- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #44.281
Canim ben calismiyorum su anda ama doktorum bana bilgi vermisti dun gittim 3 hafta sonra gel dedi calisiyorsan calismaz ya da calisir raporu icin dedicanım sen çalışıyor musun 32. hafta raporunu ne zaman alıcaksın diye sorucaktım pazar gününe geliyo bizim günlerimiz aynı senle
Canimm iste herkesin kosullari ayrı sana sorsalar belki oyle bi sansin olsa asla tercih etmezdin gitmeyi ama iste yine çocuğun icin gidiyorsun ise hayat sartlari boyle simdi bende kizimda mecbur caliscam ona da haksızlık etmis gibi olcam ama çalışmasam da esim tek basina artik cok zorlaniyor stres oluyor aile huzurumuz olmicak ne guzel ki annen bakmis benim kv bakacak bakarsa o da.. Bakarsa da hep aklim kalacak hic icim rahat birakamicam cunku degisik bi yapisi var bana uymayan kotu desem diyemem ama yaşam tarzlarimiz cok farkli. O yuzden geciremedigin zamana asla üzülme simdi oglunls bol bol vakit gecir zaten onemli olan aslinda cok vakit gecirmekten ziyade kaliteli vakit gecirmek ki sende bi snne olarak eminim yapıyorsundur :)Ben oglum 2 yasindayken ise basladim.kendi isimiz oldugu icin gecem gunduzum yoktu.sabah hizlica kahvalti yapip anneme birakiyorduk.dondugumuzde uyumus oluyordu yavrum.tasiyip hop eve.1 sene boyle gecti.hamile kalinca isi biraktim bulantilar gripler vs diyerek hala muhasebe isleri bende ama evden idare ediyorum onlari da.annem baktigi icin cok sansliydim ama eksikligigimizi hissetmesin diye her istedigini almis yapmis.yedigi sekerlerden cogu disi curuk ve cektirmek icin gun bekliyoruz.benim bi bakisimla her dedigimi anlayan cocuk bana yabanci olmus.kac aydir daha yeni yeni aramizi duzeltiyoruz.
Defalarca aradim ama ayrica mailde atim o zaman tuketici haklarıni da ariim dedim sikayet vara da simdi yazim cok sinir oldum paradan ziyade dolandirmis olmalari sinirimi bozuyor zoruma gitti :)Mail at canim eger donus olmazsa mahkemeye verecegini soyle birde sikayet vara yaz
Ben dun aksam.mesaj attim sanci giriyor toplanma oluyor bazen karnimda diye o direkt nst ye gönderdi benimde cuma günüydü kontrol bugun çağırdı nst de iki tane siddetli sancim cikti
Sezeryan oldum canım epidural istiyordumaslında ama iğneyi vurulalı 3 saat olduğu için acil aldılar bir de çok beklettiler dırurlar blekiOyyy meleğim hoşgeldin.Hayirli ugurlu olsun bebişler in. Önünüzde birlikte gecireceginiz nice sağlıklı uzun ömürleriniz olsun.Bende kan sulandırıcı iğne ile hap kullanıyorum. Doğum hakkında bi bilgim yok ve çok merak ediyorum sezeryan mi olurum sence?Sen sezeryan oldun galiba
ya ne güzel net görüntüler veriyorlar. bizimkiler hiç böyle net değilEki Görüntüle 2154533 Kızlar biz geldik oğluşumu gördüm doyamadım çok güzel uyuyordu1811 gram olmuş
Boyuda 42.4 cm olmuş. 30+5 haftalık
Hastane kiralam fiyatına aylık 120+80 dediler canmmİyi olmanıza çok sevindim canım,inşallah en kısa zamanda sütünde gelir..benim ablamda 30 haftasında doğum yapmıştı şimdi paşamız 3 yaşına girecek ve maşallah yaşıtlarından daha iyi..inanıyorum ki berkin ve demir de çok güzel toparlanacaklar..hastaneden söylemişlerdir ama yinede ben hatırlatmak isterim eğer süt sağma makinası almayı düşünüyosan hastane tipi kiralamak daha mantıklı,çok güzel çekiyor sütü
Haklisin canim 100 tl kolay kazanilmiyor islerini haklariyla yapamicaklarsa bunislere girmesinlerDefalarca aradim ama ayrica mailde atim o zaman tuketici haklarıni da ariim dedim sikayet vara da simdi yazim cok sinir oldum paradan ziyade dolandirmis olmalari sinirimi bozuyor zoruma gitti :)
Birde yakininda joker varda magazasina gidipte sikayette bulunabilirsin faturalarinla gelenleDefalarca aradim ama ayrica mailde atim o zaman tuketici haklarıni da ariim dedim sikayet vara da simdi yazim cok sinir oldum paradan ziyade dolandirmis olmalari sinirimi bozuyor zoruma gitti :)
Onun gibi etkili birşey kullanıyorumwintersun kiz benim toto bile kalkti dusun durumu bugun hastane cikisi falan bakmaya gidecegiz iyi olmaniza sevindim. Bu arada oglanlari coook merak ediyorum haberin olsun :) direkt memeyi onlar uyaramadigi icin sutun gec gelir haklisin hastane tipi pompa kullaniyorsundur umarim onlar daha etkili oluyor bu surecte.
