2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende òyleyim cam acik ama mubarek hic esmiyo uyuyamiyorum zaten yana yattigimda gòbegim ve sipam izin vermiyo gene sabahlayacam sanirim
Ya Benin’de gözlerim ağrıyor artık klima yı açsam sonra ağrılarım oluyor açmasam yatamıyorum kuzenim Ağustos da Doğum yapmıştı çarşafı ıslatıp kendine sarıp öyle uyuyordu abartıyor sanıyordum başa gelince anladık oda daha hazırlan 10

Listeye benide alin kizlar uykusuzluktan canima tak dedi artik

Bende yazacaktım ama minik kuzular nerde diye ay bu ara kalbimden kim geçse yazıyor hamilelik de hissiyatım mı artı nedir
Okuyorumda pek yazamadim canim ya esimin is arabasi bozuldu onu servise birakmak icin merkeze gittik kvler falan derken ancak geldim musait oldum oglumda hafta 8 cuma 9 merkezdeydik yolda dogurmadim ama bunda gidiyoruz arada da olsa korkuyorum ama bisey olmaz insallah

Uykusuzlıktan sanırım tuhaf şarkı Türki ağıtlar geliyor aklıma gece gündüz yatılmıyor diye bir Türkü var dı odilimin ucunda Tamda hatırlayamıyorum Uykusuzluk hiç yaramıyor bana

Olmaz inşllah canım sen dikkat et yinede çıkmamaya çalış

Olmaz inşllah canım sen dikkat et yinede çıkmamaya çalış
Gelmeme ihtimali vardi mecbur gittim caanim ya duz yol dr arabayla sıkınti yok cok ayakta kalma is yapma uzun yurume dedi ama yinede tedirgin oluyor insan bi carsamba olsada su sipayi iyi gorsemde rahatlasam

Ooyy masallah gözümü acik bebisin bna mi öyle geliyor.kiloda ayni cikmis var birsey orada..doğum ne zmn görünüyor

Cok guzelmis hicbirsey olmuyor kiziminda böyle tasliydi ilk kiyafeti. Ters cevir yikarken. Zaten kirli lekeli durumlari yok 30 derecede kisa programda yikayacaksin bunlari hicbirsey olmaz.
Teşekkür ederiz. Dün bir parçasını tül yıkama torbasına koyarak denedim biley olmamış bugünde ütülere başlayıp kalanları yıkarım artık yapmam lazım acil bişey olsa burda yalnızız eşim bilemez yapamaz en azından şu çantayı al gel derim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…