2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar gece 3 te sancim basladi sabah hala olunca hastaneye geldik serum takildi ve antibiyitik takildi ayrıca
Dr muayene etti kasilma var acilma yok ama rahim yumuşamış dedi
Bakalim serum bitince ne dicek dua edin
Cok gecmis olsun. Yumusama varsa cok cok dikkat etmelisin yatman lazim haftan guzel ama anne karninda durdugu hergun kardir. Kizimda tam 35 de sanciyla gittim benimde acilma yoktu yumusama ve silinme vardi şükür 37+1 de basladi dogum yatmadan gezmeme ragmen. Rabbim yardımcın olsun.

Hahaha bide wintersun un doğum stresi vardı ona at sucu üstten temizle yorma kendini yavas yavas yap.
İşte temizlik dediğim bir sil süpür toz tamam kalkıcam 5 dakika diyorum kalkamıyorum uykusuzluk çok yoruyor beni zaten dayanamıyorum uykusuzluğa

canım tam doğurduğun an gibi kocaman değil de 5-6 aylık göbeğine kadar geri dönüyo yaklaşık olarak
Valla olmazsa sevinirim olursada onu kapatacak bir kıyafet düşünüyorum biz kadınlar iyi saklarız göbüşleri aman bu bizim gurup kendini salan bir gurup değil doğumdan sonra hepimiz manken gibi çıkarız :)

Anladım canım güle güle giy :) iyi ki sabahlıklı almışsın çünkü neredeyse hepsi incecik içini baya belli ediyor
İlk defa internet üzeri sipariş verdim resimlerde iç görünmüyor ama tedbirli olmakta fayda var inşallah resimdeki gibi çıkarlar. Sağol canım

Slm kizlar gece 3 te sancim basladi sabah hala olunca hastaneye geldik serum takildi ve antibiyitik takildi ayrıca
Dr muayene etti kasilma var acilma yok ama rahim yumuşamış dedi
Bakalim serum bitince ne dicek dua edin
Ayyyy ya offf biz galiba duramıcaz agustosa kadar. Canım inşallah hiçbir sorun çıkmaz bebiş az daha durur dualarım sizinle habersiz bırakma sakın ben şimdi gene panikledim güzel haberler vermeni beklicem.

Kizlar sizdede òglen yemegi sorun oluyomu ara ògúnú 2 saat ònce yedim òglen yemegi canim istemiyo bi tost yapip yesem bugúnlùk olmazmi acaba
Ben öğlen yemeği hiç yemiyorum alışkanlık. Sadece sabah akşam yiyorum yemek aralarda çok acıkırsam badem ceviz yoğurtla geçiriyorum

Bizdede aynı normalde eşim beni el üstünde tutar ama şimdi prenses siz konusu oldumu benim papuç dama beşiğin yanında bile i yatacakmış

İşte temizlik dediğim bir sil süpür toz tamam kalkıcam 5 dakika diyorum kalkamıyorum uykusuzluk çok yoruyor beni zaten dayanamıyorum uykusuzluğa
Ben üşütecem diye korkuyorumvantilatör önünde üstüme incecik bişi örtüp uyuyorum

Bu haftadan sonra değişir mi acaba? Doktorun pimpirikliliği falan olabilir mi? Başka doktora da gitsem mi? Bu saatten sonra doktor değiştirmek ne kadar mantıklı? Kafam sorularla dolu

Benim de plesenta rahim ağzına yakın. Bana ilk günden itibaren söyledi hatta ben perinatolog muayenesi ile beraber götürüyorum hamileliği ,aksi bir duruma karşı. Sana sonradan mı söylediler plesentanın yerini? Ayrıntılı muayene de görmediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…