2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilir valla aman gerçek olmasinda varsın kandirsin bizi :) daha erken bi dursunlar yerlerinde bicirikler :)
Eskiler diyorya gebesin üşütme terleme ağrın olur falan diye sıcaklardan terliyoruz dikkat edemiyoruz acaba ondanmı oluyor diye düşünmeye başladım artık :)

Kızlar lohusa takımı alanlar bana yardımcı olun nolur benim hamilelik öncesi bedenim SX idi hamileliğimde 10 kiloya yakın aldım. Kaç beden almalıyım ? Birde önerebileceğiniz gördüğünüz ve güzel dediğiniz lohusa takımı ve adresini bana atarmısınız biran önce sipariş vermem lazım

Hamilelik oncesi m idim yine m aldim. 11.5 kilo aldim bende ve 72.5 oldum. Lohusa kiyafetleru buyuk oluyor zaten normal m gibi degil. Sende direkt s alabilirsin sanirim. Lohusa sepetinden aldim ben. Zaten beden sorunu yasarsan degisim yada iade yapabiliyorsun sorunsuz.

Crp pazartesi vericem canım. İdrar testinde 40 bakteri çıkmıştı, yanma vardı ve idrar bittikten sonra kan geliyordu 1-2 damla.
Hadi yaaa... ayyy o hissi cok iyi bilirim. Yanma hissi veren kanli idrar. Of cok zor.
Ben de sistit oldugumda kanli idrar olurdu damla damla gelirdi yanlarima agri girerdi.. zangir zangir titrerdim ates olurdu. Insallah bu sefer hasta degilsindir. Ya da en azindan sebep bello olsun kisa zamanda

Bunlarda bizim hastane çıkış setimizden biraz taşlı felan inşallah yıkarken sıkıntı olmaz
Cok guzelmis hicbirsey olmuyor kiziminda böyle tasliydi ilk kiyafeti. Ters cevir yikarken. Zaten kirli lekeli durumlari yok 30 derecede kisa programda yikayacaksin bunlari hicbirsey olmaz.

Ya canım benim şimdi aklıma asistan doğrumu tercüme etti bilmiyorum ama Rahmi ağzı 40mm herhangibşr risk Yok dedi ama bu mm den ben anlamıyorum az değilmi
Hayir canim gayet iyi. 40mm daha ne istiyon.. hatirlarsan taaa 28 li haftalar oncesinde 30 mm amtina düşmemeli diyorlardi.

Idrar yaptıktan sonra alt karin ve kasik gerilmesi yaşıyorum fitil ve antibiyotik kullanmama rağmen E Egepam Idrar kültürümü isticez doktordan her zaman yapıyor ama kültür mu bilmiyorum
Canim kulturde de tahlilde de idrar ornegi veriyorsun zaten ama kulturun sonucu hemen cikmaz. En az 3 gun sonra kulturde bakteri ureyip uremedigine bakarlar sonucta eger urerse hangi ilaca karsi direnci az ona bakarlar. Sen idrar verip 2 sa sonra ya da ayni gun sonuc aliyorsan o tahlildir. Tahlilde sadece bakteri olup olmadigi görülebilir ama o bakteriler zararli olmayabilir. Misal bende 500 bakteri cikti ama kultur temiz cikti doktor bana antibiyotik vermedi. Bakteri senin floranda olan yararlo bakteri de olabilor zararli bakteri de olabilir bunu kulturle anlayabiliriz dedi. Kultur temiz cikinca da bosu bosuna ilac icmemis oldum. O yuzden sadece tahlille.ilac veriliyorsa ben kultur istiyorum diyin. Ben zamaninda bana verilen yanlis antibiyotikler yuzunden cok cektim cok surundum.siz surunmeyin

Aynen bana yapılan buzamana kadar hep tahlildi kültür yapılmadı hiç ben doktorumdan kültür isteyim idrardan sonra çünkü alt karin ağrısı ve kasikta ağrı enfeksiyon belirtisi bebek hareket ettikçe meshaneme baskı yapıyor sanirim idrara cikiyorum son ayların cilvelerini yaşamaya başladık sanirim

Peki kapıda ödememi iyi yoksa kartla ödememi ? SEn denedinmi canım? Ben S sipariş vereyim ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…