2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canimm iste herkesin kosullari ayrı sana sorsalar belki oyle bi sansin olsa asla tercih etmezdin gitmeyi ama iste yine çocuğun icin gidiyorsun ise hayat sartlari boyle simdi bende kizimda mecbur caliscam ona da haksızlık etmis gibi olcam ama çalışmasam da esim tek basina artik cok zorlaniyor stres oluyor aile huzurumuz olmicak ne guzel ki annen bakmis benim kv bakacak bakarsa o da.. Bakarsa da hep aklim kalacak hic icim rahat birakamicam cunku degisik bi yapisi var bana uymayan kotu desem diyemem ama yaşam tarzlarimiz cok farkli. O yuzden geciremedigin zamana asla üzülme simdi oglunls bol bol vakit gecir zaten onemli olan aslinda cok vakit gecirmekten ziyade kaliteli vakit gecirmek ki sende bi snne olarak eminim yapıyorsundur :)

Cok gecmis olsun canim erkenden gittin en azindan dinlenirsin bebisin seni ú
Zmez zamaninda gelir sancilarin siddeti en fazla kacti dún aksam bende girdim neseteye bana hersey yolunda dediler
Ben dun aksam.mesaj attim sanci giriyor toplanma oluyor bazen karnimda diye o direkt nst ye gönderdi benimde cuma günüydü kontrol bugun çağırdı nst de iki tane siddetli sancim cikti

Sezeryan oldum canım epidural istiyordumaslında ama iğneyi vurulalı 3 saat olduğu için acil aldılar bir de çok beklettiler dırurlar bleki
Diye senin zamanında gelecek inşallah ve o zaman tedbirli bir şekilde keserler sulandırıcını

Hastane kiralam fiyatına aylık 120+80 dediler canmm
Bizde lansinoh marka ikili sağma aleti aldık çekişi daha da iyi hatta ama zaten son seviye çok can yakıcı
Ne kadar kullanmamız gerektiğini de kestiremedik bi de 300 verdik birinin daha işine yarar olmadı satılır

Defalarca aradim ama ayrica mailde atim o zaman tuketici haklarıni da ariim dedim sikayet vara da simdi yazim cok sinir oldum paradan ziyade dolandirmis olmalari sinirimi bozuyor zoruma gitti :)
Haklisin canim 100 tl kolay kazanilmiyor islerini haklariyla yapamicaklarsa bunislere girmesinler

Onun gibi etkili birşey kullanıyorum
Sen o totoyu çok kaldırma yine de :)) netten alışverişte iyiymiş sürekli kapımız çalıyordu :)

Haklisin canim 100 tl kolay kazanilmiyor islerini haklariyla yapamicaklarsa bunislere girmesinler
Kesinlikle katiliyorum zsoylediklerine bugun aradigimda dedim ki parami aliyorsunuz urunumu eksik yolluyorsunuz bi an once telafi edeceginize siz beni ugrastiriyorsunuz buna ne hakkiniz var adam takilmis kaset gibi vidi vidi konusuyor deli ettiler beni call centerdakilerin hepsiyle itinayla kavga ettim su 15 günde :)

Geçmiş olsun canım. Sancımı o :) hiç sesimi çıkarmayım

Oy canim bol bol dinlen bekler o annesi zamanını insallah. Daha onceki okudugum postlarda bu zamanlarda sancisi olup zamanini geçiren bebisler bile var gonlunu ferah tut sen bebisin beklicek vaktini.

Saol canim bende oyle yapayim ozaman aksam alayim gelsin bakalim :)

Arkadaslar stn ben neseteye girdigimde agri esigine bakarlarken benim 50 den basladigini sòylediler simdi bu agri esigi 2 yerde 60 cikmis bu sancimi oluyo yardimci olurmusunu

Bebeklerin isimleriyle yaşasın büyüsünler ömürlü olsunlar darısı başımıza gününde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…