2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olanlar yada şüphelenenler idrar testi değil idrar kültürü yaptırsın.Hamileliğimin ilk zamanlarında ezbere antibiyotik ve suda eriyen gazoz gibi şeyden içtim defalarca.Ama malesef geçmedi.Sonra şuanki doktorum ezbere antibiyotik içilmez idrar kültürü yap getir mikroba göre ilaç yazıcam dedi ve sonuç olarak bendeki enfeksiyonun ilaç kullanılmasına gerek duyulmayan çok zararlı olmayan bir virüs çıktı ve kızılcık suyuna başlattı yani bence idrar kültürü yaptırmalısınız.

Ben hamilelik öncesi de boy problemi olmazsa small alıyordum kısa geliyorsa da M. Şimdi lohusa takımını zorla S denetti kadın gerçekten de iyi oldu , bir tane S bir tane de M aldım

Amin canım inşallah. Ama geçen hafta 5 gün antibiyotik aldım ya,yanma yok, eskisi gibi az-az ve sık sık değil, daha geç geç daha çok çıkıyorum idrara. Ama belli olmaz rabiki belki farklı boyuta geçmiştir. Dediğin gibi canım, belli olsun da ne olduğu ona göre önlem alayım inşallah.

Demek ki bana tahlil yapılmış hep. Kültür isterim artık sağol canım

Ben hamilelik öncesi de boy problemi olmazsa small alıyordum kısa geliyorsa da M. Şimdi lohusa takımını zorla S denetti kadın gerçekten de iyi oldu , bir tane S bir tane de M aldım
Banada S iyi olur ozaman. S sipariş verdim bakalım nasıl olacak zorlada olsa girerim ben ya içine inşallah olur.

Bana kültür yaptıda yine tekrarlıyor yine tekrarlıyor bıktım artık bu enfeksiyondan artık ağrıdan anlıyorum heh yine geldi başladı diye
Benim cok ilac verildigi dönem oyle olmustu. En son bi doktor yeter ilac icme azdirmislar iyice mikrobu dedi. Bol su ve idrari asidik tut dedi bana. Ondan sonra gecti inanir misin

Valla ben sezeryan dogum yaptim eve geldigimde hala ayni kilodaydim ertesi gun:) dogum sonrasi kiz sanki hala icerideydi normal dogum yapanlar sansli bu konuda :) dogum oncesi nasil durursa ustumde sonrasida ayni duracak yani :)
Benim kv geliyor ya 1 aya kadar o yuzden hemen sipariş vermek istedim gelirken getirsin diye. Yurt dışına kargo yapmıyorlar ne çıkarsa şansıma artık.

Benim cok ilac verildigi dönem oyle olmustu. En son bi doktor yeter ilac icme azdirmislar iyice mikrobu dedi. Bol su ve idrari asidik tut dedi bana. Ondan sonra gecti inanir misin
Ya Benide işte bu zamana kadar ilaçlar böyle yaptı dediğin gibi sürekli antibiyotik verdiler tekrarladı işte 2 aydır içmiyorum bu kızılcıksuyunu deniycem bende suda çok içiyorum aslında

Benimde mide bulantilarim usuttum saniyordum demekki hamilelikle ilgiliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…