2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben sezeryan dogum yaptim eve geldigimde hala ayni kilodaydim ertesi gun:) dogum sonrasi kiz sanki hala icerideydi normal dogum yapanlar sansli bu konuda :) dogum oncesi nasil durursa ustumde sonrasida ayni duracak yani :)
Eyvah bu göbek doğumdan sonra nekadar daha kalırki ilk günü bizim hastanede resim çekiliyor göbekli göbeklimi çıkacam kucağımda bebek ikinciye hamileymişim gibi

Dinleniyorum canım. Arada indik parkta da oturduk az evvel geldik. Evde oturduğum yerde göğüslerimden sırtımdan sular akıyor.
Aman iyi ol canım oğluş nekadar durursa kar artık sağlıkla gelebilirler bi 3 hafta dayansalar kuzucuklar. Diken üstünde gibiyim ikinci kim olacak acaba :)

Güle güle giy , olur olur inşallah olmazsa da değişim yaparsın , ama gireriz bence içine
Bende öyle düşünüyorum sabahlıklı olandan aldımki pörtlerse sabahlık kapatır diye benim kv turkiyeden buraya geliyor canım zaman yok değiştirmeye malesef yurt dışına kargoları yok mecbur tr adresi verdim.

Evet çok az kaldı ısırmaya koklamayaaa insan sevmekten içine katası geliyo ya bunlar şimdi içerde dışarı alıp sevip gene yerine koyasımız var dogduklarında ne yapacaz artık bilmiyorum

Tatlimi tatli evhamlimi evhamli ve yaramazmi yaramaz sipalar ve anneleri gúnaydin musmutlu bir pazar olmasi dilegiyle biz 32 haftaya girdik teyzoslari cimcime ve ben suanda iyiyiz sizler ve yigenler nasil bakem
Bizde iyiyiz benim yeri daralan oğluşum kıyamamm öyle bir geriyorki kendini nefesimi kesiyor bazen ama iyiyiz çok şükür karnımda sağ sol demeden dağcıklar yapıyo paşam senin cimcime hareketlimi daha yeri tam daralmamış galiba :)

36. Haftadan sonra sanırım yeniyor hurma. Arada ben de bi tane yiyorum ama düzenli değil. Erken şu anda bence.

Arkadaşlar cuma günü doktora gittim. Bebeğin plasentası Rahim ağzına çok yakınmış. Bu durumda olan var mı

Eskisi gibi ggnún hersaati tepinmiyo canim genelde ter degistirmeye calisiyo geriliyo hickirik settlik túmsek sabah aksam hareketlerde aktifiz gún icinde sadece ben burdayim diyo anasina

Eyvah bu göbek doğumdan sonra nekadar daha kalırki ilk günü bizim hastanede resim çekiliyor göbekli göbeklimi çıkacam kucağımda bebek ikinciye hamileymişim gibi
Anestezininde etkisiyle şiş kaliyorsun hayallerini yikmayayimda :)) o sis zamanla anca atiliyor :) gobegini cekmezler ya ne olacak :)

Yani beni normal Doğuma alırmış ama kanamam çok olursa sezeryana dönermiş. Hiç kendisi ya da çevresinde bunu yaşayan oldu mu? İlk çocuğumda böyle bir şey yoktu normal doğumdu

Benim duydugum canim pilesenta rahuma yakinsa bebekten ònceyse normal dogum yapmiyorlar tedbir amacli yanlis bilmiyorsam
Yani beni normal Doğuma alırmış ama kanamam çok olursa sezeryana dönermiş. Hiç kendisi ya da çevresinde bunu yaşayan oldu mu? İlk çocuğumda böyle bir şey yoktu normal doğumdu

Benim duydugum canim pilesenta rahuma yakinsa bebekten ònceyse normal dogum yapmiyorlar tedbir amacli yanlis bilmiyorsam
Bu haftadan sonra değişir mi acaba? Doktorun pimpirikliliği falan olabilir mi? Başka doktora da gitsem mi? Bu saatten sonra doktor değiştirmek ne kadar mantıklı? Kafam sorularla dolu

Eskisi gibi ggnún hersaati tepinmiyo canim genelde ter degistirmeye calisiyo geriliyo hickirik settlik túmsek sabah aksam hareketlerde aktifiz gún icinde sadece ben burdayim diyo anasina
Benim oğluş sağolsun gece hiç hamile değilmişim gibi ama gündüzleri baya aktif :)

Anestezininde etkisiyle şiş kaliyorsun hayallerini yikmayayimda :)) o sis zamanla anca atiliyor :) gobegini cekmezler ya ne olacak :)
Oğlumu kucağıma alır göbüşü saklarım artık :) benim şimdilik normal doğum görünüyor bakalım ilerki haftalarda ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…