2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Az mi ohh supersin yuksek ne kadar oluyor canim
bana da az geldi canım ama belki numaralandırma her yerde aynı değildir bide ben doğuma yakın girdiğim için doktor 20 den aşağısını saymıyodu hiç sancıdan ama bu haftalarda hani 10 bile çıkmaması gerekiyodur doktorun dediğinden başkasını dinleme hiç sen

Banada doktorun dediği 20den aşağısı sayılmıyor ama dediğin doğru hiç çıkmaması gerekirken az bile çıksa önlem alıyorlar

Canim sezeryan sonrası narkozdan rahat uyanabildinmı? Benim daha önceki doğumum epidural sezeryan olmustu simdi epidural istemiorum narkozdan çabuk ayilirmiyim sacmalarmiyim diye tereddütlerim var..

Kızlar akıntılar ne alemde.Ay şimdi yazda geldi sürekli ıslak gibi hissediyorum kendimi terden.Bazen altımda bir nemlilik hissediyorum wcye gidiyorum sarı akıntı gelmiş oluyor.Bu amniyon sıvısı nasıl ayırt ediliyor çok korkuyorum sızıntı falan olurda anlamam diye

Ayh kötü olmuş sikayet.coma bildir cnm.

Bebisler kismetleriylé gelir inş cnm önemli olan huzurun kaçmaması anlayislı olabilmek, piyasa çok kötü ypcak bişi yok Allah hepimize bol kazançlar versin.
Aynen canim Allah borcu olan herkese yardim etsin ve en onemlisi bizleri çocuklarımızı sagligimizdan etmesin

Aynen şort mantıklı ama koca göbekle dikkat çekmek istemiyorum açıkta kalsın istemiyorum dediğin gibi pAreo bağlayıp mi girsem nasıl olur ki? Altımada bikini mi giysem? Ay gece gece derdime bak
canım bence sen ucuz yollu bişey bile olsa mayo al bikini altı sıyrılıp düşer karnın çok bombeli sonuçta normalden

Canım bu konu cok kafamı karışdırıyor benimde, eskiden idralı, akıntıyı suyum geldi sanıyordum şimdi bide ter cıkdı, homonlar yüzünden sanırım daha cok terliyoruz, turnuson kağıdı diye bişey varmiş isdersen ondan al, benim burda onu bula bileceğim bi yer yok o yuzden hep şüpe içinde kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…