2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun ağrın çoksa bi acile git istersen

Eskisehir canim 2 gundur dehset bir sicak var bunaltici..normalde buralar boyle olmaz bu ayda..
Evet aslında akdeniz bekliyordum ama demek orasıda çok sıcak olmuş

Slm kizlar gece 3 te sancim basladi sabah hala olunca hastaneye geldik serum takildi ve antibiyitik takildi ayrıca
Dr muayene etti kasilma var acilma yok ama rahim yumuşamış dedi
Bakalim serum bitince ne dicek dua edin
Canim cok gecmis olsun nasil bir sanci? Vaktinde gelsin bebecikler bu ara pek bir aceleciler.durumundan haberdar et bizleri.dualarim seninle ve miniginle..

Canim nasil oldun? Bende ayni durumdayim.ustune gece birde baski vardi alt karin bolgemde yuruyemiyordum neredeyse..acile gidicektim bol su icip uzndim otrdum gecti sukur.ama 2 gundr iyi degilim.kramplar da mahvediyor..bebek kipirdadikca altim aciyor

Canim nasil oldun? Bende ayni durumdayim.ustune gece birde baski vardi alt karin bolgemde yuruyemiyordum neredeyse..acile gidicektim bol su icip uzndim otrdum gecti sukur.ama 2 gundr iyi degilim.kramplar da mahvediyor..bebek kipirdadikca altim aciyor
Şimdi epey iyiym canım benim durumdan dolayı zaten ayağa kalkar kalkmaz alt tarafım feci acıyor bi kontrole gitsem hayırlısıyla merkeze uzak olunca her istediğimde gidemiyorum maalesef. Brmde de bazen hareketlenince acı oluyor sevineyim mi korkayım mı bilmiyorum inan

Hadi o zaman 36 değil de 34 de filan başla sen Şaka bi yana yapabileceğin başka şeyler de var, dur bi yere kaydetmiştim bulursam yazayım sana. Ben de ssvd istediğim için 40 ı geçmesin istiyorum.

exixizimm erken dogum riskin var miydi senin. Birden mi gelisti boyle. Sancilarin azaldi mi biraz. Insallah senin ve bebegin icin hakkindan hayirlisi olur... doktorun yapilmasi gerekenleri yapiyordur. Bizi habersiz birakma

exixizimm canım çok geçmiş olsun, bebişin ve senin için hayırlısı olsun inşallah , ilaçlar biraz rahatlatacaktır inşallah , her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapacak olabilirler

Geçenlerde tesadüfi oğlumun doğumunun ayrıntularını hördüm hastane bilgisayarında 39. Hafta yazıyordu acaba dedim yanlış mı yazılmış ben 38 diye biliyorum amcak sat a göre şimdi tekrar hesaplafım inanmıyorum 39. Haftayı sancısız falan görmüşüm sanırım 3 yılda çok yaşlandım bu bebişte nedense dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…