2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyiki varsiniz valla acayip rahatladım cok korkmustum
Ben dr dan ofise gecene kadar arkadaşlarım da ağlamaktan sismisler onlari da oyle gorunce iyice duygusallasmistim
Icim rahatladı destekleriniz icin tesekkurler insallah istirahatle atlaticaz

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın

Haklısın endişe etmekte ben 15 gün her dakikamı acaba ne zaman doğrucan falan diye düşündüm ama erkenden önemle sanirim çok riskli bisi olmadıkça gittiği yere kadar gidiyor 26. Haftada gittim bende şuan 33. Haftamdayım inşallah sagsaglim alalım hepimiz bebeklerimizi

Onun gibi etkili birşey kullanıyorum
Sen o totoyu çok kaldırma yine de :)) netten alışverişte iyiymiş sürekli kapımız çalıyordu :)
Son seviyeyi kullanma sakin yara olur hep. Bende avent vardi uc kademeydi ve hic ucuncu kademeyi kullanmadim iki en ideali. İlki zaten masaj yapiyor göğüsleri uyariyordu.

Canimm isimleriyle yasasinlar cok guzel isimleri saglikla evinize geldiginiz gunleri de okuyalim insallah sut icinde bol mutluluk sifir stres sonra gor bak sakir sakir gelecek o sutler pasalara arada yaz boyle firsat buldukca cok mutlu oluruz :)

Allah yardımcın olsun canım ,dikkat et kendine,dinlenirsen zaman geçer son haftaları görürsün inşallah.

Kızlar bu lohusa takimi guzelmi bi kaç modele baktım alcam internetten hic dışarı cikcak dolancak halim yok
Canım ben bundan aldım. Sabahlığı tül gibi düşünmüştüm ben file gibi imiş. Kol detaylarını da gelince çok sevmedim. L almıştım rahat edeyim diye üstü çok uzun oldu. Göndermedim geri ama çokda içime sinmedi, aramalarım devam ediyor.

Kolların file olduğunu farkettim cnm. Üstü uzun olmasi aslında daha iyi ama abartı uzunda olmaz tabi bnde bakiorum hala suanda

Ayh kötü olmuş sikayet.coma bildir cnm.

Bebisler kismetleriylé gelir inş cnm önemli olan huzurun kaçmaması anlayislı olabilmek, piyasa çok kötü ypcak bişi yok Allah hepimize bol kazançlar versin.

Baya yüksek vermişler fiyatı biz o zaman 3 aylığına 250 gibi bişey ödemiştik,bebiş küvezden çıkınca zaten emzirmeye başladı ablam gerekte kalmadı,inşallah sende kısa süre kullanırsın sonrasında gerek kalmaz

Ben dun aksam.mesaj attim sanci giriyor toplanma oluyor bazen karnimda diye o direkt nst ye gönderdi benimde cuma günüydü kontrol bugun çağırdı nst de iki tane siddetli sancim cikti
Peki sen nst deyken o şiddetli sanciyi hissettinmi cnm agrin oldumu o sirada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…