Kesinlikle katiliyorum zsoylediklerine bugun aradigimda dedim ki parami aliyorsunuz urunumu eksik yolluyorsunuz bi an once telafi edeceginize siz beni ugrastiriyorsunuz buna ne hakkiniz var adam takilmis kaset gibi vidi vidi konusuyor deli ettiler beni call centerdakilerin hepsiyle itinayla kavga ettim su 15 günde :)Haklisin canim 100 tl kolay kazanilmiyor islerini haklariyla yapamicaklarsa bunislere girmesinler
Ayy Maşallah kuzum ya bebekkkEki Görüntüle 2154533 Kızlar biz geldik oğluşumu gördüm doyamadım çok güzel uyuyordu1811 gram olmuş
Geçmiş olsun canım. Sancımı o :) hiç sesimi çıkarmayımKizlar sanci icin doktora geldim direkt nst bagladi gercekten sancim varmis
Bu hafta çalışabilir raporu alacaktim yazdi hatta once nst den cikinca direkt calisamaz raporuna cevirdi
Sanci cekiyormusum megerse erken dogum riski olabilir
3 hafta evden cikmak yürüyüş bile yok
Dua edin su 37 yi gorelim
Sanci hissini anlatayım ben kafasi asagida diye cok cisim geliyor sanıyordum sanciymis ama bide hafif makata dogru vuruyor
Sizinki oyledir diye korkutmak istemiyrum ben tesadufi sordum 10 gundur yaşıyordum bunu meger o zamandan beri istirahat etmem gerekiyormus
Oy masallah sana bidikkkEki Görüntüle 2154533 Kızlar biz geldik oğluşumu gördüm doyamadım çok güzel uyuyordu1811 gram olmuş
Oy canim bol bol dinlen bekler o annesi zamanını insallah. Daha onceki okudugum postlarda bu zamanlarda sancisi olup zamanini geçiren bebisler bile var gonlunu ferah tut sen bebisin beklicek vaktini.Kizlar sanci icin doktora geldim direkt nst bagladi gercekten sancim varmis
Bu hafta çalışabilir raporu alacaktim yazdi hatta once nst den cikinca direkt calisamaz raporuna cevirdi
Sanci cekiyormusum megerse erken dogum riski olabilir
3 hafta evden cikmak yürüyüş bile yok
Dua edin su 37 yi gorelim
Sanci hissini anlatayım ben kafasi asagida diye cok cisim geliyor sanıyordum sanciymis ama bide hafif makata dogru vuruyor
Sizinki oyledir diye korkutmak istemiyrum ben tesadufi sordum 10 gundur yaşıyordum bunu meger o zamandan beri istirahat etmem gerekiyormus
Saol canim bende oyle yapayim ozaman aksam alayim gelsin bakalim :)ben çok beğendim canım hemen al sen de bide bence 3. ye hiç gerek yok benim de bi uyku setim bide nevresim takımım vardı kız bi buçuk yaşında nasıl olsa diğerine de lazım olucak diye yeni senin dediğini aldım sen de ilerde güzel indirim kampanya falan gördükçe alırsın hem çocuk kendi de çok sevindi biraz anlamaya başladığında yeni bişeyler almak daha güzel oluyo
Bebeklerin isimleriyle yaşasın büyüsünler ömürlü olsunlar darısı başımıza gününde inşallahGünaydın kızlar
Atlaya atlaya geçmiş yaptım
Sayemde yeğenlerime hazırlık yapmayı erteleyen güzel annişlerimizin totoları kalkmış hazırlıklara başlanmış :)
Şaka bir yana da ben çağırdım resmen ilk doğurcam dedim doğumgünümde doğurcam dedim önce normal sancı çekip sezeryan olanları inceledim bildiğiniz çağırdım dediğim gibi
Normal doğum sancı aralıklarım 5 dk oldu ve 60-90 sn arası sürüyor ben yemek yedim o kadar yalancı sancı veya bu sancı az diye düşündük ki ... 6 da başladı sancılar saat 8 de kan sulandırıcı vuruldu 11 de dr çatı muaynesi yaptı alıyoruz dedi epidural hemşire kan sulandırıcı söyledi hemen kan tahlilleri filan anestezi uzmanı dakika kaybedemeyiz ve de genel anestezi diyince panik başladı bende özellikle ailemde ama belki bizden çok hastane ekibinde
Kan sılandırıcı kullananlar lütfen dikkat edin bu konuda
Ameliyat masası gerisi zaten faso fiso sonu safiii MUTLULUK
DEMİR VE BERKİN de iyiye gittikçe mutlulupumuz artacak süt sağma çalışmaları ve ev hazırlıklarından dolayı çok giremiyorum ama aklım sizde
Henüz sütüm gelmedi tek göğüsten bir damla bir damla inşallah o da gelecek
Ayy destan yazdım BURALARDAYIMM
Tamam azmış bende daha fazla sandım stres yapma sen yinede bol su içip en az şeklinde hareket et
Az mi ohh supersin yuksek ne kadar oluyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?