2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

SENI öyle iyi anlıyorum kı bende 4 aylık bıraktım işe dönmüştüm suan ıkı bucuk yasında karsının sözünü daha da dınler vazıyette cocugum bu hamılelığim plansız oldu işe ara verıcem uzun bır süre şimdi diyorumkı bazen ıyıkıde hamıle kalmısım cocugum yenı yenı anne bılıyor benı özlediğini işe gitme diyor benle uyu dıyor şöyle geriye bakıyorumda nasıl büyümüş bensız ilk anne der çeker vidosunu atarlar hep videolarda

cnm benım karnı ıkı gündür sert süreklı lavabodayım zaten kasıklarım da ağrıyor dünden berı kontrolüm pazartesi sana geçmiş olsun doktor gerek görürsemı bağlıyor ntsye yoksa ben söylemelımıyım evde bol bol yat dınlen inşallah bir şey olmayacaktır

Geçmiş olsun canım kendini yorma bol su iç çok faydası var kaça kadar cikti kasilmalarin

Canım çok geçmiş olsun iyiki gitmişsin dktra dikkat et kendine güzelce dinlen

ay bak korktum bende benim de kasıklarım ve bacak aramda ağrı çok var. hala oturup kalkınca yürümekte adım atmakta ve merdiven , kaldırım gibi basamaklı yerlere çıkmakta zorluk çekiyorum. ayıptır söylemesi pijama giyerken bile tek ayağımın üstünde duramıyorum eşim yardımcı oluyor.

Ben dun aksam.mesaj attim sanci giriyor toplanma oluyor bazen karnimda diye o direkt nst ye gönderdi benimde cuma günüydü kontrol bugun çağırdı nst de iki tane siddetli sancim cikti

Bebek 1993 gr 43 cm olmus o iyi cok şükür ❤
Bende gündüz iyim ilginç bir şekilde akşam olunca artıyor bu şikayetler gerçekmi yalancımı anlamıyorum eşimde burda yok akşam vakti asistanla gitmekte istemiyorum yalancı sancıdır boşuna insanları telaşlandırmıyım diye

Ben dun aksam.mesaj attim sanci giriyor toplanma oluyor bazen karnimda diye o direkt nst ye gönderdi benimde cuma günüydü kontrol bugun çağırdı nst de iki tane siddetli sancim cikti
Canım çok geçmiş olsun. Dikkate alıp doktora gitmen çok iyi olmuş. Doktorun dediklerini yaparsan inşallah 37 yi çok rahat görürsün. Benim çok yakın arkadaşım hiç fark etmemiş sancıları nst ye girince ortaya çıkmış, çok dikkat etti, dinlendi sürekli. Şimdi 37 nin içinde. Rahat ol

Pisman olmazsin insallah canim yeter ki maddi durumunuz yerinde olsun insallah ulkenin durumu da o zaman iyi olur şıp diye is bulursun diledigin zaman

Aaa internet demisken kizlar joker beni bildigin dolandirdi haberiniz olsun ben ogluma bez aldim 2 koli bana 1 koli yolladilar ve 15 gundur arıyorum hala dönüş yapmadilar surekli depo tasiniyo depo bilmem ne diyip duruyolar sinirlerjm bozuldu 100 lira cope gitti bildigin daha oncede alışveriş yapmistim ama 1 yil falan oluyor boyle olmamisti ama bir daha asla jokerden almam..

Valla canim esime de üzülüyorum ev aldik o zaman islerimiz iyiydi ama simdi yolunda gitmiyor malum ulke su aralar genel anlamda buhranli dolar altin uctu gitti epey sıkıntılı o da bende sıkıştırmamsya calisiyorum elimde olanlsrla alisverisimi yapıyorum su anda calismadigim icin belli bir gelirim de yok o yuzden ustune de gitmiyorum elbet alınır esyalari kuzumun kismetli cok sukur bebekler :) simdilik idare ediyoruz babamizi zaten ben çalışmaya baslayinca butun kazancim cocuklarimin :)

Mail at canim eger donus olmazsa mahkemeye verecegini soyle birde sikayet vara yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…