2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim nerde sabah hanim efendinin tepmesiyle uyandim 8 de zaten gec yatmistim ben kocisin sahurunu yaltirmak icin oturuyorum zaten sicaktada uyunmuyo cimcimede uyanik karnim sekilden sekile giriyo bazen ben yatiyom o hala dùrtúyo
Benim oğluş sağolsun gece hiç hamile değilmişim gibi ama gündüzleri baya aktif :)

Dün aksam bi ahh diye bagirmisim kocis neoldu diyo dedimki kizcen sagolsun gene basladi kazi calismalarina hayirlisiyla bi dogsun bak ben ona neler yapacam dediydim hayir efendim sen benim kizaima bisey yapamazsin demezmi bende hemen papuc dama atildi dedim bana eee o artik kúcúk prenses evin nesesi babasinin sevgilisi dedi bendede yelkenler indi tabikisi

Anladım canım güle güle giy :) iyi ki sabahlıklı almışsın çünkü neredeyse hepsi incecik içini baya belli ediyor

36. Haftadan sonra sanırım yeniyor hurma. Arada ben de bi tane yiyorum ama düzenli değil. Erken şu anda bence.
hıı baya bi erken girişmişim desene ama kızların hep yalancı da olsa sancıları başladı rahimleri kendilerini doğuma hazırlıyo benim daha tık yok yine 41 de suni sancıyla doğurmak istemiyorum şöle 38-39 gibi kendi sancım gelse hayalleriyle yanıp tutuşuyorum

Yok canim nerde sabah hanim efendinin tepmesiyle uyandim 8 de zaten gec yatmistim ben kocisin sahurunu yaltirmak icin oturuyorum zaten sicaktada uyunmuyo cimcimede uyanik karnim sekilden sekile giriyo bazen ben yatiyom o hala dùrtúyo
Haha yerim onu ben. Allah bize nasip etti anneliği tadacağız onlar sayesinde bırak tepinsin cadı az bişi zamanı kaldı ne yapsam kardır diye düşünüyordur

Slm kizlar gece 3 te sancim basladi sabah hala olunca hastaneye geldik serum takildi ve antibiyitik takildi ayrıca
Dr muayene etti kasilma var acilma yok ama rahim yumuşamış dedi
Bakalim serum bitince ne dicek dua edin
Ayyy canım çok geçmş olsun inşallah doğmaz bebişin 2. Doğuma adayda çok çıktı bu arada. Habersdr et bizi merakta bırakma

Slm kizlar gece 3 te sancim basladi sabah hala olunca hastaneye geldik serum takildi ve antibiyitik takildi ayrıca
Rabbim yardimcin olsun canim bebisin dayansin biraz daha zamaninda gelsin insallah bi sorun olmaz

Ya inşllaj serum iyi gelir Allah yardımcın olsun inşllah durdurulur iyi haberlerini bekliyoruz

Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız senin su mübarek günde herkes sagsaglim alsin evladını zamanında kucağına

Kizlar sizdede òglen yemegi sorun oluyomu ara ògúnú 2 saat ònce yedim òglen yemegi canim istemiyo bi tost yapip yesem bugúnlùk olmazmi acaba

Bide kız çocugu ya kendini nasıl sevdirir cimcime. Benim herifte ben ay oy dedikçe ee bi hamile kalsam üst üste doğururum diyordun buda yakında doğacak ikinciyi nezaman düşünüyorsun bu halde deyip gülüyo :) bu son 2 ay fenaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…