oldugu icin gecem gunduzum yoktu.sabah hizlica kahvalti yapip anneme birakiyorduk.dondugumuzde uyumus oluyordu yavrum.tasiyip hop eve.1 sene boyle gecti.hamile kalinca isi biraktim bulantilar gripler vs diyerek hala muhasebe isleri bende ama evden idare ediyorum onlari da.annem baktigi icin cok sansliydim ama eksikligigimizi hissetmesin diye her istedigini almis yapmis.yedigi sekerlerden cogu disi curuk ve cektirmek icin gun bekliyoruz.benim bi bakisimla her dedigimi anlayan cocuk bana yabanci olmus.kac aydir daha yeni yeni aramizi duzeltiyoruz.
Maşallah koca adam olmus :)Eki Görüntüle 2154533 Kızlar biz geldik oğluşumu gördüm doyamadım çok güzel uyuyordu1811 gram olmuş
Boyuda 42.4 cm olmuş. 30+5 haftalık
maşallah canım kocaman olmuş oğluşumuzAminnn hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah.
cnm benım karnı ıkı gündür sert süreklı lavabodayım zaten kasıklarım da ağrıyor dünden berı kontrolüm pazartesi sana geçmiş olsun doktor gerek görürsemı bağlıyor ntsye yoksa ben söylemelımıyım evde bol bol yat dınlen inşallah bir şey olmayacaktırKizlar sanci icin doktora geldim direkt nst bagladi gercekten sancim varmis
Bu hafta çalışabilir raporu alacaktim yazdi hatta once nst den cikinca direkt calisamaz raporuna cevirdi
Sanci cekiyormusum megerse erken dogum riski olabilir
3 hafta evden cikmak yürüyüş bile yok
Dua edin su 37 yi gorelim
Sanci hissini anlatayım ben kafasi asagida diye cok cisim geliyor sanıyordum sanciymis ama bide hafif makata dogru vuruyor
Sizinki oyledir diye korkutmak istemiyrum ben tesadufi sordum 10 gundur yaşıyordum bunu meger o zamandan beri istirahat etmem gerekiyormus
Kizlar sanci icin doktora geldim direkt nst bagladi gercekten sancim varmis
Bu hafta çalışabilir raporu alacaktim yazdi hatta once nst den cikinca direkt calisamaz raporuna cevirdi
Sanci hissini anlatayım ben kafasi asagida diye cok cisim geliyor sanıyordum sanciymis ama bide hafif makata dogru vuruyor
Sizinki oyledir diye korkutmak istemiyrum ben tesadufi sordum 10 gundur yaşıyordum bunu meger o zamandan beri istirahat etmem gerekiyormus
Canım çok geçmiş olsun iyiki gitmişsin dktra dikkat et kendine güzelce dinlenKizlar sanci icin doktora geldim direkt nst bagladi gercekten sancim varmis
Bunlar dimi canım
ay bak korktum bendeKizlar sanci icin doktora geldim direkt nst bagladi gercekten sancim varmis
Ben dun aksam.mesaj attim sanci giriyor toplanma oluyor bazen karnimda diye o direkt nst ye gönderdi benimde cuma günüydü kontrol bugun çağırdı nst de iki tane siddetli sancim cikticnm benım karnı ıkı gündür sert süreklı lavabodayım zaten kasıklarım da ağrıyor dünden berı kontrolüm pazartesi sana geçmiş olsun doktor gerek görürsemı bağlıyor ntsye yoksa ben söylemelımıyım evde bol bol yat dınlen inşallah bir şey olmayacaktır
Ben pek anlamiyorum ama tabloda ilk 10 ikinci 8 gösteriyordu ufaklara bakmadimGeçmiş olsun canım kendini yorma bol su iç çok faydası var kaça kadar cikti kasilmalarin
Ben pek anlamiyorum ama tabloda ilk 10 ikinci 8 gösteriyordu ufaklara bakmadim
Bende gündüz iyim ilginç bir şekilde akşam olunca artıyor bu şikayetler gerçekmi yalancımı anlamıyorum eşimde burda yok akşam vakti asistanla gitmekte istemiyorum yalancı sancıdır boşuna insanları telaşlandırmıyım diyeBebek 1993 gr 43 cm olmus o iyi cok şükür ❤
Canım çok geçmiş olsun. Dikkate alıp doktora gitmen çok iyi olmuş. Doktorun dediklerini yaparsan inşallah 37 yi çok rahat görürsün. Benim çok yakın arkadaşım hiç fark etmemiş sancıları nst ye girince ortaya çıkmış, çok dikkat etti, dinlendi sürekli. Şimdi 37 nin içinde. Rahat olBen dun aksam.mesaj attim sanci giriyor toplanma oluyor bazen karnimda diye o direkt nst ye gönderdi benimde cuma günüydü kontrol bugun çağırdı nst de iki tane siddetli sancim cikti
Pisman olmazsin insallah canim yeter ki maddi durumunuz yerinde olsun insallah ulkenin durumu da o zaman iyi olur şıp diye is bulursun diledigin zamanne güzel anlattın inşaallah ben de pişman olmam, çünkü 2 sene sonra tekrar iş bulup bulamayacağım muamma bir de ikinci çocuğu yapmayı düşünürsem hiç dönemem bakalım.
eğer maddi çok ihtiyaç yoksa en azından yaşına kadar anne bakmalı diye düşünüyorum ben, ama maddi durum el vermiyorsa yapacak bir şey yok elbette. Allah herkesin yardımcısı olsun
Pisman olmazsin insallah canim yeter ki maddi durumunuz yerinde olsun insallah ulkenin durumu da o zaman iyi olur şıp diye is bulursun diledigin zaman
Ayyyy çok güzeeeel bir görüntü. Maşallah :)Eki Görüntüle 2154533 Kızlar biz geldik oğluşumu gördüm doyamadım çok güzel uyuyordu1811 gram olmuş
Aaa internet demisken kizlar joker beni bildigin dolandirdi haberiniz olsun ben ogluma bez aldim 2 koli bana 1 koli yolladilar ve 15 gundur arıyorum hala dönüş yapmadilar surekli depo tasiniyo depo bilmem ne diyip duruyolar sinirlerjm bozuldu 100 lira cope gitti bildigin daha oncede alışveriş yapmistim ama 1 yil falan oluyor boyle olmamisti ama bir daha asla jokerden almam..Bende internetten bakıyorum çünkü çok dolanicak enerjim yok direk kasiklarimda baski hissediorum oyuzden internetten siparis en kolayı. 2. Çocuk olduğu halde sürekli bi eksik cikio neye bakacagimi şaşırıyorum birde ilk bebek olsaydı kafayi oynatirdim artıkdediğin gibi hersey masraf kocaların öyle bkmasi normal cnm sen kafanı çevir pek bakışlarla karşılaşma derim
Masallah pasaya pekte tatli uyuyo annesiEki Görüntüle 2154533 Kızlar biz geldik oğluşumu gördüm doyamadım çok güzel uyuyordu1811 gram olmuş
Mail at canim eger donus olmazsa mahkemeye verecegini soyle birde sikayet vara yazAaa internet demisken kizlar joker beni bildigin dolandirdi haberiniz olsun ben ogluma bez aldim 2 koli bana 1 koli yolladilar ve 15 gundur arıyorum hala dönüş yapmadilar surekli depo tasiniyo depo bilmem ne diyip duruyolar sinirlerjm bozuldu 100 lira cope gitti bildigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?