2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hayırlı pazarlar. Sabahlari çok fit hissediyorum yemek yiyince bütün enerjim bitiyor benim. Uyku sorunumuz şuan yok şükür evim serin oluyor gece.
Ben pazar günleri pil bitik oluyorum bugün dinlenirsem toparlıyorum sonra birhafta koştur ben ilk kızımda ev dayanılmaz sıcaktı baktık akşam sürekli ağlıyor aşağıda uyutuyorjz evi değiştirdik 5-6 aylıkken bu ev gene daha serin şükür. Birde dedim ben çok sıcakta dayanamam geçen ay oturma odasına klima takdırdık inşallah çok bunalmam. Ama işyerim çok sıcak

Çalışan insana hameyken hayat zor cnm biz evde yine uzanıyorux dinleniyoruz

Banada S iyi olur ozaman. S sipariş verdim bakalım nasıl olacak zorlada olsa girerim ben ya içine inşallah olur.
Güle güle giy , olur olur inşallah olmazsa da değişim yaparsın , ama gireriz bence içine

Günaydın kızlar bu uykusuzluğun üzerine hiç iyi değilim göbeğimin sol yanına giren arada olan hafif ağrılar var ve tabi alt tarafım yine feci ağrıyor ama farklı olan şu ki oda sol tarafım ağırlıklı ağrıyor ne yapıcamı şaşırdım

Günaydın, dün de benim göbeğimin sağ tarafına birden ağrı giriyor sonra geçiyordu biraz endişe ettim ama sonra geçti çok şükür . Oğlan da hiç durmuyor sanırım onun tepinmesi sonucu ağrıdı

akıl bırakmadı bu çocuk bende bu kadar sarsmışken beni kendine nasıl bakacaksam acaba inşallah benimde geçer şuan çok huzursuzum

günaydın kızlar hepinize mutlu pazarlar

ben ayın üçünden beri günde üç hurma yemeye başladım doğumu kolaylaştırıp rahmi yumuşatsın diye ama bi yandan da acaba çok mu erken oldu diyorum fikriniz nedir

Eklentiler

• C93FBCB9-F4F1-44CC-BB75-30D150963365.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 44
Belden mi vuruyolar iğneyi ağrı yapıyor mu
Evet, belden katater takıyor sora orda ilac veriliyor, bir aci his etmedim ama sancı girdiği sırada oyle kımıldamadan beklemek zordu biraz, hata doğum sonrası katateri hangi ara cıkardıklarni bilmiyorum. Sorduğumda cıkardıklarnı söyledi, gercekden cıkarmışlar ama ben anlamadım bile.

Günaydııııın :)))
Bu beboş içeride hickiriyor ya onu alıp oradan, ısırıp minciklayip geri yerine koyasim geliyor Bir de en umutsuz animda elimi karnima koyuyorum tepki veriyor ya ben buradayım üzülme diye beni benden alıyor.
Bu arada takvimime baktım da az kalmissss

Koku hasasıyetim benimde geri geldi grıbim diye zan etiyordum bende, en ufak koku burnumu deliyor sanki.

Hislerime tercüman olmuşsun , ağzını burnunu yiyip mıncırasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…